- Poruka
- 27.343
Joj, muke naše.Cuti strasno
Od letos se mucim sa tim izbegavanjem secera, ugl izdrzim tri cetiri dana onda me opici kriza jaka pa pojedem nesto
Ovo sad je bas uspeh dve nedelje nista!
Samo jos i belo brasno da izbacim, to je jos teze jer je ono svuda i i svemuaj hleba i nekako, ali kako makarone ajde kako kad ih obozavam a integralne nisu ni za k ogavne su mi samo ispljunem
Realno lakse je slatkise izbeci, samo ne kupis nista slatko (ne pricam sad o psihickoj tezini, ona je najjaca, nego o prakticnosti, prosto ne kupis slatko i ok) ali brasno bas zeza, u svakom obroku kad si van kuce se nadje neki oblik, mnogo je tesko van kuce jesti bez njega nesto. Neprakticno je
Meni to belo brašno i smeta ali džaba kada sam izjelica najgora.
Dala sam sebi do kraja nedelje i ide skidanje sa slatkiša. Najgore je što ovo mlađe dete kuva i mesi i pravi kolače i onda mi drži slovo da ja ne treba da se odričem slatkiša jer, svašta, zašto bih. Kao da je ona mama. I onda mi trepće i gleda me kao Mačak u čizmama onim očima "i stvarno nećeš da probaš".
Što se tiče testenine, mislim da je tu "najbezbolnija" opcija.
Čitala sam gore malo o mleku. Da li si probala da praviš bademovo? Jednostavno je, a i zdravije sigurno.