- Poruka
- 12.396
Prvo mi rekla da nema uopste vise termina za jun i da zovem u julu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ekstra, ništa bez munzekonza. Bataju sam na prvu našla, nisam bila sigurna gde si, znači Surčin da zapamtim.Sad sam zvala surcin, javila se neka jako fina sestra i lepo mi objasnila da prebacim karton kod njih i kad stignu rezultati ako je nesto alarmantno primice me dr preko reda, ako nije zakazace za par dana. I kod njih nema zakazivanje na ovaj idiotski kol centar nego lepo kod njih zakazujes direktno. Lepo mi je naglasila da tamo uzmem potvrdu o tom prebacivanju, i da ce mi ta potvrda vaziti odmah za preglede u surcinu, da se ne ceka karton da stigne jer se to oduzi. Znaci sve lepo moze samo kad neko hoce da radi!
Sutra posle posla odoh u moj dz stari grad da ih kompletno oteram u pickumaterinu i dam nalog da se prebaci u surcin
Hvala ti za batajual ona mi nije usput. Ovi u surcinu su mi u komsiluku bice mi lakse

Tako je bilo dok nisu uveli onaj debilni kol centar i ukinulu zakazivanje kod njih. Treba motku o glavu onome ko je smislio sistem. Ali njima je lepo olaksao da speru svu odgovornostMa ekstra, ništa bez munzekonza. Bataju sam na prvu našla, nisam bila sigurna gde si, znači Surčin da zapamtim.
Znači nigde se ne zakazuje kad donosiš rezultate, koja je svrha kad ti trebaju lekovi akutno, ta tamo je kreten.
Ajde i to da se reši da budeš mirna.![]()
Kod mene nije tako, zakazuješ na sve moguće načine bez problema. Koliko vidim ceo dz je u haosu, ne treba onda ništa da te čudi.Tako je bilo dok nisu uveli onaj debilni kol centar i ukinulu zakazivanje kod njih. Treba motku o glavu onome ko je smislio sistem. Ali njima je lepo olaksao da speru svu odgovornost
Кажу цео јун и јул такавOce neko ovo vreme da uputi na neki razgovor kod psihologa, mnogo je bre nestabilno
Uspeli smo danas i da se skuvamo i smrznemo i pokisnemo i da nas udavi sparina...wtf ajde odluci se

Није била данас? Нешто данас улетим, излетим, нисам регистровала...Mislim nesto gdje je @Afroo
Tu sam prespavala sam prvu polovinu dana, posle se malo potrudila da napravim krug oko zgrade, jedva se vratih.Mislim nesto gdje je @Afroo

@mina68 , ne znam kojoj temi sam tu obećala, ali evo, stigli su mi materijali.
Pogledajte prilog 1558767
Боје@mina68 , ne znam kojoj temi sam tu obećala, ali evo, stigli su mi materijali.
Injaooo moje boje@mina68 , ne znam kojoj temi sam tu obećala, ali evo, stigli su mi materijali.

Neku peticiju da pokreno da se rednoslava preseli u bgŠto mi nisi bliže, ubiću seeee
Moj krojač je otišao u penziju, bio je fenomenalan. Jedva sam mu našla pristojnu zamenu.

E to može biti problem, ali ima još malo mesta u kutiji s materijalima br. 2.Боје
Прелепо, само још да стигнеш и себи нешто да сашијеш...
Isto što i sebi, verovatno veliko ništa.Sta ces da mi sasijes![]()
Nikad u životu, sve dok ja budem mogla o tome da odlučujem. Mada, putujući šnajder zvuči primamljivo. Kao, ovaj mesec sam u BG, dođite, bla, bla.Neku peticiju da pokreno da se rednoslava preseli u bg![]()
Ne znam zasto mislis da se ti pitas, mi ako odlucimo to ti je zavrsenoE to može biti problem, ali ima još malo mesta u kutiji s materijalima br. 2.
Isto što i sebi, verovatno veliko ništa.
Nikad u životu, sve dok ja budem mogla o tome da odlučujem. Mada, putujući šnajder zvuči primamljivo. Kao, ovaj mesec sam u BG, dođite, bla, bla.
Ne možete da me podignete, pojela sam sve.Ne znam zasto mislis da se ti pitas, mi ako odlucimo to ti je zavrseno

ja vala smazao pola kila leskovačkih uštipaka IvinihJa vala narucila picu a vi kako ocete![]()
ТрудњачаJa ceo dan spavam
I gladna sam i ne jede mi se nista