pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.186
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nikad više šokova nego na ovogodišnjoj olimpijadiГледала сам управо коњички спорт на ОИ.
И мало сам у шоку... @Regina Mills откад је дозвољено клонирање шампионских коња и њихово учешће на такмичењима
Иначе, умрла сам од коментаторке, жена тако опуштено преноси такмичење, као да је дошла код мене на кафу, па онако опуштено ћакуламо док гледамо![]()
Нисам схватила да је дозвољено од ове Олимпијаде, врв је од раније, само ја нисам чула.nikad više šokova nego na ovogodišnjoj olimpijadi
Гледала сам управо коњички спорт на ОИ.
И мало сам у шоку... @Regina Mills откад је дозвољено клонирање шампионских коња и њихово учешће на такмичењима
Иначе, умрла сам од коментаторке, жена тако опуштено преноси такмичење, као да је дошла код мене на кафу, па онако опуштено ћакуламо док гледамо![]()

Ево сад је рекла, мислила сам да ти знаш за то клонирање...Iva Živković
Što je najcrnje, žena se razume u to pto priča, ali ne ume da komentariše. Dresurno jahanje u nedelju sam jedva preživela, prepone me ne zanimaju toliko pa me ne tangira.
To me nervira i kod Viškovića (tenis), kao da sedi sa mnom u sobi i pije kafu, a ne da je zvanični komentator.
Za boldovano nemam pojma.

Ja sam kupovala za sudje,a za ves njihov prasak i nisam nesto odusevljena kvalitetom.Zene, koristi li ijedna id vas denk mit kapsule iz dm-a?
Zadnjih mj kupujem te kapsule za ves persil/ariel, vidim da i dm ima svoje
Sve njihovo je dobro što ne bi i kapsule bile.Zene, koristi li ijedna id vas denk mit kapsule iz dm-a?
Kupujem ja sve njihovo i dobro mi je. Onaj njihov zeleni praskasti od kg i nešto je najbolje što postoji za bijeli ves.Sve njihovo je dobro što ne bi i kapsule bile.
Kakav kompliment dobih danas.
Idem ulicom i u susret mi idu dvije djevojcice na rolerima.
I jedna od njih mi,nicim izazvana, rece:
"Dobar dan,kako ste lijepi!"
Ali onako iskreno,djecije.
A ja smorena od vrucine,jedva se vucem i nista lijepo na sebi ne vidjeh u tom momentu.
Bilo mi je nekako simpaticno i to sto lijepo pozdravise,iako me ne poznaju,i to sto sam bar nekom lijepa.![]()

Daj mi sliku tog zelenogKupujem ja sve njihovo i dobro mi je. Onaj njihov zeleni praskasti od kg i nešto je najbolje što postoji za bijeli ves.
Ja sam bas taj probala po tvojoj preporuci i nije mi bio nesto.Mozda je i do moje masine,ne znam,ali nije me odusevio.Jedino sto nije skup,spada u jeftinije.Kupujem ja sve njihovo i dobro mi je. Onaj njihov zeleni praskasti od kg i nešto je najbolje što postoji za bijeli ves.
Vlazne maramice su dobre.I ja ih koristim.Daj mi sliku tog zelenog
Vjer imaju i u kapsulama da potrazim
Ja koristim njihove vl maramize za sve. Podove,plocice,kuhinju
Imaju sad neke nove sa lavandom, brisu i zapeklu masnocu sto se slila bocno na sporetu. Juce kad vam sve izvlacila i brisala, odusevile su me
Odlicne su
Sto ne bi, svaki prasak je dobar, sve to pere istoZene, koristi li ijedna id vas denk mit kapsule iz dm-a?
Zelena mala kesa, tamo ti je gde su svi praskovi u policamaDaj mi sliku tog zelenog
Vjer imaju i u kapsulama da potrazim
Ja koristim njihove vl maramize za sve. Podove,plocice,kuhinju
Imaju sad neke nove sa lavandom, brisu i zapeklu masnocu sto se slila bocno na sporetu. Juce kad vam sve izvlacila i brisala, odusevile su me
Odlicne su
Bice u septembru na akciji
A dobro nisu oni prva klasa, ali su dobri generalnoTablete za masinu denkmit nisu bile dobre kao somat.
tako da ko hoce moze da kupuje skupe stvari i da mu bude ok, ali ne mora, to je poenta, samo je stvar izbora i mogucnosti