- Poruka
- 4.126
Teško žabu u vodu naterati. Srcad ste.Sto ne bi? Kupi kad volis

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teško žabu u vodu naterati. Srcad ste.Sto ne bi? Kupi kad volis

Bolje da kupiš nego da skuvaš. Ako skuvaš, sigurno nećeš napraviti samo jednu porciju. Ovako pojedeš šta kupiš i dosta.Teško žabu u vodu naterati. Srcad ste.![]()
I onim iz RS?svim damama sa zk sve najbolje u novoj.
Tako je, a i nemam više sudove za tu igrariju, podelila sam kad sam se selila.Bolje da kupiš nego da skuvaš. Ako skuvaš, sigurno nećeš napraviti samo jednu porciju. Ovako pojedeš šta kupiš i dosta.
Ја не спремам, јер моји Парижани не једуTako je, a i nemam više sudove za tu igrariju, podelila sam kad sam se selila.
Eh šteta, da ti pošaljem busom, ovakve je ćale pravio, meso s pihtijama.Ја не спремам, јер моји Парижани не једу![]()
Јела ја, наручили на послу. Пита и пихтије. Пробрали смо миран дан кад нема састанака, да трујемо сами себеEh šteta, da ti pošaljem busom, ovakve je ćale pravio, meso s pihtijama.![]()

Смешни су, ако тако нешто почињеш мораш да будеш спреман да идеш до краја. Нема оће каки, неће каки.Nije svako Mahatma.
Pa jes, al treba umreti od gladi a ne znaš šta se posle desilo, eeeee bato.Смешни су, ако тако нешто почињеш мораш да будеш спреман да идеш до краја. Нема оће каки, неће каки.
Fora je da neko mora da umre. Onda to bude zrtva, i to *mozda* pokrene narod.Мариника није издржала до краја.
Прогласили је хероином.
Шта је тачно постигла, сем што је сада Тома Николић опозиције?
Zato je gladovanje besmisleno, svi znamo da se neće žrtvovati, a da se narod pokrene mora se verovati u nekog.Fora je da neko mora da umre. Onda to bude zrtva, i to *mozda* pokrene narod.
Фора је да штрајком глађу нешто постигнеш.Fora je da neko mora da umre. Onda to bude zrtva, i to *mozda* pokrene narod.
Mi jece bili na veceri, teletina pod sacem, gospode kako se topiJoj što sam naručila jagnjeće pečenje deco, na prvu kad sam otvorila kutiju mislila sam da je prase dok nisam probala.
Uopšte nema miris, a ukus je božanstven. Ostaviću pola za Božić.
ne idem u dren uvek neka užasna živa muzika a i par stavri sam jeo bilo lošeMi jece bili na veceri, teletina pod sacem, gospode kako se topi
Restoran dren na nbg, znaci alal im k kako su spremili
moram da vodim @pura moca

Znači ubijamo se od hrane, lele meni ko će ovo da preživi, mnogo je ovo za jednog čoveka.Mi jece bili na veceri, teletina pod sacem, gospode kako se topi
Restoran dren na nbg, znaci alal im k kako su spremili
moram da vodim @pura moca

To se sad tako zove?Кувам поврћке за руску.
После стављам сарму да се крчка, а муж пече печење.
И онда ћемо нас двоје увече да мезимо и пијемо, а госпођица иде са друштвом![]()