Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vučić, da ima trunke svesti i savesti, ko što nema, dao bi ostavku sa svim ministrima zajedno
kad je bio davao izjavu prekjuče, nadala sam se da će to da uradi, ali šipak.
kad samo pomislim da sam sa detetom pre godinu dana išla za NS, plače mi se, mogla je nastršnica i tad da se sruši
ili da mu je drugarica iz NS nedavno bila u poseti :besna:
pa i te žrtve su nečija deca, prijatelji, rođaci...
tuga do neba.
kolko treba neko da bude slep i glup pa da sledeći put glasa za onog

Vučić, da ima trunke svesti i savesti, ko što nema, dao bi ostavku sa svim ministrima zajedno
kad je bio davao izjavu prekjuče, nadala sam se da će to da uradi, ali šipak.
kad samo pomislim da sam sa detetom pre godinu dana išla za NS, plače mi se, mogla je nastršnica i tad da se sruši
ili da mu je drugarica iz NS nedavno bila u poseti :besna:
pa i te žrtve su nečija deca, prijatelji, rođaci...
tuga do neba.
kolko treba neko da bude slep i glup pa da sledeći put glasa za onog
Ti si stvarno mislila da ce osoba sa narcisoidnim poremecajem licnosti da izadje na tv da kaze ja sam kriv? Da l ti mene zajebavas :lol:

Ti si stvarno mislila da ce osoba sa narcisoidnim poremecajem licnosti da izadje na tv da kaze ja sam kriv? Da l ti mene zajebavas :lol:
pomalo se i jesam nadala, bolje rečeno priželjkivala aj ne mora baš pred kamerama...
da treba - treba
msm treba i mnogo gora kazna za njega
al to nije čovek, to je zlo.
i svi oni oko njega

pomalo se i jesam nadala, bolje rečeno priželjkivala aj ne mora baš pred kamerama...
da treba - treba
msm treba i mnogo gora kazna za njega
al to nije čovek, to je zlo.
i svi oni oko njega
Ma jedno je sta treba a drugo je surova realnost
Uveliko danas javljaju da je kriv arhitekta iz '64, sad ce par dana emisije na tu temu, i proci ce ko i svako cudo tri dana dosta, narod debilan proci ce sve.
Pa sta ti je, mi smo pustili da za ribnikara niko nije podneo ostavku ili proglasio odgovornog, zar mislis da ce ovo.... Mi smo debili od naroda i pustamo ovo, evo nam

Nisam strucnjak,ali i laiku je jasno da ne moze uzrok biti nista od prije sezdeset godina,jer je sezdeset godina stajalo kako treba.
Prije ce biti fuseraj i nestrucnost u nadogradnji i tzv.rekonstrukciji.
A toga ima na pretek.Dovoljno je pogledati oko sebe.Ne radi se kako treba,krade se,ugradjuju se svi,ne odrzava se nikad nista,sve je formalno,nista stvarno kako treba.

Ma jedno je sta treba a drugo je surova realnost
Uveliko danas javljaju da je kriv arhitekta iz '64, sad ce par dana emisije na tu temu, i proci ce ko i svako cudo tri dana dosta, narod debilan proci ce sve.
Pa sta ti je, mi smo pustili da za ribnikara niko nije podneo ostavku ili proglasio odgovornog, zar mislis da ce ovo.... Mi smo debili od naroda i pustamo ovo, evo nam
Ružić, bivši ministar prosvete, je podneo ostavku 29. 5. prošle godine
Vesić je pre oko sat vremena obećao da če ujutru dati ostavku
i naravno da nisam zadovoljna (ovo ne kažem tebi nego uopšteno), jer ostavke nisu dovoljne (i Vučić treba da je podnese sa sve celom vladom)
nije snelo da se desi.

Nisam strucnjak,ali i laiku je jasno da ne moze uzrok biti nista od prije sezdeset godina,jer je sezdeset godina stajalo kako treba.
Prije ce biti fuseraj i nestrucnost u nadogradnji i tzv.rekonstrukciji.
A toga ima na pretek.Dovoljno je pogledati oko sebe.Ne radi se kako treba,krade se,ugradjuju se svi,ne odrzava se nikad nista,sve je formalno,nista stvarno kako treba.
to što se Vule nalupetao u ijzavi za javnost u petak uveče je vređanje inteligencije i podjebavanje jednog prosečnoh gledaoca.

i naravno da nisam zadovoljna (ovo ne kažem tebi nego uopšteno), jer ostavke nisu dovoljne (i Vučić treba da je podnese sa sve celom vladom)
nije snelo da se desi.

Da mu prespava odluka malo :lol:

nije snelo da se desi.
A sta mi imamo od ostavke tih levaka, kad ce da ih recikliraju istim govnima
Ovo je za drakonske kaze, ostavka je pro forme....
Sta ima da me zadovolji ostavka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back