Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod moje djece je to bilo jako čudno. Sin dobije vaske ako neko u istom autobusu ima a kcerka spava pored njega dok ne skontam da ima vaske i nikad joj nisu presle. Ne znam s čim to ima veze ali mi je bilo baš čudno.
Pa moj sismis spavao sa mnom u krevetu ja se zarazim od drugarice a njoj nikad nista
Uvek nam bilo cudno kako je nece hbt :lol:

Ја се уопште не сећам да је ико имао вашке када сам била дете.
Сад је то ко добар дан. Ћерка је имала али смо то брзо решили шампоном и специјалним металним чешљем.

Sad me uredno svrbi tjeme,cim se pomenu :lol:
Ево и мене, шта ти је сугестија ..
Иначе, ово је тај чешаљ, има их у више модела
cesalj-za-vaske-metalni-nascita-professional-0.jpg

Čekajte ,samponom ubijemo vaske, par puta se opere kose

Kad koristite kesalj?
Mora li vi i on u kombinaciji sa samponom?

Mislim,dijete mi jos nije ni otislo,niti dobilo vaske ,niti znaci da ce dobiti, a ja sam stigla do ceslja
ko pomenu vaske jutros:roll:
Sampon ne moze jaja da ubije, zato cesalj i sisanje resavaju problem

I ne mlati se tim razmisljanjima....razmisljaj o cvecu :lol:

Bila do polja sremuša da vidim u kakvom je stanju, jer ovih par strukova u mom dvorištu već imaju pristojnu visinu od 10 cm.
Na polju su tek izašli, par cm visine, ko će pobediti...gradsko zelenilo koje poljanu redovno pokosi kad je sremuš najbolji za branje ili nas par koji to beremo dok se oni ne pojave.

Bila do polja sremuša da vidim u kakvom je stanju, jer ovih par strukova u mom dvorištu već imaju pristojnu visinu od 10 cm.
Na polju su tek izašli, par cm visine, ko će pobediti...gradsko zelenilo koje poljanu redovno pokosi kad je sremuš najbolji za branje ili nas par koji to beremo dok se oni ne pojave.
A je l moze on da se nasecka pa u zamrzivac? Kakav bi bio posle 🤔

A je l moze on da se nasecka pa u zamrzivac? Kakav bi bio posle 🤔
Ja ga izmiksam sa solju i bude gustine jogurta. Takvog ga sipam u plastičnu flašu i zamrznem. Kad dođe jarko leto, prospem na plastičnu tacnu i to se za dan skameni. Onda ga ubacim u neki secko i dobijem začin poput vegete za celu godinu.
Mislim da bi jako to smrdelo u zamrzivaču da nije u flaši zatvoreno.

Ja ga izmiksam sa solju i bude gustine jogurta. Takvog ga sipam u plastičnu flašu i zamrznem. Kad dođe jarko leto, prospem na plastičnu tacnu i to se za dan skameni. Onda ga ubacim u neki secko i dobijem začin poput vegete za celu godinu.
Mislim da bi jako to smrdelo u zamrzivaču da nije u flaši zatvoreno.

Не разумем, шта проспеш на тацну лети?
Оно замрзнуто из флаше?
Шта се скамени и где? У замрзивачу?
Зашто два пута замрзаваш?
Ништа ми није јасно.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back