Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
О томе и пишем, доста ми је тога Кад може овај, што не би и...не желим да то постане нормално.
Не желим да Раста, Јована Јеремић, Цеца и Африка постану стандард и мерна јединица.
A koja je razlika sad i kad su 90ih bile vhs kasete ceca i arkan vencanje
Ne vredi minka nama je kultura zadnjih 50 god u kurrcu
To sve treba ributovati ko komp pa sve iz pocetka krenuti
Prvo sibanje na terazijama pa gasi sve stanice i pravi nove iz pocetka

A koja je razlika sad i kad su 90ih bile vhs kasete ceca i arkan vencanje
Ne vredi minka nama je kultura zadnjih 50 god u kurrcu
To sve treba ributovati ko komp pa sve iz pocetka krenuti
Prvo sibanje na terazijama pa gasi sve stanice i pravi nove iz pocetka
Тих година нисам имала времена за телевизију, живела сам :rotf:

naravno.

svakome i svakoj ko ne siri raskol medju srbima ogavnim pljuvacinama po matici srbiji i sumadiji ,velicajuci bivsi gradjanski rat gde su samo i jedino oni krvarili za srpstvo... mnogu "krvarili" iz sigurnosti izbeglistva po krsti.

a toliko su "iskrvarili" da ovde vise i dan danas sa po nekoliko nikova od jutra do sumraka.
Slozila bih se sa ovom prvom recenicom do zareza.O krvarenju ne bih.Neki su nazalost i iskrvarili.A oni se cesto pljuju i ne mogu da pisu na forumu.
Ali ovo nije politika,tako da necemo te teme.🙂

Da, mi imamo plastičnu iz uverenja. Da imam mogućnosti zasadila bih prirodnu u dvorište i nju ukrasavala, tako smo radili u mom detinjstvu, kod babe i dede.
Koriste i jedne i druge, ko ima šumu koristi prirodne jer je jedan od običaja i odlazak u šumu i pronalazak idealnog drvceta.

To je lepo, verovatno i u skladu sa izvornom idejom.

Videla sam prosle godine, cini mi se da je bilo prosle, ogromnu saksiju od terakote i u njoj gusti cetinar, nije tipicna jelka vec neka druga vrsta borica, okicen belim glinenim zvezdicama.

Muz mi nije bio tu a ja nisam mogla da donesem. Nije to visoko, skupa sa saksijom oko 120cm.
Dok je on dosao to se prodalo i nisam vise vidjala a bas je dobro resenje. Preko godine se cuva na balkonu kao svaka druga biljka a oko praznika bih je unela i okitila bukvalno samo lampicama.

Meni se skandinavski nacin kicenja mnogo dopada. Muz mi je radio na metrou u Stokholmu pre par godina i jako mi se dopalo kako su kitili drvenim elementima i lampicama. Ne znam da li je to njihova tradicija ili je kao i svaki veliki grad danas nacifran.

Trebalo bi da Norveska ima tradiciju Julea, mozda i najizvorniju pricu o starcu koji leti nebom i donosi nadu u srecnu godinu.
Volela bih da znam vise o norveskoj novogodisnjoj tradiciji i koliko su se paganska verovanja zadrzala jer je valjda Santa Claus od holandske verzije sv. Nikole koji je valjda kombinovan sa Juleom. Ne znam puno o tome.

Slozila bih se sa ovom prvom recenicom do zareza.O krvarenju ne bih.Neki su nazalost i iskrvarili.A oni se cesto pljuju i ne mogu da pisu na forumu.
Ali ovo nije politika,tako da necemo te teme.🙂
politiku je sama ugurala na moju kulturnu cestitku svim damama sa zk moderatorka.

klasicna zamena teze, ko ovde prvi provocira a kada se dobije odgovor koji se nekome ne svidja, onda se prave blesavi.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back