pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.310
koko kila imašЛежим и размишљам која тешка машинерија би сада могла да ме подигне из кревета.
Нема. Није још увек измишљена.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koko kila imašЛежим и размишљам која тешка машинерија би сада могла да ме подигне из кревета.
Нема. Није још увек измишљена.
После свега што сам појела, брат брату 130.koko kila imaš![]()
Татлија. Колач.Šta je brdarica?
Унутра орах, споља ораси. Није урмашица, мада личи.Leba i šećer, bolje sladoled.
Нема, моја Афро, замисли ужасаZa sladoled se uvek nadje mesta![]()
Vanilice su leba i džema, zube da polomiš, ne treba ti Red, ni ja ih ne volim, zadnje slatko na listi dugoj 7 km.Унутра орах, споља ораси. Није урмашица, мада личи.
Куш
Само још Ред фали да ми увреди ванилице.
Боужеее, какве жене ...
А добар ти је лебац са шљивом унутра ...морееее...
Meni su vanilice lepe još kad neko zna lepo da ih unesi pa se tope u ustima kao i sapice.Vanilice su leba i džema, zube da polomiš, ne treba ti Red, ni ja ih ne volim, zadnje slatko na listi dugoj 7 km.
Znaci sutra cu ustati u 4fala
inače rano ustajem, al danas sam ga preterala, bilo 5 i nešto
a noćas se menja sat, pa opet manje spavanja
vala bašZnaci sutra cu ustati u 4ako se vraca sat. Ja nikad ne znam kud idu kazaljke. Da hoće jednom da prestanu s tim.
Ја не знам какве си ти то ванилице јела, оне се топе кад их ставиш на језик, праве се са машћу и треба да будеш уметник да направиш тврде ванилице.Vanilice su leba i džema, zube da polomiš, ne treba ti Red, ni ja ih ne volim, zadnje slatko na listi dugoj 7 km.
Јао, дааааfala
inače rano ustajem, al danas sam ga preterala, bilo 5 i nešto
a noćas se menja sat, pa opet manje spavanja
Meni su vanilice lepe još kad neko zna lepo da ih unesi pa se tope u ustima kao i sapice.
Ма ко зна где је то јело тврде ванилице, па сад лебац и џем, тврдо ко каменJa ih isto volim. I njih treba znati napraviti, onda nisu tvrde uopšte.
Ja sam ''to''?Ма ко зна где је то јело тврде ванилице, па сад лебац и џем, тврдо ко камен![]()
Где си ово нашла, лудачо
Немам лично искуство, Рускиње то добро раде, имају на пример одличне природне трепавице и то је трајније, можеш да се умиваш, шминкаш, скидаш шминку, све као са својим.Da li je neko išao kod kozmetičarke, lekara , masera ili slično a da je taj neko došao iz Rusije pa otvorio ordinaciju ?
Pitam ,jer se u Subotici otvorio neki salon gde Ruskinja radi obrve ili usne (trajnu šminku) po ceni od 5000 . Slike su ok, salon je registrovan...
ČućešНемам лично искуство, Рускиње то добро раде, имају на пример одличне природне трепавице и то је трајније, можеш да се умиваш, шминкаш, скидаш шминку, све као са својим.
Е, каква је та код вас, да ли стварно добро ради или се шлепа на туђ добар глас...
Ја бих сачекала да чујем мишљења оних које су биле код ње.