Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čućeš 😁
Idem u ponedeljak na konsultacije. Ono što me privuklo je to što radi korekcije na usnama...znaš ono kad si tu oko pedesete pa se usne kao rasipaju i blede na krajevima. Najviše slika ima sa korekcijom takvih stvari.
Знам :lol:
Ја сам скоро видела своју слику на којој изгледам тужно, а само сам била озбиљна...крајеви усана се некако спустили као код тужног смајлија :rotf:
Чекам да јавиш.

Оволико :(
Screenshot_20240330_173320.jpg

E sad da vam ispricam sto me nema
Juce zaboravim u wc u firmi telefon...shvatim da ga nema uvece kad sam dosla s posla...aj necemo se vracamo do firme nema veze, idem ujutru
Onda sam otisla jutros, pa se punio...ja rintala....popodne zavrsila sa poslom pa smo isli na vesalice na veceru kod manceta
Evo sad sam digla krake odmaram

Juce zaboravim u wc u firmi telefon...shvatim da ga nema uvece kad sam dosla s posla...aj necemo se vracamo do firme nema veze, idem ujutru
Onda sam otisla jutros, pa se punio...ja rintala....popodne zavrsila sa poslom pa smo isli na vesalice na veceru kod manceta
ja nešto svratio u mance danas
kafana popunjena 80%
jedva malo žamora nekoga, samo se čuje metal o porcelan :malav:

Пих, а ми мислили...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back