Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ja zbog inata drzavnim sluzbama
Ako mu se ne zivi toliko moze i u zamrzivac :rotf: bitno da satrapi isplacuju!

E a nesto meni reforma nikad nije bila kraljica
A dobos recimo volim, a njima fil maltene isti. Pa ti vidi gde je meni logika :lol: Nego dobos mi lepsa zbog tankih kora....
(Odoh da umrem :drama: )
Kod mene je i reform sa tankim korama. U ovom šnitu ih ima sedam. Kada pravim okruglu bude sa deset.
Moj Dušan kaže da ko je izmislio recept za fil za reform treba da dobije Nobelovu nagradu. :rotf:

Da vam iskukam tragi komicnu situaciju
Ja sad na terenu, konferencija, nis, tu posluzenje, ja nista ne uzimam
I sad iz organizacije tamo, malo malo pa mi prilaze i kazu "jeste se posluzili....posluzite se...probajte..."
A ono kolaci sto vrsta, neki sendvici mini na bagetima, pecivo, sokovi, voce na stapicu (ko za baksuza banane i grozdje :lol: )
I ja svakome kazem sa laznim osmehom "ne hvala, hvala puno neka...."
A u sebi se mislim - Mrs! Crkni! :lol: uzmi pusku ubi me!
A vrhunac mog unutrasnjeg nervnog rastrojstva je bila scena kad razmazena nisovka seda pored mene, sa tanjirom punim kolaca, i krece da kenjja, zapitkuje kolege: "jao sta ima ovde unutra, znas da sam izbirljiva, jao je l ovde ima kokos umrecu ako ima kokos to mi je uzas!....jao a sta ima ovde!..."
A ja se u sebi mislim - ajde crkni! :histericna:
Mislim se pojela bih sve to zajedno sa tanjirom, znas kolko me zabole kog je ukusa, sveee kolace volim!!! Sta se proseravas! Kiselo grozdje
Naravno na licu samo lazan osmeh, uljudan ton, kulturni razgovori
Meni kada se nešto ne dopada ili ako ne smem da probam na to nutkanje kažem da sam upravo probala i da je fantastično!
Sad zbog pracenja mi izlaze notifikacije kad god neko nesto napise na temi :roll: a to mi nije cilj hbt
D e b i l a n a !!!
U podešavanjima možeš da "odčekiraš" da ti stižu obaveštenja.

Kod mene je i reform sa tankim korama. U ovom šnitu ih ima sedam. Kada pravim okruglu bude sa deset.
Moj Dušan kaže da ko je izmislio recept za fil za reform treba da dobije Nobelovu nagradu. :rotf:
To ti ko dobos jos malo :lol:
Moja baka je jedino belu reformu znala da pravi i ceo zivot samo nju, pa mi malo na nos izasla :lol: srecom mama je majstor za torte bila, pravila razne, pa je to pravilo balans :lol:

To kao na slavi kada tetke krenu sa nutkanjem!

Imaš više opcija:

• Hvala, probala sam - postoji mogućnosti ispitivanja šta ti se najviše dopalo
  • Vera mi ne dozvoljava - ovo je veoma dobra opcija jer i oni koji znaju da to nije tačno, glupo im je pitati
  • Alergična sam - i ovo je opasno, jer ćeš dobiti milion saveta kako se boriti protiv toga

To kao na slavi kada tetke krenu sa nutkanjem!

Imaš više opcija:

• Hvala, probala sam - postoji mogućnosti ispitivanja šta ti se najviše dopalo
  • Vera mi ne dozvoljava - ovo je veoma dobra opcija jer i oni koji znaju da to nije tačno, glupo im je pitati
  • Alergična sam - i ovo je opasno, jer ćeš dobiti milion saveta kako se boriti protiv toga
Sou majke mi
Ko me zna njemu kazem razlog i smire se postuju. Al ovako kad si medju nepoznatima samo se zahvaljujem .... A oni valjda misle ja se stidim sta li pa navale jos vise :lol:

Juce zmajko kupio neke kolace, ja samo rekla e hvala ti necu. Kontam zna, jer zna za muke sa lekarima kad moram da izadjem ranije.... A on ustvari ceo mesec ako je sklopi dva dana da je tu, nije apdejtovan da sam ja sad na strogom rezimu. I nista on to iskulira...jede jede i ostavio malo u kutiji, kaze e ovo za tebe jedi posle kad oces. Ja mu kazem sta i kako, on u soku :rotf: kao TI koja sve nas navlacis ovde na kolace i svaku moju dijetu kvaris sad neces stvarno?!!! :rotf: zadnje vreme doslo! Reko pojedi to do kraja pa da sklonimo da ne gledam, u slast je smazao celu kutiju plus celu cokoladu sto doneo klijent. Kaze koleginica samo cekam da se slogira :lol: reko ima moju punu podrsku :rotf:

Tvoj Dušan je u pravu..to je po meni najlepša torta pa onda sve druge ..a fil za reform je vrh svih filova ..
Ti je praviš po propisu iz više korica .ja ne..nemam strpljenja..ispecem u velikom plehu koru pa je isecem na tri ili četiri kore kako kad i filujem

Pazite sad ovo
Na tv kazu to je stara zgrada, nema veze sa rekonstrukcijom
Svako ksvetan je svestan da, s obzirom ko je radio rekonstrukciju, itekako ima veze s njom
Sad seruju netom clanke iz perioda rekonstrukcije, od letos, gde lepo pise da je dodata nadstresnica i toku renoviranja
Znaci ti na zgradu 60god staru dodas nekoliko tona nadstrenice koja lebdi u vazduhu, nema stubove, drzi se za staru zgradu koja nije projektovana da to nosi
Nema veze a :lol:
Onda posaljes ono govedo zadriglo, slobinog nekadasnjeg potrcka, da se slika na lice mesta, jer boze moj nesreca ima neke veze sa ministarstvom policije, pa je red da se malo uslikaju
Ali nemanveze s njima jelte, sad se operu, kriva je stara zgrada....ma ribice su krive....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back