- Poruka
- 122.144
I ti ces kad dodjes u moje godineKo neka baba si, bre.![]()
tisina tamo postuj starijeDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ti ces kad dodjes u moje godineKo neka baba si, bre.![]()
tisina tamo postuj starijeAjde me pitaj kako sam za nedelju dana.I ti ces kad dodjes u moje godinetisina tamo postuj starije
Meni licno struja jedina pomaze, to traje pola godine i onda opet... I tako odem prosecno dva puta god na struju i to je sve mozeAjde me pitaj kako sam za nedelju dana.
Juče bila kod Blagoja iz Čoke. Ja mislila neko nameštanje, lomljenje kičme, a on sa dva prsta izmasirao par pršljenova. Trajalo manje od minut.
Prvo jutro ,posle pet godina sam ustala danas bez suza. Prvi dan, posle dugo vremena,sam šetala pola sata po gradu bez da sednem.
Posle dva MR, nekoliko neurologa, nekoliko neurohirurga, vežbi, kortikosteroida, opijata i terapija , ne verujem i ne radujem se još. Čekam vreme da pokaže.
Imas one vezbice za ledja, ja sam to jedno vreme praktikovala kad su mi se sjebala ledja zbog rada za kompom od kuce. Meni su dosta pomogle i dok sam ih radila, nisam imala probleme sa ledjima na tom poslu. Sad imam druge izazovegundjam, ledja me rasturaju, prvo lezanje sa jakim kasljom napravilo neki kvrc sa diskovima i krenulo kocenje, a sad sedenje za kompom po ceo dan me dokusirilo....
E zato sam ja odradio najbolju kupovinu života, Steelcase stolica za računar. Jeste da košta, ali u njoj sedim ima već 11-ta godina, i ne osećam nikakav bol u leđima. Dok sam radio u agenciji, pored nekih fensi stolica, čvorovi i budže po ramenima.Imas one vezbice za ledja, ja sam to jedno vreme praktikovala kad su mi se sjebala ledja zbog rada za kompom od kuce. Meni su dosta pomogle i dok sam ih radila, nisam imala probleme sa ledjima na tom poslu. Sad imam druge izazove![]()
Njah kod nas sa iscurelim diskom veDZbe slabo pomazuImas one vezbice za ledja, ja sam to jedno vreme praktikovala kad su mi se sjebala ledja zbog rada za kompom od kuce. Meni su dosta pomogle i dok sam ih radila, nisam imala probleme sa ledjima na tom poslu. Sad imam druge izazove![]()
Nisam, jedina skripta koju koristim i koja je baš dobra, je u Illustratioru, za zaobljavanje uglova.@Reefer jesi instalirao nekad skriptu u ps split to layers??
Ne znam samo cemu mi sluzusNisam, jedina skripta koju koristim i koja je baš dobra, je u Illustratioru, za zaobljavanje uglova.

Onda jastuce, ustajanje na svako sat vremena max, mozes da probas i malo stojeci da radis i drzi kg pod kontrolom.Njah kod nas sa iscurelim diskom veDZbe slabo pomazu
da ga natacinješNe znam samo cemu mi sluzus![]()
nasla sam skriptu koja radi, sad cu da automatizujem posao 
oces grubu igru aOnda jastuce, ustajanje na svako sat vremena max, mozes da probas i malo stojeci da radis i drzi kg pod kontrolom.
izvini im se 
Šta sa tacnom da radi?da ga natacinješ
nisi razumeo rifi, da te meće na đ0kuŠta sa tacnom da radi?
Kakve veze ima tacna sa đokama? Jer se danas nisi drogiro pa si lud?nisi razumeo rifi, da te meće na đ0ku
vi iz ugarske što vas guvernanta podigla ne razumete naše turske fore
ne tacna glupaf si ko slafko štimacKakve veze ima tacna sa đokama? Jer se danas nisi drogiro pa si lud?
Šta ne tosi napisao seksualno te opštio štimacne tacna glupaf si ko slafko štimac
A lepe ti šišmarkeoces grubu igru a![]()
Sisarke u tanjiru pored tastature ce da mi padnu u nesvest od ove tvoje izjaveizvini im se
![]()
Ma to slika sa neta mrzelo me da slikamA lepe ti šišmarke
Bas sam pre neki dan kod one male ana antonje ili tako nesto gledala kako pravi sisarkice i sad ona napravi tu coko smesu za unutra i kad je ona ohladjena, formira je u piramidni oblik i prosto naredja okolo one coko flekice, sta je vec ono kranči i izgledaju bas kao šišarke.Ma to slika sa neta mrzelo me da slikam
kokokoštaE zato sam ja odradio najbolju kupovinu života, Steelcase stolica za računar. Jeste da košta, ali u njoj sedim ima već 11-ta godina, i ne osećam nikakav bol u leđima. Dok sam radio u agenciji, pored nekih fensi stolica, čvorovi i budže po ramenima.
Nije ergonomija najbitnija u dizajnu stolica slučajno.
neznam sade ,ali cenim da je slična cena. Tad je bilo 600€.kokokošta