na parama ne piše čije su...Jos da sam i strani placenik pa da mi svane![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na parama ne piše čije su...Jos da sam i strani placenik pa da mi svane![]()
Jel ti živiš u Sjenici?Sad treba izaći u dvorište jer dolaze neki ljudi da im poklonim crep, a napolju 2 stepena. Moram da iskopam zimsku jaknu.
PalićJel ti živiš u Sjenici?
Kad se kaže Palić mnogima je prva asocijacija jezero a meni je restoran Abraham i njihov juneći perkelt...
Sledeći put poseti Faher Akac. Ono, domaća kuhinja, al skroz, posle normalnim cenama.Kad se kaže Palić mnogima je prva asocijacija jezero a meni je restoran Abraham i njihov juneći perkelt...
Hoću hvala ali meni je i Abraham skroz ok!Sledeći put poseti Faher Akac. Ono, domaća kuhinja, al skroz, posle normalnim cenama.
Dragoj metli srećan početak grejne sezone žele tetka Živana i teča Radosav iz Frankfurta na Majni!U ponedeljak uvece smo svecano otvorili grejnu sezonu, tj pustili pec
Ja odoh u krevet, spavao sam baš malo.ja ne radim ništa tako lepo (i dobro!), teram se da operem sudove, sklonim sandale iz vidokruga, cveće vratim sa terase u hodnik...
sve dosadno
ako sastaviš, laku noćJa odoh u krevet, spavao sam baš malo.
I tetka iz kanade!Dragoj metli srećan početak grejne sezone žele tetka Živana i teča Radosav iz Frankfurta na Majni!
Evo me budan, mora i da e radi malo.ako sastaviš, laku noć
tamo u Torontu je 26I tetka iz kanade!
Aloo, mi ovde imamo uju iz kanade.I tetka iz kanade!
oposlila sam sve, do sada sam izdržala, sad melatonin i spavanjeEvo me budan, mora i da e radi malo.