Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
De je minka da ugasi ovo sunce ubi brate od sabajle :mmmm:
Juce je bilo prijatno ujutru lepo smo sedeli u dvoristu, danas ubi zvezda, jedva sedim napolju
Kad ce neki armagedon jedno tri dana da ne svane sunce da odmorim od vise :roll:
Нема гашења наредних недељу дана. Изгор.

Zove me svekrva sva uspaničeno ,pita gde sam. Reko vozim, kod Sonte negde, blizu hrvatske .
Kaže, e dobro, nemoj da putuješ tamo gde su one demonstracije ,gde drogirani ludaci protestvuju jer su se navatirali para, pa više ne znaju šta će sa sobom od besova.
E majke mi ću joj isključiti kablovsku i antenu i radio i sva s.ranja što prati.

Zove me svekrva sva uspaničeno ,pita gde sam. Reko vozim, kod Sonte negde, blizu hrvatske .
Kaže, e dobro, nemoj da putuješ tamo gde su one demonstracije ,gde drogirani ludaci protestvuju jer su se navatirali para, pa više ne znaju šta će sa sobom od besova.
E majke mi ću joj isključiti kablovsku i antenu i radio i sva s.ranja što prati.
Ja ne mogu da ti opisem na koji nacin se na informer tv prica od juce o demonstracijama, matorci gore slusaju i upijaju i u sve veruju. Ono je da se najezis sta se tamo servira. Naravno sve bez video snimaka, samo pricanje i ispiranje mozgova. Ono im neko pise scenarije za manipulaciju

Nego da vam kazem, a vec sam vam rekla, dz stari grad treba dici u vazduh
Decenija me tamo lagali da nemju mogucnost da mi daju analize koje mi trebaju
Evo sad u surcinskim dr mi dala uput za kbc laboratoriji i tamo da sve lepo testiram
Mene slali privatno placala sam silne pare jer su me fortali da to ne moze drzavno
Pusku da uzmem da udjem tamo i da izadjem u novine

Inače cera danas ušla u 9-ti bila na kontroli, hvala dragom Bogu sve je u najboljem redu samo mora da leži još 2 nedelje...ks dobra, sve dobro...polako možemo da se nadamo ipak je to treća trudnoća pa mozda i porani taj mali zvrk ❤️
Sad ce to jos malo
Predivno afro
I moji ce evo imati šest unučadi

bogatstvo
Mi smislili imena na vreme 😂
Ako bude decak bice Marko
Ako bude devojčica bice Ana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back