Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ja nista ne pratim
Ne serri da je varao, pa malo mu sto je ostao bez majke zbog toga, i sad radi isto???
Nisam imala.pojma, sad cu da guglam
Mamicu im, kako mi se gadi sve to oko varanja, non stop slusam i u rl medju prijateljima i poznanicima kako neko nekog vara...aman dokle vise gadosti
Данас сам прочитала, јес мало лепша од Камиле, али и даље ружнија од Кејт.
Та породица је цела дегенерисана...

Данас сам прочитала, јес мало лепша од Камиле, али и даље ружнија од Кејт.
Та породица је цела дегенерисана...
Iskacu mi sad dok guglam clanci da je sad kao i ona imala svalera i on svalerku :lol:
ko ce ga znati sta novine lupetaju
Ako su novinske gluposti ok, ali ako je stvarno neko varao onda fuj

Upravo sam morala sam do Subotice jer je mala ćurka zaboravila skejt na autobuskoj stanici.
Pomalo sam priželjkivala da ga ne nađem i da joj kazna bude da ne može da ga kupi narednih pola godine.
Nije prvi koji je zaboravila, a kupuje neke skupe, mesecima štedi za njih.
Našla sam ga ispod klupe na stanici. A zaboravila ga je, kaže, jer je heklala neku igračku dok je tamo sedela, pa kad je došao bus, morala je brzo da se spakuje.
Koja frikača. Ne može normalno kao druga deca da ide peške i bulji u telefon 😂

Boli me glava. Vučem se po kući celo jutro mrzovoljna, a smislila sam svašta da radim. Haljina koju sam naručila je stigla, ali to je haljina za mene od pre 30 godina. :( Moram da naučim da ne kupujem ono što mi se sviđa, nego ono što je za moju figuru.
Sinoć sam čula da je umrla moja poznanica, mlađa godinu dana od mene. Jutros selo priča da ju je ubio sin. Svakako užasna vest.

Boli me glava. Vučem se po kući celo jutro mrzovoljna, a smislila sam svašta da radim. Haljina koju sam naručila je stigla, ali to je haljina za mene od pre 30 godina. :( Moram da naučim da ne kupujem ono što mi se sviđa, nego ono što je za moju figuru.
Sinoć sam čula da je umrla moja poznanica, mlađa godinu dana od mene. Jutros selo priča da ju je ubio sin. Svakako užasna vest.
Strasno, sta se desava svakodnevno neko ubistvo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back