- Poruka
- 121.686
Ko ne mora nek ne izlazi, ovo je gusenje od sparine na max

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam izašao, naplivao se i sad uživam u kapućinu.Ko ne mora nek ne izlazi, ovo je gusenje od sparine na max
![]()
Boc čačkalicom, nedokuvano, nazad u lonac.
Ko ne mora nek ne izlazi, ovo je gusenje od sparine na max
![]()
Mjok, škampi u sosu od belog luka su moji, gospođa je uzela obotnicu. Mada bih bez problema pojeo sve to.To sve samo za tebe???????![]()
Isto, samo sto nisam ponela nista, isla u kratke rukave i pamucne helanke, dok sam zavrsila teren i stigla do studija oko podnevna meni su gace i brus mokri bili, sve sam presvukla u studiju....posle popodne krenula kuci i opet isti scenario, udavila me sparina, stigla mokra kuciJa sam jutros krenula iz kuće u 7.30 i vidim temperatura 23 stepena, ponesem teksas jaknuKako sam je ponela, tako sam je i vratila, još tad je bilo kao da si u akvarijumu.
jao sećam se tih karata.. ovu desno su zvali pantljičara
I lepili smo mat selotejp pa po više puta kucali i brisali.jao sećam se tih karata.. ovu desno su zvali pantljičara
ja to nisam radioI lepili smo mat selotejp pa po više puta kucali i brisali.
Kad si klinac zeleni a ne kao mi penzioneri.Ajmoooo kafaaaa!
Jel koristiš nešto da smanjiš alergiju na ambroziju? Ja prsnem kapi za to, iako imam slabu reakciju.Znaci nocas pomor od ambrozije, morala sam u zoru da pustim klimu i tako da spavamo da bih prodisala, sve mi se zapusilo...jjebem ti drzavu
Slika dana! kurtovka?Pogledajte prilog 1782058
Žena domaćica.
ja bio malopre napolju počeo neki vetrić da duvka pa je malo podnošljivijeKo ne mora nek ne izlazi, ovo je gusenje od sparine na max
![]()
E moj ti, veteran 20 god alergije na ambruziju ovde, ne postoji na trzistu antihistaminik koji nisam popila/usmrkala/ukapalaJel koristiš nešto da smanjiš alergiju na ambroziju? Ja prsnem kapi za to, iako imam slabu reakciju.