- Poruka
- 11.392
Znam za to, to je više neki vašar, jedne godine sam morala biti tamo, nisam baš oduševljena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odakle vatromet na bg na vodi kad su rekli nema vatrometa grad daje pare za zivotinje?
Nisam oratila, jesu se javno predomislili i najavili ipak vatromet?
Гледам бечки концерт, једем сарму.

Не знам шта је са скијашким скоковима, само неко алпско трчање.Ja samo gledam koncert. Nemam sarmu![]()
ne gledam koncert a nemam ni sarnu...Ja samo gledam koncert. Nemam sarmu![]()

Takodje.ne gledam koncert a nemam ni sarnu...![]()

Наш град је паре предвиђене за Нову годину пребацио на наменски рачун за децу оболелу од рака.Vatromet u Beogradu na vodi organizuje kompanija čiji je Bg na vodi projekat.
To ne organizuje grad.
Što se preraspodele sredstava iz budžeta tiče, ne smeš da usmeravaš namenski opredeljen novac kako tebi padne na pamet. Tako da ja ne podržavam Šapićevu odluku.
Наш град је паре предвиђене за Нову годину пребацио на наменски рачун за децу оболелу од рака.
И то раде годинама.
Подржавам одлуку, а што се мењања намене новца тиче, ништа лакше, ребаланс све очисти.
Наравно, усвоји Скупштина или сада ови привремени органи.Pretpostavljam da postoji odluka, regularno doneta?
Imaš ti proceduru kako to ide, ne možeš da ustaneš ujutro i da kažeš "e sad ću pare tamo".
Наравно, усвоји Скупштина или сада ови привремени органи.
Kod mene pada kiša.Скитам по центру, лепо је. Што седети у стану кад можеш напоље.
Пада свуда, не смета ми.Kod mene pada kiša.

Aha znaci bg na vodi moze da organizuje sta god hoce bez obzira na bezbednosne mere i sve ostaloVatromet u Beogradu na vodi organizuje kompanija čiji je Bg na vodi projekat.
To ne organizuje grad.
Što se preraspodele sredstava iz budžeta tiče, ne smeš da usmeravaš namenski opredeljen novac kako tebi padne na pamet. Tako da ja ne podržavam Šapićevu odluku.
Nurdoru nadam se?Наш град је паре предвиђене за Нову годину пребацио на наменски рачун за децу оболелу од рака.
И то раде годинама.
Подржавам одлуку, а што се мењања намене новца тиче, ништа лакше, ребаланс све очисти.
Не знам, заиста.Nurdoru nadam se?