poetessa
Legenda
- Poruka
- 56.163
kakav mese,ima da postupamo prema tebi kao prema zatvoreniku![]()
ali bez Ženevske konvencije
toliko se i ja razumem
...
mučenje do gole kože
...
ili to beše neki film, sad se već ne sećam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakav mese,ima da postupamo prema tebi kao prema zatvoreniku![]()

ali bez Ženevske konvencije![]()
toliko se i ja razumem![]()
...
mučenje do gole kože![]()
...
ili to beše neki film, sad se već ne sećam![]()

Ja kao neko ko ima malo prakse u kontra oB,,locirao Rumune,,Oce Dachu
Dača izvršava naređenje st. vodnika prve klase Perića, Vršačka letačka akademija je naprasno prekinula rad, rumunjska vlada demantuje bilo kakvu aktivnost njihove avijacije, Rusi već pripremaju strategiju prebacivanja interesnog težišta na Balkan (Asad je smorio: )),
hitna sednica saveta bezbednosti itd. itd...![]()
Vadite ga odtale,poslace nekoliko Rumuncice
privesce Dachu samo tako, opasne zavodnice su to..

Naš bi Dača pokušao sve to da reši mirnodopski, čovečanski....položio oružje i skoknuo u obližnje selo kod neke raspoložene snaše,Zamisli da se tek stvarno angazovao!![]()

Nije, da znas, meni je to odgovaralo, ali ima i razlika, u partizanima se dobijalo vise hleba, a sad u cetnicima ga jedva daju, ali zato obavezno za dorucak i jogurt i pavlaku dele, ne razdvajaju, i nema vise onog instant caja, i konzerve su drugacije, bogatije, vece, i ima vise slatkisa u marendi. Samo kazem nema hleba dovoljno.Kako mi se cini, bar se nije oskudevalo u hrani.
Aham, Srbija se saginjati nece.![]()
![]()
Dača izvršava naređenje st. vodnika prve klase Perića, Vršačka letačka akademija je naprasno prekinula rad, rumunjska vlada demantuje bilo kakvu aktivnost njihove avijacije, Rusi već pripremaju strategiju prebacivanja interesnog težišta na Balkan (Asad je smorio: )),
hitna sednica saveta bezbednosti itd. itd...![]()

Izbio bi medjunarodno granicni incident. Oce da se spoji njih`ova susedna opstina sa nasom - Dacinom,.Naš bi Dača pokušao sve to da reši mirnodopski, čovečanski....položio oružje i skoknuo u obližnje selo kod neke raspoložene snaše,
ta kakve vežbe, ta kakvo ratovanje, vojevanje i pičkematerine![]()

Ja kao neko ko ima malo prakse u kontra oB,,locirao Rumune,,Oce DachuVadite ga odtale,poslace nekoliko Rumuncice
bas uspeo da cujem poruku iz centralnog staba u Bukurestu..
kazu Asta Dacha je bajat rau,tramete fetili dupa jel..![]()

Nije, da znas, meni je to odgovaralo, ali ima i razlika, u partizanima se dobijalo vise hleba, a sad u cetnicima ga jedva daju, ali zato obavezno za dorucak i jogurt i pavlaku dele, ne razdvajaju, i nema vise onog instant caja, i konzerve su drugacije, bogatije, vece, i ima vise slatkisa u marendi. Samo kazem nema hleba dovoljno.
Ma bilo je tih vodnicica skolaraca, ali brzo su se prilagodili nama matorcima, vec drugi dan smo razglabali o nasoj Anet Mendelson i tako tim zivotnim temama.![]()

Dacha se samo jednom u zivotu lozio na neku malu Rumunku, i to davno, jos u skoli. A jesu lepojke, zaista.Ja kao neko ko ima malo prakse u kontra oB,,locirao Rumune,,Oce DachuVadite ga odtale,poslace nekoliko Rumuncice
Onako generalno gledano. Ahahaha, znači, poslali su neku Rumunčicu obaveštajku da odglumi snajku radodajku?
Ne daj se Dačo, ne daj se sokole!!!!
Jao Nero...znači imamo i svog čoveka iz Službe u celoj ovoj priči,
ma umreću![]()

Ja kao neko ko ima malo prakse u kontra oB,,locirao Rumune,,Oce DachuVadite ga odtale,poslace nekoliko Rumuncice

Jel Daco,jel si objasnjavao snajkama,razliku izmedju partizana i cetnika![]()
Jedva sam stajao ljudi na nogama, mator, debeo, po petnaest i vise sati akcije svaki dan, svaka bi me ocerala tako umornog, van forme. 
Cuti kad nije dvopek samo.Nije, da znas, meni je to odgovaralo, ali ima i razlika, u partizanima se dobijalo vise hleba, a sad u cetnicima ga jedva daju, ali zato obavezno za dorucak i jogurt i pavlaku dele, ne razdvajaju, i nema vise onog instant caja, i konzerve su drugacije, bogatije, vece, i ima vise slatkisa u marendi. Samo kazem nema hleba dovoljno.
Ma bilo je tih vodnicica skolaraca, ali brzo su se prilagodili nama matorcima, vec drugi dan smo razglabali o nasoj Anet Mendelson i tako tim zivotnim temama.![]()
Abe, vidis da je kompletna ekipa. Jos i u pripravnosti.Ahahaha, znači, poslali su neku Rumunčicu obaveštajku da odglumi snajku radodajku?
ma umreću![]()

Daca alias PrleJel Daco,jel si objasnjavao snajkama,razliku izmedju partizana i cetnika![]()

Joj ljudi, napravismo dobru zezu večeras,
duhoviti ste za pet, obožavam ovakve forumske trenutke![]()
![]()

Svi smo kompltetni,jos samo da odradimo tajni sastanak iza zatvorenih vrata,da lepo razradimo sve tehnike, izvezabamo kako da idejstvujemo i odnapred i odnazad,,,,Ahahaha, znači, poslali su neku Rumunčicu obaveštajku da odglumi snajku radodajku?
ma umreću![]()

Ma otkud, dusica mi bila u nosu bre.Jedva sam stajao ljudi na nogama, mator, debeo, po petnaest i vise sati akcije svaki dan, svaka bi me ocerala tako umornog, van forme.
![]()

To samo da se proveris, da l` treci poziv moze u drugi, a ko zna, mozda i u prvi.E to, tako kao drug Prle, toga bre ima samo na filmu, a ne kod nas u Banatu, mi ti nismo za to obaranje snasa.![]()
![]()
![]()
treba da se pakujem ,a pasos nemam pojma gde mi je
, pa da mobilisu brata Herojka, on bi vec umeo snasama da objasni.
A i eto zna da su Rumunke lepuskaste. Ma ja sam jedva izdrzao ta iskusenja, dognalo mi se u uniformi ljudi, i pored tih curica tamo ne bih se vracao rado u kasarnu.Jedino da Tesa pokrene opet svoje veze u generalstabu, kao sto je meni napakovala poziv za vezbu
A i eto zna da su Rumunke lepuskaste.
![]()

Ma ja sam jedva izdrzao ta iskusenja, dognalo mi se u uniformi ljudi, i pored tih curica tamo ne bih se vracao rado u kasarnu.Jedino da Tesa pokrene opet svoje veze u generalstabu, kao sto je meni napakovala poziv za vezbu
A i eto zna da su Rumunke lepuskaste.
![]()

Svi smo kompltetni,jos samo da odradimo tajni sastanak iza zatvorenih vrata,da lepo razradimo sve tehnike, izvezabamo kako da idejstvujemo i odnapred i odnazad,,,,
Sluzbovao u Rumuniji,ekspert sam za Rumunke..
cak naucio i da pricam njihovim jezikom..
jest su ..dobre,da ne gresim dusu drug,tako da nam Dacha u velikoj opasnosti,,![]()