- Poruka
- 121.670
Naravno da sam dosla pre svih, i pre izlagaca i pre kolega i konobara
Kad cu da naucim da kasnim

Kad cu da naucim da kasnim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
foto, videoda dignem krake
dobar san je odraz dobrog zdravlja!Ja baš dobro spavam. Mogu da zaspim uvek i svuda. Ne smeta mi ako promenim mesto gde spavam, ako sam preumorna, ako imam neke probleme. Perimenopauza i menopauza ne znam šta je. Oduvek sam dobar spavač i ranoranilac. Ono što me muči je što ustajem noću minimum dva puta da idem u wc. To mi smeta. Volim 6 - 7h sna u kontinuitetu, ali bešika ne da.![]()
Zavisi sa kim spavaš. Ako je neka korejka, mmmmmmmmSpavanje je precenjena kategorija.
Ili opijata.dobar san je odraz dobrog zdravlja!
Brate sestro nadrogiraj se i smiri seGore od toga "oću da spavam, a ne mogu jer moram da radim" je "oću da spavam a ne mogu jer me drma klimaks "
I onda odem na neki redovan ginekološki pregled gde se ona samo smeška na moje konstatacije da loše spavam, da sam na granici da pobijem sve ukućane i da su svi bezobrazno ljubazni i nude me čokoladom, a i čini mi se da me se plaše.
Bljak bre.Zavisi sa kim spavaš. Ako je neka korejka, mmmmmmmm![]()
Jes ti looda, ima slatkih malihBljak bre.![]()
Ja godinama nemam ceo san, budjenja jer m hrce, piskim po 3-4 puta, buka napolju, a dok sam imala cicu tek je to bila zabava sa budjenjemJa baš dobro spavam. Mogu da zaspim uvek i svuda. Ne smeta mi ako promenim mesto gde spavam, ako sam preumorna, ako imam neke probleme. Perimenopauza i menopauza ne znam šta je. Oduvek sam dobar spavač i ranoranilac. Ono što me muči je što ustajem noću minimum dva puta da idem u wc. To mi smeta. Volim 6 - 7h sna u kontinuitetu, ali bešika ne da.![]()
Stidi se.Jes ti looda, ima slatkih malih
Što ja, ne gledam ja slatke male.Što ja, evo stidi se ti.
![]()
Ma jok, ne gledaš one kpopere i glumce.Što ja, ne gledam ja slatke male.
Popere jok, svi su isti, ko na kalup, dečurlija fuj, al ima matorih glumaca oči da ispadnu.Ma jok, ne gledaš one kpopere i glumce.![]()
Ako već moram da biram, može i neka mlađa.Popere jok, svi su isti, ko na kalup, dečurlija fuj, al ima matorih glumaca oči da ispadnu.