pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.822
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da od prilike si rekla sve što bih i ja. Nekad me sustignu moje tuge pa više čitam nego što pišem...i tako...U najmanju ruku.
Ja te koji su juče došli ni ne primećujem. Znam staru ekipu, dobro mi je sa tim ljudima.
Fale mi tara, kvinsi, smokva, veja, vragana, stela, faliće mi bogi ako ode, volela bih da botox češće piše... Ali sam i dalje tu, iako drastično manje pišem nego pre, zbog red, elektrike, zendeli, moce, nede, afro, limuna, PIL, metle...
Nisam nabrojala sve koji mi nedostaju, ni one zbog kojih sam ovde, ali suština je ta. Da primećujem one koji mi prijaju, ostale zaobiđem.
Dok ne dođe do pirinča, onda sve ode u peršun....Mislim da imaš najsmislenije postove od svih ovde, uključujući i mene.
Šta je to, oću ja!

totije jaja sprazilukomŠta je to, oću ja!
I ja se pitam gdje je Stela . Za sve ostalo mislim da nije na svakom Forumu isto. Bar se borim da ovde ne bude.I ne ocekuje se previse. Prave se potforumi od jedne teme gdje se moderatori igraju slikovnica. Kace besmislene netne slicice ko djeca u vrticu.
Prebacuju autorske teme kao da su njihove, znaju oni gdje tema pripada, bolje od postavljaca.
Zagusuju forum temama novinskim clancima. Bar da prepricaju sadrzaj, formiraju pitanje.
Masa ljudi je otisla zahvaljujuci moderatorima.
Mada, to je prirodan proces. Ljudi najave, istrose se, odu.
Ne volim kada neko iznenada samo prestane da pise. Nekako uvijek pomislim da se nesto desilo.
Zato bih voljela da se @__Stela___ javi
Ja sam onda odbila da radim neki dan tri para baš preskupih pantalona.Једва преживех поцепане фармерице, а у моду улазе прљаве...не, не изгледају као прљаве, стварно су прљаве и коштају 1000 долара. Кажу да и смрде за све паре.
Промовише их Џеј Ло.
Навали, народе![]()

Sad ću da zovem majku da vidim dal ima još grožđa iz turšije.totije jaja sprazilukom
grožđe, čeri i češnjak iz turšije
Pa ljudi se radjaju bez robe.Eto, a mogli smo i ostati uskraćeni za ovu informaciju.![]()
Sad bi neko rekao...fotka ili nije se desilo.Eto, a mogli smo i ostati uskraćeni za ovu informaciju.![]()

jel bilo hevi? jel vjesela?Jao gospode sad ce da dodje onaj degenerik![]()
Bas.Eto, a mogli smo i ostati uskraćeni za ovu informaciju.![]()
Svi smo mi nekad ovde bili novi i ne vidim zašto ne bih pročitala i ono šta oni pišu.U najmanju ruku.
Ja te koji su juče došli ni ne primećujem. Znam staru ekipu, dobro mi je sa tim ljudima.
Fale mi tara, kvinsi, smokva, veja, vragana, stela, faliće mi bogi ako ode, volela bih da botox češće piše... Ali sam i dalje tu, iako drastično manje pišem nego pre, zbog red, elektrike, zendeli, moce, nede, afro, limuna, PIL, metle...
Nisam nabrojala sve koji mi nedostaju, ni one zbog kojih sam ovde, ali suština je ta. Da primećujem one koji mi prijaju, ostale zaobiđem.
Ово сам и ја хтела да напишем, али вечито Боги и ја будемо теоретичари завере.Jel moguće da izgradnja bio4 kampusa i sve oko toga ljudi prihvataju tako, kao da ih se uopšte ne tiče ?
Pa oni otvoreno pričaju da će se tu eksperimentisati na ljudima.