Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad sam zvala surcin, javila se neka jako fina sestra i lepo mi objasnila da prebacim karton kod njih i kad stignu rezultati ako je nesto alarmantno primice me dr preko reda, ako nije zakazace za par dana. I kod njih nema zakazivanje na ovaj idiotski kol centar nego lepo kod njih zakazujes direktno. Lepo mi je naglasila da tamo uzmem potvrdu o tom prebacivanju, i da ce mi ta potvrda vaziti odmah za preglede u surcinu, da se ne ceka karton da stigne jer se to oduzi. Znaci sve lepo moze samo kad neko hoce da radi!
Sutra posle posla odoh u moj dz stari grad da ih kompletno oteram u pickumaterinu i dam nalog da se prebaci u surcin

Hvala ti za bataju ❤️ al ona mi nije usput. Ovi u surcinu su mi u komsiluku bice mi lakse
Ma ekstra, ništa bez munzekonza. Bataju sam na prvu našla, nisam bila sigurna gde si, znači Surčin da zapamtim. :D
Znači nigde se ne zakazuje kad donosiš rezultate, koja je svrha kad ti trebaju lekovi akutno, ta tamo je kreten.
Ajde i to da se reši da budeš mirna. :super:

Ma ekstra, ništa bez munzekonza. Bataju sam na prvu našla, nisam bila sigurna gde si, znači Surčin da zapamtim. :D
Znači nigde se ne zakazuje kad donosiš rezultate, koja je svrha kad ti trebaju lekovi akutno, ta tamo je kreten.
Ajde i to da se reši da budeš mirna. :super:
Tako je bilo dok nisu uveli onaj debilni kol centar i ukinulu zakazivanje kod njih. Treba motku o glavu onome ko je smislio sistem. Ali njima je lepo olaksao da speru svu odgovornost

@mina68 , ne znam kojoj temi sam tu obećala, ali evo, stigli su mi materijali. :rumenko:

IMG_20240604_094818__01.jpg

Боје :heart:
Прелепо, само још да стигнеш и себи нешто да сашијеш...
E to može biti problem, ali ima još malo mesta u kutiji s materijalima br. 2.

Sta ces da mi sasijes :ceka:
Isto što i sebi, verovatno veliko ništa.

Neku peticiju da pokreno da se rednoslava preseli u bg :brus:
Nikad u životu, sve dok ja budem mogla o tome da odlučujem. Mada, putujući šnajder zvuči primamljivo. Kao, ovaj mesec sam u BG, dođite, bla, bla.

E to može biti problem, ali ima još malo mesta u kutiji s materijalima br. 2.

Isto što i sebi, verovatno veliko ništa.

Nikad u životu, sve dok ja budem mogla o tome da odlučujem. Mada, putujući šnajder zvuči primamljivo. Kao, ovaj mesec sam u BG, dođite, bla, bla.
Ne znam zasto mislis da se ti pitas, mi ako odlucimo to ti je zavrseno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back