Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upravo ušla ukusu pre 10ak minuta. Išla za otpusnu listu sa X noža, videla doktorku umorila me sto se ovih otoka tice koje imam od zračenja. Bila na Onkologiji kid mog dr, kaže dođite kad se oporavite, pa na Konzilijum da vidimo šta dalje, išla da mi isperu port i tako bas sam se umorila kao pas. Uglavnom još uvek sam bas malaksala, ali obzirom da nisam iz kuće izašla mesec dana još sam i dobro ❤️

Не разумем, шта проспеш на тацну лети?
Оно замрзнуто из флаше?
Шта се скамени и где? У замрзивачу?
Зашто два пута замрзаваш?
Ништа ми није јасно.
Sremuš i so kada se izmiksa, dobije se tečnost. To zamrznem u flaši jer jedino tako ne smrdi. Može se sušiti u rerni ali onda se zasmrdi cela kuća. Zato stoji u zamrzivaču i čeka bolje uslove.
Leti se bez problema osuši na suncu, na nekoj tacni, i dobiješ komade soli sa jakom aromom. Te komade stavim u secka izmiksam i dobijem suvi začin koji je poput vegete. Odličan za začinjavanje salata.

Jbt kako sremus koristis kao vegetu,on smrdi ko sam djavo:eek:

Drug ga je koristio za snižavanje holesterola i visokog pritiska
Nesto se samelje i pomjesa sa necim
Da ima užasan miris i ukus kada se pravi tinktura u rakiji, ali onda snižava pritisak. Začin je druga priča, on nije lekovit jer je sremuš lekovit prvih pola sata od branja, inače nije. Lekovitost zadržava ako se odmah po branju stavlja u flašu sa rakijom.

Ja ga izmiksam sa solju i bude gustine jogurta. Takvog ga sipam u plastičnu flašu i zamrznem. Kad dođe jarko leto, prospem na plastičnu tacnu i to se za dan skameni. Onda ga ubacim u neki secko i dobijem začin poput vegete za celu godinu.
Mislim da bi jako to smrdelo u zamrzivaču da nije u flaši zatvoreno.
Da ima logike da nije dovoljno samo u kesu staviti
Zanimljivo ti ovo sa blenderom

Poslednja izmena:
De pitaj ga jesu li mu djeca dobila vaske na kampu :lol:
Kako udjem u temu tako ih se sjeti :mrgreen:
Sto si se toliko bespotrebno opteretila? Ako će dobiti mogu i u parkicu dobiti, to nije prijatno ali je resivo. Moja deca su imala kao mala, starija je tad imala dugu kosu i nismo je sisari, ali jesmo na smenu cesljali, a bio je tada i šampon za koji smo malo kasno čuli a koji je rešavao i vaši i gnjide. Mladja je jednom dobila od sestre. Evo njihova deca idu na sva ta moguća putovanja sa školama i vrtićima nikad nisu imali, znači opusti se i ne kidaju se unapred što.moze biti, a nemora :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back