Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cuti strasno
Od letos se mucim sa tim izbegavanjem secera, ugl izdrzim tri cetiri dana onda me opici kriza jaka pa pojedem nesto :roll:
Ovo sad je bas uspeh dve nedelje nista!
Samo jos i belo brasno da izbacim, to je jos teze jer je ono svuda i i svemu :aaa: aj hleba i nekako, ali kako makarone ajde kako kad ih obozavam a integralne nisu ni za k ogavne su mi samo ispljunem :lol:
Realno lakse je slatkise izbeci, samo ne kupis nista slatko (ne pricam sad o psihickoj tezini, ona je najjaca, nego o prakticnosti, prosto ne kupis slatko i ok) ali brasno bas zeza, u svakom obroku kad si van kuce se nadje neki oblik, mnogo je tesko van kuce jesti bez njega nesto. Neprakticno je
Joj, muke naše.

Meni to belo brašno i smeta ali džaba kada sam izjelica najgora.
Dala sam sebi do kraja nedelje i ide skidanje sa slatkiša. Najgore je što ovo mlađe dete kuva i mesi i pravi kolače i onda mi drži slovo da ja ne treba da se odričem slatkiša jer, svašta, zašto bih. Kao da je ona mama. I onda mi trepće i gleda me kao Mačak u čizmama onim očima "i stvarno nećeš da probaš".

Što se tiče testenine, mislim da je tu "najbezbolnija" opcija.

Čitala sam gore malo o mleku. Da li si probala da praviš bademovo? Jednostavno je, a i zdravije sigurno.

Joj, muke naše.

Meni to belo brašno i smeta ali džaba kada sam izjelica najgora.
Dala sam sebi do kraja nedelje i ide skidanje sa slatkiša. Najgore je što ovo mlađe dete kuva i mesi i pravi kolače i onda mi drži slovo da ja ne treba da se odričem slatkiša jer, svašta, zašto bih. Kao da je ona mama. I onda mi trepće i gleda me kao Mačak u čizmama onim očima "i stvarno nećeš da probaš".

Što se tiče testenine, mislim da je tu "najbezbolnija" opcija.

Čitala sam gore malo o mleku. Da li si probala da praviš bademovo? Jednostavno je, a i zdravije sigurno.
Nemam dobar blender da pravim sama, a pisala sam, sva biljna sam probala i za kafu nisu. Nebitno da l ga pravim ja ili ga kupim, kad se meni ne svidja ukus u kafi. Ovako da ih pijem sama hladna ili ko smiti mi je lepo.

Ja drzim detetovu stranu i navijam da ako ne moras nemoj da se odrices slatkisa :zkez:
Ja da ne moram ne bih....

Nemam dobar blender da pravim sama, a pisala sam, sva biljna sam probala i za kafu nisu. Nebitno da l ga pravim ja ili ga kupim, kad se meni ne svidja ukus u kafi. Ovako da ih pijem sama hladna ili ko smiti mi je lepo.

Ja drzim detetovu stranu i navijam da ako ne moras nemoj da se odrices slatkisa :zkez:
Ja da ne moram ne bih....
Ma nije da moram... ali lepša sam bez njih... samo neodnošljivija 🤣

Hm da. Može i običan štapni ali ako ti se ukus ne dopada onda džaba 😐

Meni je najteže bilo odreći se slatkiša uz jutarnju kafu pa sam to zamenila urmama. Nije isto ali daj šta daš.

Screenshot_2024-10-15-15-57-12-12_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
čekamo još par minuta da uđemo pa da uštedimo 1000 dinara, kad smo već došli oko 16 h

probaj od spelte iz DM-a
ja probala, stvarno nisu loše, skoro da i ne provališ razliku osim boje
Ma jela, odmah kad si mi letos rekla sam uzela.... svi smo ih u kuci pljunuli :rotf: da ne bude da sam samo ja negativac
E ne mogu speltu smeta mi jako u stomaku, isprobavala sam je u raznim oblicima i nece da moze...
Onda sam probala od integralne psenice pa od raza, jao ne znas koje su ruznije, niko nije hteo da jede :rotf:
Oduvek sam bila hejter tog integralnog ukusa i nikako da to prevazidjem, bukvalno mi se gadi i povraca
Naci cu nesto.....

Ma jela, odmah kad si mi letos rekla sam uzela.... svi smo ih u kuci pljunuli :rotf: da ne bude da sam samo ja negativac
E ne mogu speltu smeta mi jako u stomaku, isprobavala sam je u raznim oblicima i nece da moze...
Onda sam probala od integralne psenice pa od raza, jao ne znas koje su ruznije, niko nije hteo da jede :rotf:
Oduvek sam bila hejter tog integralnog ukusa i nikako da to prevazidjem, bukvalno mi se gadi i povraca
Naci cu nesto.....
znači, nemoguća si :dash:
pored toga što pola stvari ne možeš zbog zdravlja, pola ne možeš zbog ukusa
i kako te uopšte bije glas da si žderačica?
ja bih tražila, umesto hrane, infuziju svaki dan, bog da me vidi :super:

znači, nemoguća si :dash:
pored toga što pola stvari ne možeš zbog zdravlja, pola ne možeš zbog ukusa
i kako te uopšte bije glas da si žderačica?
ja bih tražila, umesto hrane, infuziju svaki dan, bog da me vidi :super:
Pa jesam zderacica al ne za integralno pobogu! Svaka postena svinja ne voli nista zdravo i integralno :ljutka: to bre hrana za ptice a ne za prasicu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back