Kafić Šta trenutno radiš XIX

Pa to je jasno i mojoj deci od 10 i 12 godina
Policija i zanarmerija svuda i stoji mirno i gleda kako njih deset debila lomi i rusi?
Naravno da su njihovi
Policiji je najmanji problem da tu saku jada satera i pohapsi
Ne gledam tv,ne znam gdje ko stoji.
Informaciju sam procitala na netu i samo kazem da mi se ne svidja rusenje i unistavanje imovine,ma ko da ga radi.
Toliko.

Ne gledam tv,ne znam gdje ko stoji.
Informaciju sam procitala na netu i samo kazem da mi se ne svidja rusenje i unistavanje imovine,ma ko da ga radi.
Toliko.
Na mrtvima su nasli sad da pisaju limunado, shvatas li. Svesni su da su otisli predaleko i da je narod kivan, jos od ribnikara su protesti i nikad niko nije napravio incident od strane protestanata.
Ovo sto veceras rade, mnogo je veliki problem. Mi zivimo u jako opasnoj drzavi, ne znam da li razumes. Potpuno je nebitno rusenje i unistavanje imovine. Uhvatila si se za pogresnu stranu ovog cvora. Limune ova vlast bukvalno pisa po zivima i pisa po mrtvima. A ti se hvatas za vandalizam, tacno padas u njihovu zamku, zato su i iscenirali taj vandalizam, da padnete u zamku, da im ponovo sve ovo prodje.

Svasta bih jos rekla, a najradije bih vristala na sav glas sta treba ovaj narod da uradi sad, iz koze bih iskocila..... al oce da uhapse..... I ne ne salim se limune stize nam zakon necemo moci ni da pisemo slobodno. A narod dobro zna sta treba, samo ne znam sta vise ceka....
A ti se buni za vandalizam, tek ces....

Nikome se ne sviđa. Ali novosađani znaju da su snsovci podelili drogiranim navijačima bejzbol palice i rekli im da lupaju stakla i prave nered. To je već viđen scenario. I botovi rade svoj posao na društvenim mrežama, predsednik na javnom servisu priča kako ne da trobojku (kome, od koga), i teško onima čiji je neko ostao pod ruševinom, i teško svima nama što ne znamo pod koju ćemo nadstrešnicu stati.

Pitam se kad ce krenuti po bgu na vodi da pada sve i svasta....a de su silne nelegalne zgrade po bgu koje grade njihovi pajtosi "investitori", ni jedna nije legalizovana, nema upotrebnu dozvolu, nema nista, ne postiji u katastru. Boga pitaj kako nam grade sve ove zgradurine.

Na mrtvima su nasli sad da pisaju limunado, shvatas li. Svesni su da su otisli predaleko i da je narod kivan, jos od ribnikara su protesti i nikad niko nije napravio incident od strane protestanata.
Ovo sto veceras rade, mnogo je veliki problem. Mi zivimo u jako opasnoj drzavi, ne znam da li razumes. Potpuno je nebitno rusenje i unistavanje imovine. Uhvatila si se za pogresnu stranu ovog cvora. Limune ova vlast bukvalno pisa po zivima i pisa po mrtvima. A ti se hvatas za vandalizam, tacno padas u njihovu zamku, zato su i iscenirali taj vandalizam, da padnete u zamku, da im ponovo sve ovo prodje.

Svasta bih jos rekla, a najradije bih vristala na sav glas sta treba ovaj narod da uradi sad, iz koze bih iskocila..... al oce da uhapse..... I ne ne salim se limune stize nam zakon necemo moci ni da pisemo slobodno. A narod dobro zna sta treba, samo ne znam sta vise ceka....
A ti se buni za vandalizam, tek ces....
Jasno mi je sve,metlo,nemoj misliti da nije.
Meni je zao obicnog naroda i bojim se manipulacija,nevolja i stradanja.
Nisam pratila desavanja detaljno,imam nekih svojih obavezaci problema,ne svidja mi se rusenje bilo cega,to je sve sto sam rekla i jasno mi je da to ne radi narod,nego organizovane grupe od strane nekog.
I to ne znaci da ja opravdavam ili podrzavam neke jos losije stvari.
Ja jesam za proteste,ali nisam ni za kakvo rusenje.
I nije razlog da me iko ovde napada zbog toga.

Juce gledam onaj geolog, zaredjao gostovanja po emisijama i ima zakazane intervjue za radar i jos neke listove. Ne znam jeste ga videli. On je radio na rekonstrukciji, pa je dao otkaz jer nije hteo da radi na nebezbedan nacin ko oni, pa ga posle unajme kinezi opet za isto. A on tako sav savestan iso po gradilistu sve slikao sta ne valja. I sad propoveda na tvu, sad je general posle bitke jelte.
Sve ok, treba izneti dokaze sta su zajebali.
Nego ja imam jedno trik pitanje i za njega i za sve koji su sad generali - de ste bili letos, proletos, prosle godine? Jeste videli da ne valja, jeste slikali i imali dokaze, sto ste cutali?! Sto ste cutali i primali plate?!
Izvinte al svi ovi sad sto su izasli i pametuju sta nije radjeno kako valja za mene nisu heroji u borbi protiv ovih satrapa, to su preletaci. Skaci sa broda kad brod krene da tone, posle pricaj kako si se borio da ga spasis.
Mante me

Poslednja izmena:
Jasno mi je sve,metlo,nemoj misliti da nije.
Meni je zao obicnog naroda i bojim se manipulacija,nevolja i stradanja.
Nisam pratila desavanja detaljno,imam nekih svojih obavezaci problema,ne svidja mi se rusenje bilo cega,to je sve sto sam rekla i jasno mi je da to ne radi narod,nego organizovane grupe od strane nekog.
I to ne znaci da ja opravdavam ili podrzavam neke jos losije stvari.
Ja jesam za proteste,ali nisam ni za kakvo rusenje.
I nije razlog da me iko ovde napada zbog toga.
Pravo da ti kazem, ja nisam kad se prave protesti da se uvaljuju drugi ljudi u problem. Ali limune mislim da je dosao cas da se ide i u rusenje i u sve, svi da se uvalimo u problem i sve u pm vise. Ne smem da napisem sta bih ja, postoji jedan izraz i ne smes da ga napises iskace u algoritmu, posle najebes. Ali recimo odes na vikipediju pa citas o rumuniji u decembru '89 😉

Poslednja izmena:
Pravo da ti kazem, ja nisam kad se prave protesti da se uvaljuju drugi ljudi u problem. Ali limune mislim da je dosao cas da se ide i u rusenje i u sve, svi da se uvalimo u problem i sve u pm vise. Ne smem da napises sta bih ja, postoji jedan izraz i ne smes da ga napises iskace u algoritmu, posle najebes. Ali recimo odes na vikipediju pa citas o rumuniji u decembru '89 😉
Ne znam,mozda si u pravu...ali ja sa godinama i iskustvom vise ne vjerujem ni u kakve ideale,niti da ce ikad nesto biti bolje,niti da se ista moze uraditi.Vidim samo da je sve gore i gore.:(
Ti kao mislis da nesto mijenjas svijet,a zapravo si samo igracka u rukama manipulatora.
Ja volim Novi Sad,tamo sam provela jedan dio zivota i vrijedja me kad mi neko "spocitava" da sam ja kao nesto rekla ili ucinila da njima tamo bude lose.
To je cisti bezobrazluk.
Zar moze postojati neko koga nije pogodila ova tragedija?

Ne znam,mozda si u pravu...ali ja sa godinama i iskustvom vise ne vjerujem ni u kakve ideale,niti da ce ikad nesto biti bolje,niti da se ista moze uraditi.Vidim samo da je sve gore i gore.:(
Ti kao mislis da nesto mijenjas svijet,a zapravo si samo igracka u rukama manipulatora.
Ja volim Novi Sad,tamo sam provela jedan dio zivota i vrijedja me kad mi neko "spocitava" da sam ja kao nesto rekla ili ucinila da njima tamo bude lose.
To je cisti bezobrazluk.
Zar moze postojati neko koga nije pogodila ova tragedija?
Ma kakvi ideali, pa i peti oktobar je bio finansiran od spolja, instruisan od spolja, narod mislio kao bori za nesto....
Problem je sto nemamo koga umesto ovih da stavimo.
Ali da su prevrsili svaku meru jesu, i smatram da su zasluzili drakonske mere i da treba da im presudimo ko pre par vekova na trgivima sto su radili.
Ribut sistema...pa aj sve ponovo
Treba nam ko na kompu dugme restart

Koliko god su protesti opravdani,ne svidja mi se vandalizam i rusenje Gradske kuce.
Da li to neko(opozicija) koristi nesrecu koja se dogodila da napravi jos vecu nesrecu?
Gradsku kuću su rušili Vučićevi huligani. Udubite se malo. Policija je bila u Gradskoj kući i oko nje i nije reagovala. Posle su neki likovi u civilu hapsili koga dohvate. A onda je došao znamo ko i naišao na oduševljene pristalica. Medijska mašinerija je krenula da pušta unapred pripremljene tekstove i saopštenja. Malo su se zeznuli kod Vulina. Njegovo su saopštenje pustili pre nego što je bilo ko prišao GK.

Pobedio Tramp :lol:
Kapiram da su i to na kraju namestili ili su videli da moraju da ga puste da pobedi. Možda je Harisova veći frik od njega, ko zna šta ona izjavljuje.
E nisam pratila, od ovih nasih satrapa i svakodnevnih vanrednih stanja koja imamo, nisam uopste obracala paznju na te ludake preko bare
A kod njih ti je ko kod nas, to se ne zna ko je ludji i ko je potkupljeniji

Gradsku kuću su rušili Vučićevi huligani. Udubite se malo. Policija je bila u Gradskoj kući i oko nje i nije reagovala. Posle su neki likovi u civilu hapsili koga dohvate. A onda je došao znamo ko i naišao na oduševljene pristalica. Medijska mašinerija je krenula da pušta unapred pripremljene tekstove i saopštenja. Malo su se zeznuli kod Vulina. Njegovo su saopštenje pustili pre nego što je bilo ko prišao GK.
Ko god da je rusio,ne dopada mi se rusenje.
Akcenat je na rusenju.
Ali necu vise o tome kao papagaj.

Al mi se desilo nešto čudno večeras, još nisam sasvim došla sebi.
Izađem iz busa i takav napad nesvestice me spopadne da sam krenula unazad prema busu, zamalo da padnem ispod točka.
Da me jedna žena nije uhvatila za ruku i povukla odoh ja.
Izmerim pritisak 180/100, mašala, sad ga skidam.
Noćas nema spavanja.

Back