gost 389231
Iskusan
- Poruka
- 6.792
Znaci ostadoh bez reci...
Pa kazem ja da tu nema odbrane, ne moze se protiv ovih cura. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i golopas![]()
kao drug Putin...onako na konju ili medvedu![]()

Znaci ostadoh bez reci...![]()
![]()
![]()

Vazis..![]()

Sasvim opravdano.zbunio me ovaj tromblon![]()

Imam bolje i vece sike od njega.![]()

Imam bolje i vece sike od njega.![]()

Vi kako ocete, al` ja sigurno imam vise kose od njega.ja reko' imam većeg medveda od njega, pa i ja imam veće sike od Putina pa se ne hvalim![]()

U zdravlje. I ne brini. Preko mene ce preci znas i sam kad.Dok No puca rafalno, a Herojko tromblonima bezim, pokrivaju me drugari, inace ce me Tesa zarobiti.
Pozdrav ljudi, mora se i jesti, nazalost klopa nije seks, pa da se moze bez nje.![]()
Citamo se.![]()

Sasvim opravdano.![]()
![]()
Trombloni su tajno oruzje koje nikada nije izneverilo.ja reko' imam većeg medveda od njega, pa i ja imam veće sike od Putina pa se ne hvalim![]()

U zdravlje. I ne brini. Preko mene ce preci znas i sam kad.
- - - - - - - - - -
...

da mogu da dobijem još bolju inspiraciju kako da vam se suprostavim
i pustim ratni akcioni film

haha..da znasDok No puca rafalno, a Herojko tromblonima bezim, pokrivaju me drugari, inace ce me Tesa zarobiti.
Pozdrav ljudi, mora se i jesti, nazalost klopa nije seks, pa da se moze bez nje.![]()
Citamo se.![]()

Auuuuuuuu bez pojačanja mi je stvarno teško se izboriti sa tom vašom artiljerijom![]()
Ne znam više sa koje strane me napadate i kojim oružjem![]()
.....
Moji saborci @Ripli i @Fina su me ostavile i otišle da razvijaju nove osvajačke taktike i tehnike, nadam se da će mi poslati neki e-book vojni manual sa izviđačima u akcijida mogu da dobijem još bolju inspiraciju kako da vam se suprostavim
![]()
.....
@Daču sam izgladnela....srušila mu malo odbrambenu moć, ali @Nero i @No se opasno ne daju, pravi su gerilci![]()
....
ostavljam vas...moram da pogledam malo te izviđačke uniformei pustim ratni akcioni film
![]()
..
bar sam dobila ideju za večeras![]()

i pištoljčiće 
Samo ti gledaj filmove i sve ce ti biti jasno, korisno je to, pa ti "ratni akcioni" filmovi su od mene napravili borca, ocvrsnuli me u svakom pogledu.hvala drug![]()
moram malo da apsolviram to rukovanje sa vatrenim oružjem![]()
otišla sam da gledam puškei pištoljčiće
![]()
Eto i brat Ripli rece da je izvidjacka obuka bez njih nezamisliva. haha..da znas
laku noc brat..![]()

i gledam u kofere.Cekam,talibane sa posla da dodju da me voze na aerodrom
Ceo komsiluk krece da me isprati

Samo ti gledaj filmove i sve ce ti biti jasno, korisno je to, pa ti "ratni akcioni" filmovi su od mene napravili borca, ocvrsnuli me u svakom pogledu.Eto i brat Ripli rece da je izvidjacka obuka bez njih nezamisliva.
A ti joj brate Herojko, kao iskusan obavestajac, pomozi, pokazi joj onako drugarski kako se radi sa tromblonom, zna se da je to opasno, a ona ima nezne i osetljive ruke.
Od pistoljcica nema vajde, pa ja sam stari revolveras, ja to najbolje znam, pistoljcici su dobri za povremena pripucavanja, ali nemaju razornu moc kao tromblon.![]()

pijemi gledam u kofere.Cekam,talibane sa posla da dodju da me voze na aerodrom
![]()
I mene bi moj komsiluk pratio, ali ne bi prosipali vodu za mnom za srecu vec bi se molili da mi trajno vide ledja. Samo dobro punjenje..
Rasklopis oruzije,stegnes i nacentriras metu..
kad je lociras..onda opalis
jedini stos sto moras lepo proracunati da tromplon ne padne pre vremena,zato je bolje da malo i prebaci..
.........
tema@
doso do posla na par sati,i idem na slavu.![]()
e pa srecan put,,pijemi gledam u kofere.Cekam,talibane sa posla da dodju da me voze na aerodrom
![]()

pijemi gledam u kofere.Cekam,talibane sa posla da dodju da me voze na aerodrom
![]()
što i ja nisam krenula i obradovala ga svojim sarmama

Samo ti gledaj filmove i sve ce ti biti jasno, korisno je to, pa ti "ratni akcioni" filmovi su od mene napravili borca, ocvrsnuli me u svakom pogledu.Eto i brat Ripli rece da je izvidjacka obuka bez njih nezamisliva.
A ti joj brate Herojko, kao iskusan obavestajac, pomozi, pokazi joj onako drugarski kako se radi sa tromblonom, zna se da je to opasno, a ona ima nezne i osetljive ruke.
Od pistoljcica nema vajde, pa ja sam stari revolveras, ja to najbolje znam, pistoljcici su dobri za povremena pripucavanja, ali nemaju razornu moc kao tromblon.![]()

Samo dobro punjenje..
Rasklopis oruzije,stegnes i nacentriras metu..
kad je lociras..onda opalis
jedini stos sto moras lepo proracunati da tromplon ne padne pre vremena,zato je bolje da malo i prebaci..
.........