pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.072
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
probaj čaj od hibiskusaJa sam već nedelju dana začepljena skroz.
Možda tebi za picajzle ali neće za ambroziju.probaj čaj od hibiskusa
nzm,menie to pomoglo..
Nabijem ih sve redom sto decenijama nece da rese toJa sam već nedelju dana začepljena skroz.
oćeMožda tebi za picajzle ali neće za ambroziju.
Udupetuti voće
Luda voli bananeja od voća najvolim šeftelije![]()
jes, juče bilo sparno ubibože, sad se lakše diše a vidim i da je metla živnula, što me radujeDeki, čujem da je kišovito i zaladilo?
NijeUdupetuti voće
Crnačke pogotowoLuda voli banane
Jel uživaš u kukumarima?Nije
Crnačke pogotowo
![]()
kolegi noćas pauk odneo auto, živi kod juge, ceo kraj su počistili zbog vojne parade, na kraju našao auto u zorana djindjića, posle mu stigla kazna za neplaćeni parking ali ovi iz parking servisa se smilovali pa će im oproste jer ljudi nisu bili obavešteni da će ovi da nose.. baš meko srce imaju ovi iz parking servisa !Dva sata sam putovala od Gradske bolnice do Prvomajske.
Od kraja Brankovog zatvorili odvajanje za zemun i od Ušća onu što ide pore opštine NBG.
DVA SATA zbog hebene parade, sve im po spisku i tako će do 20.9.
U Titovo vreme nikada ali nikada, sem na sam dan parade nije bilo dnevnih proba i nisu se zatvarale velike ulice, samo noću.
Izlazila sam da ih gledam kako prolaze Ustaničkom.
Namerno to radi i koji će nam krasni parada, zašto, zbog čega???
Ma iživljavanje, ništa drugo.kolegi noćas pauk odneo auto, živi kod juge, ceo kraj su počistili zbog vojne parade, na kraju našao auto u zorana djindjića, posle mu stigla kazna za neplaćeni parking ali ovi iz parking servisa se smilovali pa će im oproste jer ljudi nisu bili obavešteni da će ovi da nose.. baš meko srce imaju ovi iz parking servisa !
Evo opet smo klopali giros i pili točeni Mitos
Da pokažemo da smo svetska sila i najbolji u regionu.Dva sata sam putovala od Gradske bolnice do Prvomajske.
Od kraja Brankovog zatvorili odvajanje za zemun i od Ušća onu što ide pore opštine NBG.
DVA SATA zbog hebene parade, sve im po spisku i tako će do 20.9.
U Titovo vreme nikada ali nikada, sem na sam dan parade nije bilo dnevnih proba i nisu se zatvarale velike ulice, samo noću.
Izlazila sam da ih gledam kako prolaze Ustaničkom.
Namerno to radi i koji će nam krasni parada, zašto, zbog čega???
Misliš kurkumamaJel uživaš u kukumarima?
Ne bre, u kukumarima.Da pokažemo da smo svetska sila i najbolji u regionu.
Misliš kurkumama
Ne znam šta je to. Štagod. Pozdrav.Ne bre, u kukumarima.