Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odakle vatromet na bg na vodi kad su rekli nema vatrometa grad daje pare za zivotinje?
Nisam oratila, jesu se javno predomislili i najavili ipak vatromet?

Vatromet u Beogradu na vodi organizuje kompanija čiji je Bg na vodi projekat.
To ne organizuje grad.
Što se preraspodele sredstava iz budžeta tiče, ne smeš da usmeravaš namenski opredeljen novac kako tebi padne na pamet. Tako da ja ne podržavam Šapićevu odluku.

To ne organizuje grad.
Što se preraspodele sredstava iz budžeta tiče, ne smeš da usmeravaš namenski opredeljen novac kako tebi padne na pamet. Tako da ja ne podržavam Šapićevu odluku.
Наш град је паре предвиђене за Нову годину пребацио на наменски рачун за децу оболелу од рака.
И то раде годинама.
Подржавам одлуку, а што се мењања намене новца тиче, ништа лакше, ребаланс све очисти.

Наш град је паре предвиђене за Нову годину пребацио на наменски рачун за децу оболелу од рака.
И то раде годинама.
Подржавам одлуку, а што се мењања намене новца тиче, ништа лакше, ребаланс све очисти.

Pretpostavljam da postoji odluka, regularno doneta?
Imaš ti proceduru kako to ide, ne možeš da ustaneš ujutro i da kažeš "e sad ću pare tamo".

To ne organizuje grad.
Aha znaci bg na vodi moze da organizuje sta god hoce bez obzira na bezbednosne mere i sve ostalo
Znaci ako grad bg kaze nema vatrometa jer se plase zivotinje i ljudi, dacemo pare na njih (ovo se mi igramo samo kao verujemo) a bg na vodi kaze evo mega vatrometa koji plasi zivotinje i ljude, grad bg kaze privatnoj firmi ok, samo rokajte, zanemarite sta smo mi rekli? I to je po zakonu opravdano?
Zanimljivo

И то раде годинама.
Nurdoru nadam se?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back