Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znate li vi žene kad je jeftina struja u BG? Čitam sad, najzad sam uključila peć, od ponoći do 8 ujutru ali...ništa ne kaže za vikend, a negde sam pronašla da se vikendom noću ne pušta jeftina tarifa i sad sam skroz zbunjena. Ništa mi nije jasno, jesam li ja glupa ili nas eps vara?

Znate li vi žene kad je jeftina struja u BG? Čitam sad, najzad sam uključila peć, od ponoći do 8 ujutru ali...ništa ne kaže za vikend, a negde sam pronašla da se vikendom noću ne pušta jeftina tarifa i sad sam skroz zbunjena. Ništa mi nije jasno, jesam li ja glupa ili nas eps vara?
Ja citala prosle godine jeste i vikendom isti termin
Jedino ako su promenili :think:
Nekad je bila nedelja ceo dan, to su ukinuli
Ne verujem da vikendom nema . Ako pise svaki dan od ponoci onda je i vikend, ako pise radni dan onda nije

Kakav čudan dan.

Sada sam popila kafu, pa ću malo da odmorim od spavanja, pa ću da prošetam Džonija po stanju, tj. usisivač, i onda ću da uberem ruže iz ružičnjaka ispred zgrade i onda odoh, polako...

Baš mi je nešto sve - šuntavo, od svega ovoga. Još na sve trenutno čitam Orvela i sva ova dešavanja su mi takva asocijacija da mi sve izgleda kao da smo akteri u ovom scenariju.

Maline 1000 borovnice 3000
Jos me ubedjuje stara cena
Druze ja sam ovde svaki dan, pre neki dan su bile 700 din kg
Sta radite bre ovo
Ali mi je hit ova sa 3 000 borovnice, htela sam da je pitam je li normalna, reko ajde nemoj ispasce svadjanje, samo produzi

Treba s motkom ici na pijacu

Ja citala prosle godine jeste i vikendom isti termin
Jedino ako su promenili :think:
Nekad je bila nedelja ceo dan, to su ukinuli
Ne verujem da vikendom nema . Ako pise svaki dan od ponoci onda je i vikend, ako pise radni dan onda nije
Evo šta piše :
Stanovnici Vojvodine mogu računati na jeftiniju struju od 23 sata uveče do 7 sati ujutru i to svih sedam dana u nedelji, bez obzira da li je radni dan ili vikend.
U Beogradu, jeftinija tarifa važi od ponoći do 8 sati ujutru, dok u centralnoj Srbiji stanovnici mogu koristiti jeftiniju struju od 22 sata uveče do 6 sati ujutru.
Važno je napomenuti da se jeftinija tarifa može iskoristiti samo tokom noći i u propisanim terminima za svaki deo zemlje. Preko dana, kao i vikendom, ne može se računati na jeftiniju tarifu.

Po ovome ispada da Bg nema jeftinu vikendom noću. Da li su normalni? Ako je ovo tačno to je totalni bezobrazluk i pljačka.

Evo šta piše :
Stanovnici Vojvodine mogu računati na jeftiniju struju od 23 sata uveče do 7 sati ujutru i to svih sedam dana u nedelji, bez obzira da li je radni dan ili vikend.
U Beogradu, jeftinija tarifa važi od ponoći do 8 sati ujutru, dok u centralnoj Srbiji stanovnici mogu koristiti jeftiniju struju od 22 sata uveče do 6 sati ujutru.
Važno je napomenuti da se jeftinija tarifa može iskoristiti samo tokom noći i u propisanim terminima za svaki deo zemlje. Preko dana, kao i vikendom, ne može se računati na jeftiniju tarifu.

Po ovome ispada da Bg nema jeftinu vikendom noću. Da li su normalni? Ako je ovo tačno to je totalni bezobrazluk i pljačka.
O mamicuim z:((
Nije pre bilo tako
A vikendom najvise peremo realno

Kad smo kod drzave pune strucnjaka
Juce ja u jednoj privatnoj lab, usla da pitam mogu li bris da dam dok sam pod terapijom laktobacilima, objasnim detalje...
Pita mene radnica tamo, znam da ona vadi krv, ne znam je li med sestra ili laborant, pazite sad pitanje: Ja ne znam sta su vam to laktobacili
Da ste videli moju facu :lol:

I kako da covek ne poludi, ajde kako
Nije ona kriva sto je bezala iz skole. Kriv je sistem koji je nju zaposlio tako nestrucnu

Pa se cudimo sto nam padaju krovovi na glave....

A jesi videla sto je prosli mesec 7x poskupelo komunalno, iznosenje smeca
Nama u surcinu stigo racun umesto 700 => 1500
A na dorcolu nije poslupelo toliko
Aj mi sad kazi ko je ovde lud
Kako se razlikuje po opstinama kad je isti grad ista sluzba infostan
Meni je umesto uobičajenih 600 stiglo 900. Bar da zamene polomljene kontejnere nego ne možeš poklopac da podigneš ni bagerom. Nagomila se kesa okolo kao na deponiji. Još postavili plastičnjake a u mom kraju gomila ljudi loži, možeš misliti na šta to liči.
Pre par godina imala sam raspravu sa bivšom direktorkom, žena odvaja smeće i to je ok, al pošto živi u vukojebini nema kontejnere za reciklažu pa voza po gradu kese sa smećem i počne da mi drži predavanje kako nemam svest o novim metodama odlaganja smeća. Rekoh sve je to ok al ajde sledeći put svrati do mene pa pokupi i moje smeće jer ja nemam kola a da cucam kese po busu na pamet mi ne pada, dal' si normalna. Malo se naljutila pa me bojkotovala mesec dana.

Kad smo kod drzave pune strucnjaka
Juce ja u jednoj privatnoj lab, usla da pitam mogu li bris da dam dok sam pod terapijom laktobacilima, objasnim detalje...
Pita mene radnica tamo, znam da ona vadi krv, ne znam je li med sestra ili laborant, pazite sad pitanje: Ja ne znam sta su vam to laktobacili
Da ste videli moju facu :lol:

I kako da covek ne poludi, ajde kako
Nije ona kriva sto je bezala iz skole. Kriv je sistem koji je nju zaposlio tako nestrucnu

Pa se cudimo sto nam padaju krovovi na glave....
I ti kao i ja mnogo tražiš, što bi se mešala u svoj posao, plata ide pa ide.
Svaka infuzija se završi tako što kažem ovde bodi, uzmi bebić i gotovi smo za 8 minuta, jok, prvo me masakrira, izbode 3-4 puta, pocepa i ono malo vena koje rade i tek onda uradi kako kažem. U oba pregiba imam tvrde čvorove koje ništa ne može da arzbije sem čekanja od neke dve godine.

Meni je umesto uobičajenih 600 stiglo 900. Bar da zamene polomljene kontejnere nego ne možeš poklopac da podigneš ni bagerom. Nagomila se kesa okolo kao na deponiji. Još postavili plastičnjake a u mom kraju gomila ljudi loži, možeš misliti na šta to liči.
Pre par godina imala sam raspravu sa bivšom direktorkom, žena odvaja smeće i to je ok, al pošto živi u vukojebini nema kontejnere za reciklažu pa voza po gradu kese sa smećem i počne da mi drži predavanje kako nemam svest o novim metodama odlaganja smeća. Rekoh sve je to ok al ajde sledeći put svrati do mene pa pokupi i moje smeće jer ja nemam kola a da cucam kese po busu na pamet mi ne pada, dal' si normalna. Malo se naljutila pa me bojkotovala mesec dana.
Pomodarstvo
Lepo je to sto radi al dzaba radi jer u srbiji nema pogona za te reciklaze :lol:
Mi nemamo uredjene sto kazes obicne kontejnere, samo jos da vozikam plastiku

Ovde je obavezna plava i zelena kanta, plava za plastiku i papir a zelena organsko. Posle sve voze na istu deponiju. Ali je odlicna fora da dignes cenu sedam puta, imas opravdanje, kobajagi reciklazu

I ti kao i ja mnogo tražiš, što bi se mešala u svoj posao, plata ide pa ide.
Svaka infuzija se završi tako što kažem ovde bodi, uzmi bebić i gotovi smo za 8 minuta, jok, prvo me masakrira, izbode 3-4 puta, pocepa i ono malo vena koje rade i tek onda uradi kako kažem. U oba pregiba imam tvrde čvorove koje ništa ne može da arzbije sem čekanja od neke dve godine.
To bezalo sa casova pa dobili posao ko zna kako
Najebasmo ga

Evo malo nerviranja od sabajle

FB_IMG_1730619979222.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back