- Poruka
- 50.284
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije, stampanje fotografija na platnu i uramljivanje. Znaci sedim u toplom peglam u fotosopu fotke i spampam na platnu, gospodskijel isto foto firma?
Nema terena, nema prekovremenih, nema fotkanje derladi...
Mali privatnici prijavljuju na minimalac a ostatak na ruke. Bilo i bice dokle god drzava to pusta.A zašto bi pristala na minimalac? Cenip da ti neće trebati penzija jednog dana?
a gde je firma?Nije, stampanje fotografija na platnu i uramljivanje. Znaci sedim u toplom peglam u fotosopu fotke i spampam na platnu, gospodskiNema terena, nema prekovremenih, nema fotkanje derladi...
Mozak bih odmorila ako ga ubodem![]()
Navijam da te potrefi taj posao.Nije, stampanje fotografija na platnu i uramljivanje. Znaci sedim u toplom peglam u fotosopu fotke i spampam na platnu, gospodskiNema terena, nema prekovremenih, nema fotkanje derladi...
Dijagonalno blok od starea gde je firma?
znaši u Gelato na pauzuDijagonalno blok od stare![]()
ne radis vise kod zmaja?Nije, stampanje fotografija na platnu i uramljivanje. Znaci sedim u toplom peglam u fotosopu fotke i spampam na platnu, gospodskiNema terena, nema prekovremenih, nema fotkanje derladi...

Joj mamicu im sve im je dobro a skupoznaši u Gelato na pauzu

ali zato malo dalje Lav sendvič!!!Joj mamicu im sve im je dobro a skupo![]()
a sto sestro?Do kraja meseca
Dobro jutro kolumbo![]()
Jel imaš jedno radno mesto?a sto sestro?
nisam pratio ovaj forum.
i nemaju vise gej suncobranciceJoj mamicu im sve im je dobro a skupo![]()
O brate 20e plati pa da pisem ponovoa sto sestro?
nisam pratio ovaj forum.
bas bezveze.O brate 20e plati pa da pisem ponovo
Tehnoloski visak koleginica i ja, presusio s parama zmaj....
Presušio s pamet. Ali snaći će se on, na vašu štetu, ne briniO brate 20e plati pa da pisem ponovo
Tehnoloski visak koleginica i ja, presusio s parama zmaj....
Normalno. Ja tvrdim da nije presusio s parama zbog gubitka klijenata nego je on trosio vise nego sto zaradimo... Al ko da je bitno, gotovo i to je to... Samo da se ja ustalim sa nekim poslom vremenom i da ga ne vidim ni za honorarno, supickumaterinu...Presušio s pamet. Ali snaći će se on, na vašu štetu, ne brini