- Poruka
- 200.783
Ma kakvi xyzali i presinzi, to je slabo za ambroziju, ali zato po jedna kap/sprej u nos Dymiste (sa dje to Dymal ili tako neko novo ime) i ceo dan bez problema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nejedeš lažeš nema fotoJedem meso i kompir
Zajebi taj kortikoMa kakvi xyzali i presinzi, to je slabo za ambroziju, ali zato po jedna kap/sprej u nos Dymiste (sa dje to Dymal ili tako neko novo ime) i ceo dan bez problema.
Ti zajebi i trpi, ja neću. Dosta mi po kap svako jutro, to je minimalna količina. Tablete ne utiču na moj nos..Zajebi taj kortiko
Samo antihistaminik, a jedini na trzistu kod nas da je samo antihistaminik je alergodil a njega nema, evo 9 apoteka sam obisla danas i nema. A uvek ga je bilo....
Xyzal je treca generacija i on je dobar, presing je druga i on je srranje slab je...
Kod mene vise ne moze da pomogne ni treca ni cetvrta generacija, kratko mi deluje pa moram i po dva dnevno da prezivim septembar
Prosle godine je bilo super, jaka susa sve spalila nije uopste bilo ovoliko jako, ove godine joj je klima bas legla i buja ko luda
Treba nam kisa jaka neprestana jedno dva tri dana da spusti polen, al nema![]()
zašto si tako grub spram metle, viš da je žena nagraisala?Ti zajebi i trpi, ja neću. Dosta mi po kap svako jutro, to je minimalna količina. Tablete ne utiču na moj nos..
Joj nagraisala, nisam cula jos od moje bakezašto si tako grub spram metle, viš da je žena nagraisala?
Sta mi prevodis kazem ti znam samo nisam cula jos od bake da neko upotrebljavaglagol nagraisati u značenju najebati, nadrljati, nagrabusiti, jebbati ježa u ledja i sl.
prevodim za one koji ne znaju a takvih nije malo!Sta mi prevodis kazem ti znam samo nisam cula jos od bake da neko upotrebljava
![]()
Gde si to pročitao?zašto si tako grub spram metle, viš da je žena nagraisala?
Pardoniram ondaKprevodim za one koji ne znaju a takvih nije malo!
Koji?Dokle će ovi drkoši da nadleću. Ne bi me iznenadilo da se neki strmopizdi sam od sebe jerbo su ni za šta.
Psujem na sav glas uz otvoren prozor.![]()
Poje8,nelažem,nemora dima fotoNejedeš lažeš nema foto
MoraPoje8,nelažem,nemora dima foto
Ti si teodora
Avioni, ne znaš za paradu 20.9.?
Mjok. Trudim se da budem bez vesti iz ćacilendaAvioni, ne znaš za paradu 20.9.?
Glupati foraTi si teodora
nijeGlupati fora
Znaci nocas pomor od ambrozije, morala sam u zoru da pustim klimu i tako da spavamo da bih prodisala, sve mi se zapusilo...jjebem ti drzavu