Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Гледала сам управо коњички спорт на ОИ.
И мало сам у шоку... @Regina Mills откад је дозвољено клонирање шампионских коња и њихово учешће на такмичењима :eek:
Иначе, умрла сам од коментаторке, жена тако опуштено преноси такмичење, као да је дошла код мене на кафу, па онако опуштено ћакуламо док гледамо :lol:

И мало сам у шоку... @Regina Mills откад је дозвољено клонирање шампионских коња и њихово учешће на такмичењима :eek:
Иначе, умрла сам од коментаторке, жена тако опуштено преноси такмичење, као да је дошла код мене на кафу, па онако опуштено ћакуламо док гледамо :lol:
nikad više šokova nego na ovogodišnjoj olimpijadi

nikad više šokova nego na ovogodišnjoj olimpijadi
Нисам схватила да је дозвољено од ове Олимпијаде, врв је од раније, само ја нисам чула.
Мени је то играње Бога, превише смо почели да се мешамо у послове Мајке Природе.

Iva Živković :lol:
Što je najcrnje, žena se razume u to što priča, ali ne ume da komentariše. Dresurno jahanje u nedelju sam jedva preživela, prepone me ne zanimaju toliko pa me ne tangira.
To me nervira i kod Viškovića (tenis), kao da sedi sa mnom u sobi i pije kafu, a ne da je zvanični komentator.

Za boldovano nemam pojma.

Poslednja izmena:
Iva Živković :lol:
Što je najcrnje, žena se razume u to pto priča, ali ne ume da komentariše. Dresurno jahanje u nedelju sam jedva preživela, prepone me ne zanimaju toliko pa me ne tangira.
To me nervira i kod Viškovića (tenis), kao da sedi sa mnom u sobi i pije kafu, a ne da je zvanični komentator.

Za boldovano nemam pojma.
Ево сад је рекла, мислила сам да ти знаш за то клонирање...
Ова жена стварно има знање, чује се то, али је упиш живи :lol:

Kakav kompliment dobih danas.
Idem ulicom i u susret mi idu dvije djevojcice na rolerima.
I jedna od njih mi,nicim izazvana, rece:
"Dobar dan,kako ste lijepi!" :)
Ali onako iskreno,djecije.
A ja smorena od vrucine,jedva se vucem i nista lijepo na sebi ne vidjeh u tom momentu.😂
Bilo mi je nekako simpaticno i to sto lijepo pozdravise,iako me ne poznaju,i to sto sam bar nekom lijepa.😂

Kakav kompliment dobih danas.
Idem ulicom i u susret mi idu dvije djevojcice na rolerima.
I jedna od njih mi,nicim izazvana, rece:
"Dobar dan,kako ste lijepi!" :)
Ali onako iskreno,djecije.
A ja smorena od vrucine,jedva se vucem i nista lijepo na sebi ne vidjeh u tom momentu.😂
Bilo mi je nekako simpaticno i to sto lijepo pozdravise,iako me ne poznaju,i to sto sam bar nekom lijepa.😂

Slušaj sad ovo :lol:
Savski nasip i neka šuma je na kilometar od kluba gde treniram... I ja često šetam konja kao kuče, zanči ne jašem ga, nego vodim pored sebe i idemo po nasipu da se šetamo... Putem do nasipa piče automobili...
Jedan dan nisam jahala, nego tako "na ruku" izvela konja, ja u haljini sa sve šeširom :lol:
Dolazi mi u susret lik u kolima, spušta prozor... Sav zabezeknut kaže "jaoooo što Vam je lep konj, božanstven je"... A onda, brže-bolje doda " i Vi ste lepi, da me ne shvatite pogrešno, ali konj je prelep" :zcepanje:

Kupujem ja sve njihovo i dobro mi je. Onaj njihov zeleni praskasti od kg i nešto je najbolje što postoji za bijeli ves.
Daj mi sliku tog zelenog
Vjer imaju i u kapsulama da potrazim

Ja koristim njihove vl maramize za sve. Podove,plocice,kuhinju
Imaju sad neke nove sa lavandom, brisu i zapeklu masnocu sto se slila bocno na sporetu. Juce kad vam sve izvlacila i brisala, odusevile su me
Odlicne su

Daj mi sliku tog zelenog

Imaju sad neke nove sa lavandom, brisu i zapeklu masnocu sto se slila bocno na sporetu. Juce kad vam sve izvlacila i brisala, odusevile su me
Odlicne su
Screenshot_20240806_105755_Samsung Internet.jpg

Daj mi sliku tog zelenog

Odlicne su
Zelena mala kesa, tamo ti je gde su svi praskovi u policama
Ima zeleni i plavi valjda
Pise na njoj denk mit, to im je brend za hemiju al to vec znas....

Tablete za masinu denkmit nisu bile dobre kao somat.
A dobro nisu oni prva klasa, ali su dobri generalno
Jedino sto znam da je tesko djubre su iz bio serije proizvoda cokolade, to je sve al nije cokolada
Sve ostalo im je dobro

Dobro sad zavisi i od nacina zivota, ko je kako navikao i sta sebi hoce ili moze da priusti. Ja ceo zivot kupujem jeftine praskove i oprana sam i cista, ne fali mi nista :lol: tako da ko hoce moze da kupuje skupe stvari i da mu bude ok, ali ne mora, to je poenta, samo je stvar izbora i mogucnosti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back