- Poruka
- 201.983
Zato što je student i htela je da radi mesec- dva.Sto je pristala na te uslove ako ne treba niko da pristane i onda bi oni digli plate kako kazes![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što je student i htela je da radi mesec- dva.Sto je pristala na te uslove ako ne treba niko da pristane i onda bi oni digli plate kako kazes![]()

Ne moze jer tako podrzava truli sistemZato što je student i htela je da radi mesec- dva.![]()

Ma bezi bre, to je toliko odgovoran posao da sa time nema zezanja, mora biti obicena osoba, mentalno i fizicki....Ljudi, naći kvalitetnu osobi za čuvanje dece, da bude pratilac deteta sa invaliditetom ili osobe sa invaliditetom uopšte nije lako. Metla je potpuno u pravu, za takve poslove moraš imati i fizičku i mentalnu snagu, šta da ti paraolegično dete padne? Kako ga podići, smestiti na krevet/kolica. To nisu poslovi za zezanje. Mene drugarice vuku za rukav odkako su im klinci krenuli u školu, na oglase im se javljaju sve neki bože me sačuvaj, a traže astronomske cifre.
Pa ne, jer gde god da radi, radi po ceni sata studentske/omladinske.Ne moze jer tako podrzava truli sistem![]()
Ta cena je sramotna i treba da pobede revoliciju!Pa ne, jer gde god da radi, radi po ceni sata studentske/omladinske.

Ko da pobede revoluciju?Ta cena je sramotna i treba da pobede revoliciju!![]()

izvini molim te, panjković je akademija, traje 4 godine + 2 godine specijalizacija. Pašenogova ćera iz prvog braka završila akademiju panjković, smer šiške, sad je master frizer, eno je u Parizu, šiša li šiša... a pare samo kaplju!Pu pickavammaterina oglas trazi se master farmacije 140 000 a ispod toga oglas za frizerku 180-250 000.
Zavrsi kurs 4 meseca kod panjkovica pa ce da uzme 250 a farmaceut guli stolicu 6 god master da bude i duplo manja plata. Serrem vam se u sistem vrednosti!
I nemoj neko da se usudio da mi se obrati sa onim manipulativnim forama "sistem ponude i potraznje, frizerski salon ima veci obrt i vise zaradjuje od apoteke", jer cu ga napusim opasno. Jjebe mi se za obrt i ponudu i potraznju, ja pricam o moralnim kompasima koji vise ne postiji, o sistemu vrednosti koji ste bacili u wc solju zajedno sa sve bivsim premijerom koji vasoj deci porucije da je bolje da upisu privatan faks a ne drzavni
Moralne nakaze
E tako, ispljuvala sam drzavu sad odoh nazad da skrolujem oglase![]()
Ne znam brate sta da ti kazem u avgustu me sisala frizerka ponosno okacila diplomu panjkovic akademije pise 4 meseca kurs, osisala me tako da u zivotu necu uci kod njeizvini molim te, panjković je akademija, traje 4 godine + 2 godine specijalizacija. Pašenogova ćera iz prvog braka završila akademiju panjković, smer šiške, sad je master frizer, eno je u Parizu, šiša li šiša... a pare samo kaplju!

Odlicna, sto?A kakva si sa engleskim jezikom ?

Zbog davanja časova Kinezima. Naši imaju firme preko kojih radiš on line. Oni ti nađu klijente, postoje pravila, ali nisu jako stroga.Odlicna, sto?
Aj pogledacuZbog davanja časova Kinezima. Naši imaju firme preko kojih radiš on line. Oni ti nađu klijente, postoje pravila, ali nisu jako stroga.
Moj sin četiri godine radi, 4-6 sati dnevno. Časovi su po 25 minuta i ne sećam se koja je bila početna cifra, ali on po času sada dobija 7.5 dolara.
Dva dana nedeljno slobodna a vikendom je cena časa mislim, 50 posto veća.
Mislim da je Beta kid, izgooglaj
On je mnogo knjiga čitao na engleskom pa verovatno zna taj književni engleski. Inače nije obrazovan stručno.Aj pogledacu
To rade studenti ovde firmama za 150e mesecno, skupe tako par klijenata i eto vajdice...A povremeno radi i održavanje profila nekim influenserima iz amerike, ali to nije tako plaćeno, jedino što si prijavljen i dobiješ njihov lap top. Plata je mislim 90000 dinara. I radi se uglavnom noću. Ali za to treba preporuka nekoga ko radi tamo.
On samo povremeno zameni prijateljicu kad joj se ne radi.
Polagala sam ispite na engleskom u americi...polagala i toefl za kanadu....naravno i knjige citam, uglavno naucne....samo sto ja naginjem usa dijalektuOn je mnogo knjiga čitao na engleskom pa verovatno zna taj književni engleski. Inače nije obrazovan stručno.
pa sam srrala nesto o napretku ka velik kompanijama bla bla... Provalili su da nesto smrdi...kako to misliš sisala te?Ne znam brate sta da ti kazem u avgustu me sisala frizerka ponosno okacila diplomu panjkovic akademije pise 4 meseca kurs, osisala me tako da u zivotu necu uci kod nje![]()

Joj dusicaOvo u beta je ok. I ne mora preporuka, samo da prođeš taj neki razgovor. Mora lažno ime i lažna lokacija jer su im predavači sa "teritorije USA" pa te upute da tako napraviš profil. Ali to posle razgovora.
Njemu jedna kineskinja što se kanda zaljubila, došla u grad (ne smem da kažem koji) i htela da se vide. Na kraju je jedva izmuljao da je otputovao a ona mu ostavila gomilu poklona na recepciji hotela i za njega i za sve nas. Pa je zvao hotel i rekao da sve otvore i snime i da zadrže. Jedva se iskobeljao.