Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posle osam godina podstanarskog života u Beogradu, moj Dušan se doselio kući. Da odradi Olimpijske igre do kraja, i posle toga da traži da kupi stan. Kako trenutno stvari stoje, najverovatnije u Staroj Pazovi.
Ne znam da li mi je ovo za Rupu, ili O čemu razmišljate, ili za Pohvalite se... On je skroz okej, a meni su osećanja pomešana. I žao mi, i nije, i bojim se, i ne bojim, i plakala bih,
i smejala bih se... I srećna sam i tužna u isto vreme.
Srecna...🙂
Kakva tuga,brisi suze...Sin ti se skucava (ne znam kako da kazem ovaj glagol 😂)
Sve je kako i treba da bude...😉

Evo da znate, svaki zmaj bljuje vatru.
Nordijski, srednje evropski, balkanski, dalekoistočni.
Zapamtite, mrzi me da ponavljam.
Mi penzosi nemamo mnogo vremena, treba se dobro zabaviti, kratak nam dan. :zkez:
Ovih dana se zabavljam,kao dijete, sa onom aplikacijom radar sto prati avione.
Bocnem tako neki avion i pratim mu putanju.🙂
Ali ovaj mi promace,ne vidjeh kuda se uputio.😂

Posle osam godina podstanarskog života u Beogradu, moj Dušan se doselio kući. Da odradi Olimpijske igre do kraja, i posle toga da traži da kupi stan. Kako trenutno stvari stoje, najverovatnije u Staroj Pazovi.
Ne znam da li mi je ovo za Rupu, ili O čemu razmišljate, ili za Pohvalite se... On je skroz okej, a meni su osećanja pomešana. I žao mi, i nije, i bojim se, i ne bojim, i plakala bih,
i smejala bih se... I srećna sam i tužna u isto vreme.
Ја бих била срећна, одгајила сам здравог, вредног и способног човека, шта више од тога родитељ да пожели :heart:
Нека му је са срећом потрага...

Sto nisi srecna
Sta je problem? Pa imace svoj stan to je dobro.
Kako je zivot kao podstanar bolji od kredita?

Srecna...🙂
Kakva tuga,brisi suze...Sin ti se skucava (ne znam kako da kazem ovaj glagol 😂)
Sve je kako i treba da bude...😉

Ја бих била срећна, одгајила сам здравог, вредног и способног човека, шта више од тога родитељ да пожели :heart:
Нека му је са срећом потрага...
Jeste, u pravu ste, ali ipak se jedno poglavlje života završava. Rastaje se sa cimerima, ipak su živeli zajedno osam godina, i sjajno se slagali.
Ipak se ruši deo snova, jer ne može Beograd. Prevelik je zalogaj. Jedino da prodamo deo zemlje, ali ni on ni Sava nisu za tu opciju. Čuvaće zemlju kao odstupnicu, za neke nedajbože situacije.
Ali, to su sve moja razmišljanja. On je još u februaru rešio da od jeseni neće biti podstanar, pronašao dodatni posao od kog pare nije trošio plus odvajao od plate, da spremi za učešće. Pomoći ćemo i mi, i u pravu ste, trebalo bih da sam srećna. :lol:

Jeste, u pravu ste, ali ipak se jedno poglavlje života završava. Rastaje se sa cimerima, ipak su živeli zajedno osam godina, i sjajno se slagali.
Ipak se ruši deo snova, jer ne može Beograd. Prevelik je zalogaj. Jedino da prodamo deo zemlje, ali ni on ni Sava nisu za tu opciju. Čuvaće zemlju kao odstupnicu, za neke nedajbože situacije.
Ali, to su sve moja razmišljanja. On je još u februaru rešio da od jeseni neće biti podstanar, pronašao dodatni posao od kog pare nije trošio plus odvajao od plate, da spremi za učešće. Pomoći ćemo i mi, i u pravu ste, trebalo bih da sam srećna. :lol:
Нека крене овако, стећи ће се услови и за Београд.

Mnogo mu je bolje tako blizu Beograda nego Beograd. Na sve načine.
Sretno mu,po meni prava odluka.

To sam ja prošla pre oko godinu dana.
I naravno da treba da budeš srećna. Tu si da mu pomogneš.
Ide redom, uskoro će imati i porodicu, sazreva kako treba.
To je ono čemu se ja nadam kad ovaj moj završi sređivanje stana.
A videćeš čemu ide ako počne da kupuje veliki frižider, sto sa 6 stolica, odvaja dnevnu od spavaće sobe...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back