pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.337
ja danas ovde pio kafu
zipa stolicu sa leve strane
nešto tako udobno moje dupe nije videlo
sic i naslon pod uglom, sedneš i ne mrdaš pola sata, sat... jednostavno nema potrebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super, ali ni jedna statiična stolica nije ergonomski dovoljno dobra.Pogledajte prilog 1820567
ja danas ovde pio kafu
zipa stolicu sa leve strane
nešto tako udobno moje dupe nije videlo
sic i naslon pod uglom, sedneš i ne mrdaš pola sata, sat... jednostavno nema potrebe
To je neka druga verzija, ja pravim onu klasicnu kad umuljam sve zajedno...Bas sam pre neki dan kod one male ana antonje ili tako nesto gledala kako pravi sisarkice i sad ona napravi tu coko smesu za unutra i kad je ona ohladjena, formira je u piramidni oblik i prosto naredja okolo one coko flekice, sta je vec ono kranči i izgledaju bas kao šišarke.
bmliga, od statičnih od ove teško da ima boljaSuper, ali ni jedna statiična stolica nije ergonomski dovoljno dobra.
Skloniji ste gojenju vise od juznijih krajeva em zbog ugarske genetike em zbog mnogo testaKada u severnim krajevima (naše zemlje) vidite da je 90 posto ljudi i dece gojazno, shvatite da je to postalo epidemija.
Otišli smo porodično u pizzeriu na glasu u Hajdukovu sa namerom da za nas četvoro poručimo porodičnu pizzu i jednu srednju sa specijalnim dodacima.
Ne da nismo tu srednju ni probali, nego je i od velike ostalo jedno parče.
Kakvi su to standardi za količine i kakve su navike ljudi, nikad neću moći da razumem.
Ja skoro da i ne znam nekoga u okolini ko bi mogao da stane u XL veličinu garderobe.
Pa mnogo se jede junk food, peciva, hleb. Kad se znacajno umanje ugljeni hidrati u ishrani, gubitak kg je ogroman. A junk food ne treba jesti zbog holesterola i nepotrebnog secera.Kada u severnim krajevima (naše zemlje) vidite da je 90 posto ljudi i dece gojazno, shvatite da je to postalo epidemija.
Otišli smo porodično u pizzeriu na glasu u Hajdukovu sa namerom da za nas četvoro poručimo porodičnu pizzu i jednu srednju sa specijalnim dodacima.
Ne da nismo tu srednju ni probali, nego je i od velike ostalo jedno parče.
Kakvi su to standardi za količine i kakve su navike ljudi, nikad neću moći da razumem.
Ja skoro da i ne znam nekoga u okolini ko bi mogao da stane u XL veličinu garderobe.
Ovde su porcije gde god da jedes ogromne. Znaci bar duplo vece nego u Srbiji. Ali ja sad uzmem döner bowl, npr, bez pirinca ili pomfrita i to onda bude 200g mesa i brdo salate i stvarno se najedes. Ali moras da se naviknes pre toga da ne jedes hleb uz svaki obrok i jos bolje ni druge ugljene hidrateA sad je svuda to problem zbog beze hrane i velikih porcija, ceo svet otiso u majcinu
Opteretili smo svu hranu secerima da bi stvorili zavisnost i pojacanu potrebu, eto nam sad... Da je industrija manje mislila na zaradu drugacije bi biloOvde su porcije gde god da jedes ogromne. Znaci bar duplo vece nego u Srbiji. Ali ja sad uzmem döner bowl, npr, bez pirinca ili pomfrita i to onda bude 200g mesa i brdo salate i stvarno se najedes. Ali moras da se naviknes pre toga da ne jedes hleb uz svaki obrok i jos bolje ni druge ugljene hidrate
U maju sam izbacio slatkiše, gazirano, šećer.Kad smo kod alavosti juce uvece se prezderem sisarki, dignem sebi secercinu, onda naravno udari jaka glad, onda se prezderem vecerom, onda umirem cele noci sa zelucem...
Ako ce nesto da me ubije to je ta hebena alavost za slatkim
Sto nisam tako alava na pare hebo te milioner bi bila
Eeeee, al je to sra*e ukusno.Pa mnogo se jede junk food, peciva, hleb. Kad se znacajno umanje ugljeni hidrati u ishrani, gubitak kg je ogroman. A junk food ne treba jesti zbog holesterola i nepotrebnog secera.
Nemoj meni to zivota ti, pet meseci bez secera zavrsih na infuziji, nije stalo mrsavljenje, dosla sam do stadijuma koske, tek kad sam prekinula rezim sam se oporavilaU maju sam izbacio slatkiše, gazirano, šećer.
Nevjerovatna količina energije se pojavila u tijelu.
A prvih par nedjelja, tu sam i shvatio da je zavisnost u pitanju, samo o slatkišima razmišljaš, strašno.
tako da sam sad em vratila kilazi em dodala preko 
Meni je kilaža rapidno pala, ali se, uz trening stabilizovala na meni prihvatljiv nivo.Nemoj meni to zivota ti, pet meseci bez secera zavrsih na infuziji, nije stalo mrsavljenje, dosla sam do stadijuma koske, tek kad sam prekinula rezim sam se oporavila
Iz nekog razloga kod mene ta fora ne stabilizuje organizam nego ga unistava
Kod mene bi trebalo neka sredina, da unosim secere ali da znam meru, e problem je sto ja nemam merutako da sam sad em vratila kilazi em dodala preko
Ubosti sredinu je najteze
Voće ili kolač, dođe mu na isto. Šećer je šećer, iako je fruktoza bolja po pitanju dužine razlaganja, Nema jak pik kao običan šaećer, pa se organizam lakše izbori sa tim. Ali po pitanju UH je to isto na kraju.Ne valja ni mnogo voca, dve porcije dnevno. Al valja mnogo povrca - ne svog naravno
Mi uzmamo obično od 85%, ukusna a ima baš minimalno šećera.Crna cokolada je super, 70 posto kakaoa i to je nekih 25g zukera na 100g, pojedes kocku, dve
Meni je to previse, sam kakaoMi uzmamo obično od 85%, ukusna a ima baš minimalno šećera.
Meni i gosođi nije, uvek jedemo te od 85%, eventualno 80%. I dalje je odličan ukus. Probali i sa 90% ali to je već previše.Meni je to previse, sam kakao
Zavisi koje voće. Tu se gleda onaj glikemijski indeks ali se spajkovi šećera mogu ublažiti u kombinaciji sa mašću. Zato je npr super da se kao dezert pojede voće iseckano u jogurt grčkog tipaVoće ili kolač, dođe mu na isto. Šećer je šećer, iako je fruktoza bolja po pitanju dužine razlaganja, Nema jak pik kao običan šaećer, pa se organizam lakše izbori sa tim. Ali po pitanju UH je to isto na kraju.

Naravno da neko ima manje oneko više fruktoze, ali voće jedemo iskjlučivo iz istog razloga kao i kolače, zbog ukusa i šećera. Ima malo vitamina i minerala, za to nam služi povrće.Zavisi koje voće. Tu se gleda onaj glikemijski indeks ali se spajkovi šećera mogu ublažiti u kombinaciji sa mašću. Zato je npr super da se kao dezert pojede voće iseckano u jogurt grčkog tipa