- Poruka
- 121.992
A pa neradna mi subotaВиди се коме је радна, ми нерадници смо овде...и понеки пензионер
Него ми чудно, нема Метле да прогунђа, а ред је...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A pa neradna mi subotaВиди се коме је радна, ми нерадници смо овде...и понеки пензионер
Него ми чудно, нема Метле да прогунђа, а ред је...
А врућина, а звезда?A pa neradna mi subotanije red da gundjam
Upekla mamicu joj, al sam isla samo do radnje pa smo preziveli. Uspeva klima da me ohladi pa nije strasno.А врућина, а звезда?

Не треба већа похвала од тога.Mi rucali, dosli i sestra i zet, umlatili smo u slasti celu serpu supe i celu tepsiju kanelona, samo ufcemo
E a sto volim kad mi se ljudi prejedu jer im je ukusno, a sta ces lepse
drugi iebu a ti se muzafere kupajMi rucali, dosli i sestra i zet, umlatili smo u slasti celu serpu supe i celu tepsiju kanelona, samo ufcemo
E a sto volim kad mi se ljudi prejedu jer im je ukusno, a sta ces lepse
Нема гашења наредних недељу дана. Изгор.De je minka da ugasi ovo sunce ubi brate od sabajle
Juce je bilo prijatno ujutru lepo smo sedeli u dvoristu, danas ubi zvezda, jedva sedim napolju
Kad ce neki armagedon jedno tri dana da ne svane sunce da odmorim od vise![]()
Znam videla sam, zato sam i popizdela ...ajde bre vise makni seНема гашења наредних недељу дана. Изгор.
neprijateljZove me svekrva sva uspaničeno ,pita gde sam. Reko vozim, kod Sonte negde, blizu hrvatske .
Kaže, e dobro, nemoj da putuješ tamo gde su one demonstracije ,gde drogirani ludaci protestvuju jer su se navatirali para, pa više ne znaju šta će sa sobom od besova.
E majke mi ću joj isključiti kablovsku i antenu i radio i sva s.ranja što prati.
Ja ne mogu da ti opisem na koji nacin se na informer tv prica od juce o demonstracijama, matorci gore slusaju i upijaju i u sve veruju. Ono je da se najezis sta se tamo servira. Naravno sve bez video snimaka, samo pricanje i ispiranje mozgova. Ono im neko pise scenarije za manipulacijuZove me svekrva sva uspaničeno ,pita gde sam. Reko vozim, kod Sonte negde, blizu hrvatske .
Kaže, e dobro, nemoj da putuješ tamo gde su one demonstracije ,gde drogirani ludaci protestvuju jer su se navatirali para, pa više ne znaju šta će sa sobom od besova.
E majke mi ću joj isključiti kablovsku i antenu i radio i sva s.ranja što prati.

da vidimo foto kakva si kosmičkaVodi me moj frajer na teletinu pod sacem
Cak sam se i picnula i obuka stiklice i haljinicu![]()
Jes pa da oborim sistem krstariceda vidimo foto kakva si kosmička

Sad ce to jos maloInače cera danas ušla u 9-ti bila na kontroli, hvala dragom Bogu sve je u najboljem redu samo mora da leži još 2 nedelje...ks dobra, sve dobro...polako možemo da se nadamo ipak je to treća trudnoća pa mozda i porani taj mali zvrk![]()
Ne dozvoli toU svađi sam sa mm već treći dan. Samo službeno pričamo.
Uskoro ćemo preći na 'Vi '

Neko mora da sedne i kaze ajde da pricamoU svađi sam sa mm već treći dan. Samo službeno pričamo.
Uskoro ćemo preći na 'Vi '
Onda sedi s njim i kazi mu koliko te povredilo to sto je rekao, izbaci to iz sebe i reci mu, bice lakse posle toga...aj polakoOn je taj ali ja neću. Ovaj put će mi trebati mnogo vremena da zakopam zlo koje je rekao. Razbio me na hiljadu komada.