Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мериш ли ти, мала прЕтисак?
Juce mi merila svekrva, ima onaj analogni, da l ona to dobro meri ne znam, bio 120 sa 80, skolski. Ali ja imam gornjin do 100max. Znaci bio mi povisen.
E sad ili dozivljavam promenu kako starim pa ce mi biti taj normalan, ili nesto nije u redu. Svakako cu ja ovih dana opet kod endokriniloga i internista i ginekologa pa neka neko nadje sta ne valja. Vrlo je verovatno da moje dijagnoze, koje imam odavno, prave i te glavobolje sad i setanje pritiska. Ali nabavicu onaj elektronski pa cu da merim par dana da vidim, kakav je kad sam ok a kakav je kad mi glava explodira.
M je u fazonu mnogo sam se nervirala u ponedeljak kad je bio onaj incident sa ginekologom u dz, tresla sam se ceo dan i plakala ko kisa, pa je mozda i to izazvalo problem. Moja teorija je da sam ja imala mnogo vece stresove od te dr idiotkinje pa mi nije explodirala glava, sto bi na ovo. A mozda je organizam reko e sad je dosta....
Videcemo...moram kod raznih dr da odradim razne analize pa da sve saberemo. Samo jos da uspem drzavno da to dobijem, u sta sumnjam, ako budem morala privatno tek ce cu onda da explodiram od ovog naseg zdravstva.

Juce mi merila svekrva, ima onaj analogni, da l ona to dobro meri ne znam, bio 120 sa 80, skolski. Ali ja imam gornjin do 100max. Znaci bio mi povisen.
E sad ili dozivljavam promenu kako starim pa ce mi biti taj normalan, ili nesto nije u redu. Svakako cu ja ovih dana opet kod endokriniloga i internista i ginekologa pa neka neko nadje sta ne valja. Vrlo je verovatno da moje dijagnoze, koje imam odavno, prave i te glavobolje sad i setanje pritiska. Ali nabavicu onaj elektronski pa cu da merim par dana da vidim, kakav je kad sam ok a kakav je kad mi glava explodira.
M je u fazonu mnogo sam se nervirala u ponedeljak kad je bio onaj incident sa ginekologom u dz, tresla sam se ceo dan i plakala ko kisa, pa je mozda i to izazvalo problem. Moja teorija je da sam ja imala mnogo vece stresove od te dr idiotkinje pa mi nije explodirala glava, sto bi na ovo. A mozda je organizam reko e sad je dosta....
Videcemo...moram kod raznih dr da odradim razne analize pa da sve saberemo. Samo jos da uspem drzavno da to dobijem, u sta sumnjam, ako budem morala privatno tek ce cu onda da explodiram od ovog naseg zdravstva.
isto kao ti oduvek imam taj gornji max 100 ako i toliko i ne menja se sa godinama, a evo jos malo pa sam 56
iz mpg ugla gledano mislim da je kljuc u percepciji i reakciji na stres, a to je nesto na sta mozemo itekako uticati

Utiče ovo vreme na sve.
Ni meni nije dobro ovih dana.
Imam nizak pritisak i organizam je na njega navikao, kod promene vremene ume da skoči i bude kao normalan, ali za moj organizam je to visok.
Moj redovan je 90/60.

Kod nas na poslu se svi ovih dana zale na glavobolje.
Medju njima sam i ja.
Inace,Metlo,nemoj da se ljutis,ali iz ovih tvojih pisanja na forumu sticem utisak da se mnogo nerviras i za svaku glupost u da si eksplozivna.
Opusti se...niko jos nije ispravio bas sve krive Drine.🙂

Utiče ovo vreme na sve.
Ni meni nije dobro ovih dana.
Imam nizak pritisak i organizam je na njega navikao, kod promene vremene ume da skoči i bude kao normalan, ali za moj organizam je to visok.
Moj redovan je 90/60.
Pa to...moj se mota 90-100 a donji 55-60
E sad....vrv dolazi do nekih promena u organizmu kad vise ne moze da ga drzi

Evo moje tufne
Nazire se i eho srca
Ali svakako sl cetvtak idem na UZ i tada ce se lepo cuti 😊
Ovo je sve kako treba za ovaj pocetak, tu je moj bebe….

IMG_9728.jpeg

Oni tamo što ih gledam računaju trudnoću 10 meseci ne kao mi 9, pojma nemam zašto i na koju foru.
Bebac odmah dobije nadimak, to im je običaj, tako da je ovo za mene Tufnica dok se ne rodi, sviđalo vam se ili ne.
Odoh da spavam. :zzzz:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back