- Poruka
- 121.714
Sad zbog pracenja mi izlaze notifikacije kad god neko nesto napise na temi
a to mi nije cilj hbt
D e b i l a n a !!!

D e b i l a n a !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde ti iskaču notifikacije? To sigurno može da se isključi.Sad zbog pracenja mi izlaze notifikacije kad god neko nesto napise na temia to mi nije cilj hbt
D e b i l a n a !!!
Kod mene je i reform sa tankim korama. U ovom šnitu ih ima sedam. Kada pravim okruglu bude sa deset.Ma ja zbog inata drzavnim sluzbama
Ako mu se ne zivi toliko moze i u zamrzivacbitno da satrapi isplacuju!
E a nesto meni reforma nikad nije bila kraljica
A dobos recimo volim, a njima fil maltene isti. Pa ti vidi gde je meni logikaNego dobos mi lepsa zbog tankih kora....
(Odoh da umrem :drama: )
Meni kada se nešto ne dopada ili ako ne smem da probam na to nutkanje kažem da sam upravo probala i da je fantastično!Da vam iskukam tragi komicnu situaciju
Ja sad na terenu, konferencija, nis, tu posluzenje, ja nista ne uzimam
I sad iz organizacije tamo, malo malo pa mi prilaze i kazu "jeste se posluzili....posluzite se...probajte..."
A ono kolaci sto vrsta, neki sendvici mini na bagetima, pecivo, sokovi, voce na stapicu (ko za baksuza banane i grozdje)
I ja svakome kazem sa laznim osmehom "ne hvala, hvala puno neka...."
A u sebi se mislim - Mrs! Crkni!uzmi pusku ubi me!
A vrhunac mog unutrasnjeg nervnog rastrojstva je bila scena kad razmazena nisovka seda pored mene, sa tanjirom punim kolaca, i krece da kenjja, zapitkuje kolege: "jao sta ima ovde unutra, znas da sam izbirljiva, jao je l ovde ima kokos umrecu ako ima kokos to mi je uzas!....jao a sta ima ovde!..."
A ja se u sebi mislim - ajde crkni!
Mislim se pojela bih sve to zajedno sa tanjirom, znas kolko me zabole kog je ukusa, sveee kolace volim!!! Sta se proseravas! Kiselo grozdje
Naravno na licu samo lazan osmeh, uljudan ton, kulturni razgovori
U podešavanjima možeš da "odčekiraš" da ti stižu obaveštenja.Sad zbog pracenja mi izlaze notifikacije kad god neko nesto napise na temia to mi nije cilj hbt
D e b i l a n a !!!
Gde ti iskaču notifikacije? To sigurno može da se isključi.
Gore desno ono zvonceGde ti iskaču notifikacije? To sigurno može da se isključi.
To ti ko dobos jos maloKod mene je i reform sa tankim korama. U ovom šnitu ih ima sedam. Kada pravim okruglu bude sa deset.
Moj Dušan kaže da ko je izmislio recept za fil za reform treba da dobije Nobelovu nagradu.![]()
Aj pogledacu sta jeMeni kada se nešto ne dopada ili ako ne smem da probam na to nutkanje kažem da sam upravo probala i da je fantastično!
U podešavanjima možeš da "odčekiraš" da ti stižu obaveštenja.
Sou majke miTo kao na slavi kada tetke krenu sa nutkanjem!
Imaš više opcija:
- Hvala, probala sam - postoji mogućnosti ispitivanja šta ti se najviše dopalo
- Vera mi ne dozvoljava - ovo je veoma dobra opcija jer i oni koji znaju da to nije tačno, glupo im je pitati
- Alergična sam - i ovo je opasno, jer ćeš dobiti milion saveta kako se boriti protiv toga
Meni je od svega sa familijom problem oko pitanja a sta vi cekate kad ce bebaZapratite me za više saveta "Kako mirnim putem odvići familiju da ti postavlja bilo kakva pitanja".
A, za to ti je najbolji odgovor: "A kako vaš seksualni život?"Meni je od svega sa familijom problem oko pitanja a sta vi cekate kad ce beba
Ja ospe dobijam, al posto je m-ova familija samo uz lazni osmeh kazem nece sad....
Zato ja ne komuniciram sa mojom familijom![]()
Ima neka fora, kaze mi m da mu je zelja to da kaze, kad te to pitaju kazes "a mislite da li se jjebemo? Jjebemo se non stop!"A, za to ti je najbolji odgovor: "A kako vaš seksualni život?"
Ne znam kako me familija i dalje voli![]()
Tvoj Dušan je u pravu..to je po meni najlepša torta pa onda sve druge ..a fil za reform je vrh svih filova ..Kod mene je i reform sa tankim korama. U ovom šnitu ih ima sedam. Kada pravim okruglu bude sa deset.
Moj Dušan kaže da ko je izmislio recept za fil za reform treba da dobije Nobelovu nagradu.![]()
Aha nasla sam, ove tri crte levo
Ok