електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Кад смо већ код мајстора, био ми је електричар да замени сијалично грло на купатилској плафоњери. Сијалица час ради час не ради и тако у круг. Сад је све ок.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma mozda je samo ispaloIspalo mi crijevo od mašine iz zida i sad skupljam vodu. Da li je moguće da je taj odvod zacepljen? Sad me strah da je uključim.
Kupicu onu tečnost i satresti, možda je neko prije mene tu imao mašinu sa susilicom. Vazda neki problemiMa mozda je samo ispalo
Voli taj odvod da se zapusi jer korostimo kvalitetne deterdzente u pm, lepe se sapuni za zid...
Drzi ga i ukljuci pa probaj, ako krene da curka stopiraj...lavor spreman naravno
Mozes i to ako su cevi plasticne.... ako su stare metalne nemoj nista da sipasKupicu onu tečnost i satresti, možda je neko prije mene tu imao mašinu sa susilicom. Vazda neki problemi![]()
Od kud znam kakve su,vjerovatnije je da su stare.Mozes i to ako su cevi plasticne.... ako su stare metalne nemoj nista da sipas
Pitas komsije u vertikaliOd kud znam kakve su,vjerovatnije je da su stare.
Mozda je ispalo zbog jakog pritiska a ne zbog zalepljenja.Ispalo mi crijevo od mašine iz zida i sad skupljam vodu. Da li je moguće da je taj odvod zacepljen? Sad me strah da je uključim.
Kako god,moram dezurati.Mozda je ispalo zbog jakog pritiska a ne zbog zalepljenja.
Врв није баш најздравија. Она ми једина изгледала нормално у тој породици, али ето...Razmisljam sto ovi Englezi uvijek komplikuju stvari.Sta im fali pokazati Kejt zivu i zdravu,ako je vec ziva i zdrava,nego mjesecima podgrijavaju teorije zavjere.
Čega?Epidemija.![]()
Čak i da nije najzdravija,i to je bolje nego da je smatraju mrtvom ilo ko zna šta već.Врв није баш најздравија. Она ми једина изгледала нормално у тој породици, али ето...
Čak i da nije najzdravija,i to je bolje nego da je smatraju mrtvom ilo ko zna šta već.
Ja bih to vratila nazad, pa probala, ako iskoči, ok, možda je samo ispalo.Kako god,moram dezurati.
A vratila sam da mašina završi,samo ne smijem uključiti dok ne rijesim to.Ja bih to vratila nazad, pa probala, ako iskoči, ok, možda je samo ispalo.
Види ко је то мама прозбориоJa bih to vratila nazad, pa probala, ako iskoči, ok, možda je samo ispalo.
Veš mašina, problemi.
Испливала тајна веза принца, сав је на оца, љуби га онČak i da nije najzdravija,i to je bolje nego da je smatraju mrtvom ilo ko zna šta već.
??? Sta je sa kejt?Razmisljam sto ovi Englezi uvijek komplikuju stvari.Sta im fali pokazati Kejt zivu i zdravu,ako je vec ziva i zdrava,nego mjesecima podgrijavaju teorije zavjere.
Pa ja nista ne pratimИспливала тајна веза принца, сав је на оца, љуби га он![]()
Niko ne zna.??? Sta je sa kejt?