- Poruka
- 200.736
Ma ludaci, bem im sve.Meni neko da proda ladno pečenje bez krckave kože, pa glavu bi mu odrubijo, bez zajebancije!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ludaci, bem im sve.Meni neko da proda ladno pečenje bez krckave kože, pa glavu bi mu odrubijo, bez zajebancije!
Ljudi suse mlogo izopačiliMa ludaci, bem im sve.
odaklem tebiIz moje kartice, eto odakle joj.![]()
Tetka iz Kanade, bre.odaklem tebi
potroši s kurvama!nisam ja dosao da tebi dam dolare
dosao sam da od tebe uzmem dinare
spremi ih a ja cu naci naci nacin da ih potrosim
bez tebe
jeballah te tetkaTetka iz Kanade, bre.
Nedrogirajsenisam ja dosao da tebi dam dolare
dosao sam da od tebe uzmem dinare
spremi ih a ja cu naci naci nacin da ih potrosim
bez tebe
Eto ga tebi nek tebe jebbe.jeballah te tetka
jes ti ces drogeras da se drogirasNedrogirajse
nećujes ti ces drogeras da se drogiras
Nismo još.Jeste li počeli da se grejete, ili sam samo ja razmažena pa mi hladno ?
Jesmo. U subotu smo uključili kotao, ne radi po ceo dan, ali radi. Jutros se sam uključio, što je prokletstvo neizolovane kuće.Jeste li počeli da se grejete, ili sam samo ja razmažena pa mi hladno ?
Bas juce uvece pricamo, da l da palimo pec ili da za sada samo na klimom grejemoJeste li počeli da se grejete, ili sam samo ja razmažena pa mi hladno ?
To rešava spoljni termostat, jer ovaj sobni prati temperaturu sobe koja može biti iz više razloga drugačija od potrebe cele kuće.Jesmo. U subotu smo uključili kotao, ne radi po ceo dan, ali radi. Jutros se sam uključio, što je prokletstvo neizolovane kuće.
houli šitpukla cev od vode u kupatilu + crko bojler![]()
Šta me briga kakva je spoljna temperatura, bitno mi je kako je unutra. Sobni termostat stoji u dnevnom boravku, prostoriji gde se provodi najviše vremena, i gde treba da bude najtoplije. Na spratu ionako uvek bude hladnije, jer je ova kuća pravi "hotel promaja". Tako da se kotao uključuje kako treba, ravnajući se prema unutrašnjem termostatu.To rešava spoljni termostat, jer ovaj sobni prati temperaturu sobe koja može biti iz više razloga drugačija od potrebe cele kuće.
Nama je od ugradnje spoljnog termostat pala potrošnja za trećinu.
sisice ladno ti ha ha haIzašao iz bermuda u duge nogavice
Gde si ti na kafi, jer ja sam moram da džeparim uju našeg?sisice ladno ti ha ha ha