Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Po ovome ispada između 3 i 4 sata sunca u prosjeku dnevno ili godišnje između 1100 i 1600 sati, a za Srbiju izlazi od 1500 do 2200.

Prilozi

• 1000089030.png
    1000089030.png
    188,2 KB · Pregleda: 7
  • 20240814_141424.jpg
    20240814_141424.jpg
    132,8 KB · Pregleda: 7
Po ovome ispada između 3 i 4 sata sunca u prosjeku dnevno ili godišnje između 1100 i 1600 sati, a za Srbiju izlazi od 1500 do 2200.
Добро, велика је то разлика али и географска позиција је другачија.
Мислим да су највећи проблем беле ноћи, а то, колико капирам, Ирска нема.

Добро, велика је то разлика али и географска позиција је другачија.
Мислим да су највећи проблем беле ноћи, а то, колико капирам, Ирска нема.
Bele noći nisu nikakav problem, samo jednom da budeš budna celu noć bez mraka shvatila bi koliko je to nešto neverovatno i posebno :D
Imamo zastore, samo ih navuces i milina. Organizam zna kad mu je vreme odmora, ne može se tek tako zbuniti.

Nego, danas moram da se požalim na vrijeme, od jutros pada kiša, a ja baš danas odlučila da idem u kancelariju.
Na putu do posla sam vidjela rodu kako pije vodu i patkice, to mi je popravilo jutro.
Mene odusevljavaju gnezda roda na banderama po surcinu, bukvalno blenem ko u cudo
To kod mene u centru nema :lol:

I kad pomisliš da ne može gore, ipak može.
Може и боље.
Ето, на том "састанку" јуче провукла се и ова жена.

Чим су је пустили, делује да попуштају бар на неко време као после масовних протеста 2021.

Гледам јуче госпођу министарку пољопривреде, Немицу, каже дилеме нема хоће ли се копати, само је дилема којом методом, мање или више еколошком.
Наша браћа Немци. :lol:

Може и боље.
Ето, на том "састанку" јуче провукла се и ова жена.

Чим су је пустили, делује да попуштају бар на неко време као после масовних протеста 2021.

Гледам јуче госпођу министарку пољопривреде, Немицу, каже дилеме нема хоће ли се копати, само је дилема којом методом, мање или више еколошком.
Наша браћа Немци. :lol:
Pa njima da je do ekologije kopali bi kod sebe, nego ih zabole, idu van eu gde nemaju zakone i skupe procedure zastite... Mi mu dodjemo evropski banglades

Da li je išta odgovorio na njeno izlaganje ili samo hvala mnogo, idemo dalje?
Не знам, ја њих немам стомак да слушам.
Како год, тешко ће се ишта копати.
Народ је препознао да је егзистенцијално угрожен.
Не верујем да имају петљу за грађански рат јер су у великој мањини.
Осим ако му ти исти странци не пошаљу помоћ као што му је шаљу и на власти га одржавају ево већ 12 година.

Нова сазнања говоре да су навеће резерве литијума погоди где?
У Украјини. У Донбасу и Запарожју.
И неко (потпуно им не безлична ова Бајденова администрација, не могу ни лик да им запамтим, а камо ли име) се јуче од Американаца огласио о објаснио како су они спремни да преузму резерве. :lol:

Наравно, ратови су се увек водили због ресурса или положаја који обезбеђује ресурсе.

Pa njima da je do ekologije kopali bi kod sebe, nego ih zabole, idu van eu gde nemaju zakone i skupe procedure zastite... Mi mu dodjemo evropski banglades
Увек било.
И крајем 80их.
Можда и раније али тад је мој отац као пројектант имао ситуацију да потпише пројекат без заштитних филтера "јер шта те брига твоја деца не живе ту".
Наравно, није га потписао.

Увек било.
И крајем 80их.
Можда и раније али тад је мој отац као пројектант имао ситуацију да потпише пројекат без заштитних филтера "јер шта те брига твоја деца не живе ту".
Наравно, није га потписао.
A mene fascinira da ova vlast a i prethodna pusta da nam rade sa ekologijom sta oce, ko da oni ne disu taj vazduh, a i deca im. Pa cekaj jesi ti u bablu nekom, tebe nece da zakaci, ne razumem. Nisu svima deca odrasli ljudi koje su poslali napolje, ima ih sa malom decom, alo bre disete zajedno sa nama. Kapiram da ih boli dupe za nas, al kako za sebe?

Jedva sam dosla od stanice busa do kuce, nigde lada hebale ih poljane trave, bukvalno sam svitke imala
De idu ove bakice sad nije mi jasno, jedva ide hbt copa pogrbavljena gura kolica, vidis je da jedva prelazi ulici. Pa hbt mladi padaju sad, de ce ovaj stari svet u 4 popodne na 43C

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back