pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.861
Mackam keks u kafu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mackam keks u kafu![]()
Mackam keks u kafu![]()
Šta mačkama, kojim mačkama?Mackam keks u kafu![]()

Kako je bilo ? kakvi su bazeni ?Sad znam, služili su u Vrnjačkoj Banji. Bila sam 10 dana u Vrnjačkoj Banji.
Sad sam navučena na mini lubenice . preslatke a maleJa pojeo, odlična baš!
moja je čokoladna, nema džema i nije hlebasta unutraSaher torta nije torta, to je dzem na leba
Ajmo svadjanje sad![]()

Evo me popila kafu jedem neke slane grisine sa medom , besmislena kombinacija ali bilo je i gorih i uživam u tišini i neradnome danu kako dolikuje , u krevetu.ustao sam da žderem de si pikačo ♥
ne mozes ugodoti hbg
zeljno iscekujem da budu gotove

Nama se jedna hladi trenutno.Sad sam navučena na mini lubenice . preslatke a male
Kod mene polovina velike u frižideru, biće za posle ručka.Nama se jedna hladi trenutno.
jaow, pa gde si tiSrećan ti rođendan![]()
Bilo je super, nisam išla na bazen jer sam neplivač a nisam ni ponela kupaći. Pevala je Dragana Mirković, Haris Džinović, Tanja Savić i još pevača, vikendom ne možeš da se mimoidješ na šetalištu, ima svašta lepo da se kupi...Kako je bilo ? kakvi su bazeni ?
Smažeš i semenke.Ni tada, miris mi je prejak. Ali zato lubenicu jedem kašikom, ko da se muči seckanjem.![]()

Kako se zatekne.Smažeš i semenke.![]()