- Poruka
- 203.864
Postoji mačka i nemačka.Dodji u Nemacky![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoji mačka i nemačka.Dodji u Nemacky![]()
Ja sam 2 u 1Postoji mačka i nemačka.

Sta te briga, uzivaj. I ja bih marcipan da smemGrickam marcipan![]()
Je l vidite sa kakvim se predznanjem se unistava organizam slatkisima![]()
Ja ne smem al ko ga hebeSta te briga, uzivaj. I ja bih marcipan da smem

Zato kockica crne cokolade. Sokove nikako. Glikemijski indeks se menja sa promenom agregatnog stanja (ako tako moze da se kaze za cedjenje voca)Nije sad strašno zasladiti malkice kafu naprimer. Strašno je što u 100 grama čokolade ide 60 grama saharoze ili u sokovima glukozno fruktozni sirup takođe u ogromnim količinama.
Ili dobru rakiju.Sokove generalno izbegavati, bolje piti pivo npr
, ostali zaposleni koji sa njim rade isto niko ne ide kuci, samo ja....kako god okrenes ja da ne dolazim, svi ostali dolaze... koja je ovo muljaza hbt 

Znala je nekad i ova baba, sto sam volela organsku hemiju i da crtam strukture molekulaJbte kad se setim , znala sam sve formule da pišem i crtam , apsolutno sve strukturne formule. Strašno
a sad sto kazes ni broj fona ne pamtimE sad je veli zena bolesna pa nije pametno da dodjem od ponedeljka, opet od kuce. Znaci ona ako je bolesna radice ali ja da ostanem kuci, ja ako sam bolesna ja da ne dodjem radim od kuce, ostali zaposleni koji sa njim rade isto niko ne ide kuci, samo ja....kako god okrenes ja da ne dolazim, svi ostali dolaze... koja je ovo muljaza hbt
Pitam ga sta cemo, oce da radim od kuce i cele sledece nedelje, nema pojma, tim recima mi reko.
Materijal koji sam odradila je prevelik za slanje, oces da donesem na usb. Pa nemam pojma nemoj se cimas, ako te put nanese. Tim recima
Pa koji sef kaze radniku nemoj se cimas
U sto marke da mu je ideja da iscepam ps za ovo sto mu treba, da mu spremim sablone za stampu i sajt, i da ce posle da bude aj cao
Ja cu lepo u ponedeljak da odem i odnesem mu odradjen posao i da ga uvatim uzivo da mi kaze sta oce bre, da mi malo popricamo![]()

Ali zato uzmeš crnu čokoladu sa 80% kakao udela i nema te šećerčine.Nije sad strašno zasladiti malkice kafu naprimer. Strašno je što u 100 grama čokolade ide 60 grama saharoze ili u sokovima glukozno fruktozni sirup takođe u ogromnim količinama.