- Poruka
- 11.392
Kakav mesec, slika to ne može da dočara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Piškilo ti se?Morala sam da istrčim, smeta mi drveće prekoputa, nisko je, mesec mislim.
Ja sam ga video, ništa naročito...terasa mi je tako okrenuta, da sada ne mogu da ga vidim, a i oblačno je, a neviđeno me mrzi da izlazim da ga vidim
žao mi što se nisam setila ranije, kad je bio u vidokrugu
Nije te pojela ajkula?Piškilo ti se?
Nisu ajlkule blesave.Nije te pojela ajkula?

Pa jes, matoro, žilavo.Nisu ajlkule blesave.![]()

Razumeš se u kajake ?Dobrojutro, danas bi mogli neki kajak pa malo da veslamo.
Ako neko ima ventile imaju servisi za bajs, sto ne probas tamo da pitas da l mogu da zameneRazumeš se u kajake ?
Ja imam jedan koji ispušta vazduh na ventilu, ne znam kako to da rešim osim da svakih pola sata izlazim iz vode da ga doduvavam.
Pa ne u tom smislu, ali verujem da može da se zameni ventil. Jesi li guglala ko to popravlja?Razumeš se u kajake ?
Ja imam jedan koji ispušta vazduh na ventilu, ne znam kako to da rešim osim da svakih pola sata izlazim iz vode da ga doduvavam.
Drugačiji su to ventili, ali zvuči razumno ako nema nikoga ko baš kajake popravlja.Ako neko ima ventile imaju servisi za bajs, sto ne probas tamo da pitas da l mogu da zamene
ja se u kajaci ič ne razumem al znam da ako pušta vazduk onda oće da potone!Razumeš se u kajake ?
i tako celo jutroJutros smo veslali.ja se u kajaci ič ne razumem al znam da ako pušta vazduk onda oće da potone!