Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nama je auto dobar generalno, ali je star i krecu problemi, sto je prirodno, ipak je on adolescent '02, jeste audi jeste dobra masina, ali idu godine
Para za novi nema, da ovaj prodaje pa da uzme isto godiste slicno ne isplati se
Realno bi bilo prodati ovo i uzeti neki audi mladji, neki posle '10 pravljen, al za to para nema...
Seci usi krpi duppe...
Savin auto je 2004. Premnogo je to za auto, ako mu nisi prvi vlasnik. Premnogo je i ako jesi, a ako nisi, onda je propast. Kada mu je to sada crkao abs i majstor rekao da će opravka koštati 400€, Sava ga pitao šta da gleda polovno za 10000€. Majstor rekao ništa. Te pare daš za učešće, još toliko podigneš kredita, i kupiš nov auto. I ne boli te glava pet godina. Pa posle pet godina ga prodaš, na te pare malo dodaš, pa opet kupiš nov. I uvek imaš nov auto.
Sava razmišljao, vagao, i prelomio. Zapravo, Dušan ga ubedio. Rekao mu, ja stisnuo petlju i podigao kredit za stan, šta tebe sprečava da plaćaš 200€ mesečno, a imaš nov auto. Dao 9500€ učešće, podigao još 8000 kredita, i kupio nov.
Znam, fora je u tome da je imao pola para za učešće, onda je mnogo lakše.

Stvarno rifer u cemu je fora, sta ima ona od tvojih slicica :lol:
Reci mu, reci mu, samo mi pravi zazubice.
E sad sam došla iz kupovine, ovo je izginuće, a kasnije se sve pozatvara i ne mogu da uzmem šta mi treba.
Ujutru kad ja mogu da izađem ništa ne radi.
Idem da jedem nešto i da gledam seriju, tresem se ko prut, prerano sam doručkovala, fuj.

Savin auto je 2004. Premnogo je to za auto, ako mu nisi prvi vlasnik. Premnogo je i ako jesi, a ako nisi, onda je propast. Kada mu je to sada crkao abs i majstor rekao da će opravka koštati 400€, Sava ga pitao šta da gleda polovno za 10000€. Majstor rekao ništa. Te pare daš za učešće, još toliko podigneš kredita, i kupiš nov auto. I ne boli te glava pet godina. Pa posle pet godina ga prodaš, na te pare malo dodaš, pa opet kupiš nov. I uvek imaš nov auto.
Sava razmišljao, vagao, i prelomio. Zapravo, Dušan ga ubedio. Rekao mu, ja stisnuo petlju i podigao kredit za stan, šta tebe sprečava da plaćaš 200€ mesečno, a imaš nov auto. Dao 9500€ učešće, podigao još 8000 kredita, i kupio nov.
To je super fora kad imas za ucesce i kad imas za jos rata kredita 👍🏻

Da, samo da neko ima tih početnih 10.000€ i da želi da se uhapsi nekim kreditom. Neka hvala, kredit nikad, ako Bog da.

Štedeo, kao i do sada. Šta misliš, odakle mu pare za učešće? Nisu sve njegove, pozajmio je nešto od nas, nešto od brata mu, ali, imao je dosta ušteđevine.
Bolje što su dali učešće za kredite, nego da su potrošili na ***** i kokain. :malav:
Ja da imam 10.000€ otišo bi u Koreju i našo neku lepu mladu korejku. Evo pitaj šta o tome misli @Neda :hahaha:

Ma kako ne smeš bar malo? :sad2:
Aj da razumem ovaj silni alkohol od 15% ali što ne smeš meso i povrće? Ne moraš ove nudle, možeš bez ili sa tankim pirinčanim ili sa pirinčem?
Joooj ubiću se izodma, kako jedno bez drugog? To ti je ko svadba bez mlade, ne ide bre. :rotf:
Ja da imam 10.000€ otišo bi u Koreju i našo neku lepu mladu korejku. Evo pitaj šta o tome misli @Neda :hahaha:
Tolko para ti je samo za put, jedne nudle i pileće nogice na uličnom stalu, a za ostalo samo sanjaj i dalje.
Ne biva u ovom životu al karma se okreće pa možda u nekoj reinkarnaciji zaslužiš da se rodiš i budeš idol.
Pošto ću prva da geknem učiniću ti uslugu da to ide brže pa da se ti idolišeš a ja da se slatko smejem dok letuckam okolo i saplićem te na koncertu. :rotf:

Joooj ubiću se izodma, kako jedno bez drugog? To ti je ko svadba bez mlade, ne ide bre. :rotf:

Tolko para ti je samo za put, jedne nudle i pileće nogice na uličnom stalu, a za ostalo samo sanjaj i dalje.
Ne biva u ovom životu al karma se okreće pa možda u nekoj reinkarnaciji zaslužiš da se rodiš i budeš idol.
Pošto ću prva da geknem učiniću ti uslugu da to ide brže pa da se ti idolišeš a ja da se slatko smejem dok letuckam okolo i saplićem te na koncertu. :rotf:
Ne budi toliko sigurna, jer znaš za onu - žuti žutuju... :rtfm:

Ne budi toliko sigurna, jer znaš za onu - žuti žutuju... :rtfm:
Pa nisam mislila da ti ubrzam odlazak bre već inkarnacije, da preskočiš onaj deo sa životinjama, biljkama i oblacima, šta fali da se malo idolizuješ a tu su i mlade Korejke u količinama. :rotf:

p.s. Umirem od smeha, zamišljam te ofarbanog u roze u begi lonama i sa štrasom po sakou, hjoooj. :rotf::rotf::rotf::rotf:
p.p.s. Bolje begi nego helanke, kuku meni. :rotf:

Nama je auto dobar generalno, ali je star i krecu problemi, sto je prirodno, ipak je on adolescent '02, jeste audi jeste dobra masina, ali idu godine
Para za novi nema, da ovaj prodaje pa da uzme isto godiste slicno ne isplati se
Realno bi bilo prodati ovo i uzeti neki audi mladji, neki posle '10 pravljen, al za to para nema...
Seci usi krpi duppe...

Ako je auto generalno izdržljiv i nema problema sa samim motorom, onda ga treba popravljati dok se sam ne raspadne. Tako i ja sa ovim mojim, ja sam za 4 godine prešla 100 000 km, to je ozbiljna kilometraža, naravno da stalno menjam nešto, ali je kao tenk.
Te automobile koji se zasnivaju na mehanici treba poravljati, ovi novije generacije su električni plastikaneri, ako se ne zapali, crkne elektronika. Ajd to popravi ili zameni deo. Oš malo sutra.

Ako je auto generalno izdržljiv i nema problema sa samim motorom, onda ga treba popravljati dok se sam ne raspadne. Tako i ja sa ovim mojim, ja sam za 4 godine prešla 100 000 km, to je ozbiljna kilometraža, naravno da stalno menjam nešto, ali je kao tenk.
Te automobile koji se zasnivaju na mehanici treba poravljati, ovi novije generacije su električni plastikaneri, ako se ne zapali, crkne elektronika. Ajd to popravi ili zameni deo. Oš malo sutra.
Slazem se, samo idu godine hbg i sve ce cesce da se kvari i jesti pare

Ja uglavnom imam blago bolne, moram nesto za bolove ali budem funkcionalna
Al desi se tako nekad, na par meseci, da me osine sa bas jakim bolovima.... Ova sad je jedna takva, nabijem je...
Danas boli ali manje, a svakako mora se drogiram i danas...
Cuti sreca sad se pogodilo da sam na odmoru pa sam mogla juce umirati kuci
Koji si ti baksuz , skoro ko ja. Možda smo i sestre od tetke, ujne ..štogod. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back