- Poruka
- 27.804
Slušam muziku, odmaram... Budim se, došla sam kasno sa svirke i sada kljucam... nema se više 20 godina 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slušam muziku, odmaram... Budim se, došla sam kasno sa svirke i sada kljucam... nema se više 20 godina![]()
ja ne mogu ni da odem na svirku jer se komiram oko 11 uveliko
Joj, ne pitaj. Oko 23h počem da zevam i izvlačim se da mi je to od nedostatka kiseonika.ja ne mogu ni da odem na svirku jer se komiram oko 11 uveliko
Hebem ti

I ovde.Ali posebno ova tri dana unazad vazduh kuva,kao da ce eksplodirati.Ma bezi, da mogu da pucam u sunce da ga utepam bihovde pozutela trava svuda po gradu, ne moze bre spaljena zemlja skroz
Ovde neki oblaci ali gusi sparina nista mi ne vrede samo nas dave@Metla na vestici neki vjetar zaduva iznenada,ako bude oluje javljam ti.![]()

Grize i mene ali ja sam svaki dan na poslu do uvece pa moze da me grize koliko oces ne mogu da izvedem, i onda se tako svadjam sama sa sobomI ovde oblačno ali kao da si u rerni.
Naravno, opet kuvam.
Jel samo mene grize savest kada nemam ručak? Uzmite u obzir da su mi deca odrasla, od koje jedno živi samostalno i sama kuvaju ali džaba. Lujka!

Mene ne grize savest, meni se podrazumeva da svaki dan mora da bude skuvan ručak.I ovde oblačno ali kao da si u rerni.
Naravno, opet kuvam.
Jel samo mene grize savest kada nemam ručak? Uzmite u obzir da su mi deca odrasla, od koje jedno živi samostalno i sama kuvaju ali džaba. Lujka!
Bolje nego nama gdje nije bilo ni kapi.Dakle bila je kisa cirka 5 min, sta mislite kako nam je sad![]()
))))ustani jutrom zorom. umesi, skuvaj.ali ja sam svaki dan na poslu do uvece

Nista gore nego kad je u kantici eurokrema mast.I jesi li zaokružio dan na kalendaru? "Danas kuvao i nakuvao se"
Ja sam napravila palentu za posao i spakovala u kutiju od eurokrema.
Sat vremena kasnije otvaram frižider i srećna - jaooo eurokrem! Otvorim - palenta!
Stradao je čokoladni zec. Uskršnji. Niko ga jadnog nije hteo i došla sam mu ušiju... i glave.
Da znaš.Nista gore nego kad je u kantici eurokrema mast.![]()
ali zato mama može 
kalemdar mi je bio na zidu doxam čeko penziu precrtavao sam
sad ne potrebujem ni kalendar ni sat
ionako uvek znam koliko je sati (pitati @eveline ko ne veruje)
pa nije to ništa novo, tako je bilo otkad znam za sebeMa šta te briga! Sada je svo vreme tvoje!
da, dragi gledaoci, njega iznenada pitaš koliko je sati, ili koliko je stepeni, pogađa u stepen ili u minut ponekad, a nekad samo omaši u par podeljakaionako uvek znam koliko je sati (pitati @eveline ko ne veruje)