Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sve te razumem sestro slatka, ja sam imala neopisivo bolne menst. dotle išlo s Am morala po inekcije
jel prošlo
Ja uglavnom imam blago bolne, moram nesto za bolove ali budem funkcionalna
Al desi se tako nekad, na par meseci, da me osine sa bas jakim bolovima.... Ova sad je jedna takva, nabijem je...
Danas boli ali manje, a svakako mora se drogiram i danas...
Cuti sreca sad se pogodilo da sam na odmoru pa sam mogla juce umirati kuci

1751489385938.png

Joj metlo, muke. ☹️
Moje dete je baš bio baksuz kada je kupio auto, duša me bolela koliko se nervirao, i samo čekao šta će da se pokvari.
Toliko mu se smučio, da je rekao da neće da ga proda, nego odveze na otpad, da naprave od njega kockicu.
Uspeli smo da ga ubedimo da ga vozim ja, dok mu ne istekne registracija.
Nama je auto dobar generalno, ali je star i krecu problemi, sto je prirodno, ipak je on adolescent '02, jeste audi jeste dobra masina, ali idu godine
Para za novi nema, da ovaj prodaje pa da uzme isto godiste slicno ne isplati se
Realno bi bilo prodati ovo i uzeti neki audi mladji, neki posle '10 pravljen, al za to para nema...
Seci usi krpi duppe...

Zmaj se nalozio na neku mecku, mnogo lepo izgleda, kapiram i da je kvalitetan, oko 10 soma je polovan, to su dobre pare za mecku, to se isplati, samo treba imati 10 soma :lol: sad se nesto misli da uzme za sebe kao privatan auto, jer nije to model za nas posao
Ovaj https://www.automoli.com/sr/vehicles/mercedes-benz/klasa-e/klasa-e-coupe-c207-2766/
Ja bih rado tako nesto, ali mucak...

M je ljubitelj tih nemaca, mecka i audi, on ovu svoju bebicu sad ne bi dao ni za sto dukata, ima da je popravljamo dok bude moglo, realno jeste dobar auto i najbolja serija audija ikada, ali godine ga stizu....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back