Šta trenutno radiš XX

Ko ne mora nek ne izlazi, ovo je gusenje od sparine na max
:pljus:
Ja sam izašao, naplivao se i sad uživam u kapućinu.
1000036354.jpg

U apoteci mi ne daju jednu od pumpica na recept, kao ovaj mesec moram da je kupim, a za nju je participacija 50 dindži.
Svratim kod moje dr posle boce, objasnim joj, ona pogleda, kaže ovde pokazuje da može, ajde postaviću akutno.
Odem u drugu apoteku kad tamo stoje dve pumpice, obe po 50, nas dve se gledamo, hoćete obe, naravno ionako mi trebaju dve. Nešto u sistemu ne valja i stvarno se nadam da moja dr neće upasti u nepriliku.
Pitaću je kad odem po potvrdu u četvrtak i reći da me zove ako se nešto desi da je branim, stvarno je ok, malo se po nekad pogubi ali ima gomilčinu pacijenata, više od drugih.

Ja sam jutros krenula iz kuće u 7.30 i vidim temperatura 23 stepena, ponesem teksas jaknu :lol: Kako sam je ponela, tako sam je i vratila, još tad je bilo kao da si u akvarijumu.
Isto, samo sto nisam ponela nista, isla u kratke rukave i pamucne helanke, dok sam zavrsila teren i stigla do studija oko podnevna meni su gace i brus mokri bili, sve sam presvukla u studiju....posle popodne krenula kuci i opet isti scenario, udavila me sparina, stigla mokra kuci
Tek je sad prijatno
A u pm ova fora, ajde ako oce neka pada ako nace neka makne ovu vlagu, oce piski nece piski, nek se odluci

Šalteri , dan drugi.
Procedura za dobijanje republičke stipendije za đake je ove godine takva, da, ko uspe da izgura svu papirologiju postaje sumnjivo lice.
Opasan test inteligencije.
Jedan od (bez)potrebnih dokumenata je izjava dva svedoka overena kod notara da sa detetom živimo u istoj zajednici.

Jel koristiš nešto da smanjiš alergiju na ambroziju? Ja prsnem kapi za to, iako imam slabu reakciju.
E moj ti, veteran 20 god alergije na ambruziju ovde, ne postoji na trzistu antihistaminik koji nisam popila/usmrkala/ukapala :rotf:
Ne moze nista na duze da me spasi, samo par sati rade lekovi pa mora ponovo, jer je ogromna koncentracija ove godine

Sad jurim koleginici, zapusila se ocu dumre a neiskusna je, ona misli bice dosta popije jedan xyzal :mazi: i sad obilazim ceo surcin i pola nbg da joj nadjem sprejeve i kapi, nestasica je, sve pokupovano a nema spremno uvezen kontigent, jer valjda ministarstvo zdravlja misli ako se ne ukloni ambrozija da narod nece navaliti u sezoni da kupuje lekove, pa nisu nabavili
Nabijem ih na zatupljen kolac sve

Back