Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre neki dan prolazim pored "nove" kovid bolnice koja je između Petrovaradina i Kamenice. Baš je savremena, i velika... A lično znam troje koji su u nju ušli i izašli "pokriveni čaršafom", a nisu bili kovid bolesnici pre ulaska.
Navodno će to biti palijativni centar...

Poslednja izmena:
Тек сам сад од вас две чула за то.
Мени се чини да ће то бити само још један грађевински пројекат, тако бар делује из новинских чланака коке сам сад прочитала.
"Budući stanari BIO 4 kampusa su Biološki, Farmaceutski, Hemijski, Medicinski, Poljoprivredni, Tehničko-metalurški i Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, Naučno tehnološki park Beograd, kao i devet instituta - za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, multidisciplinarna istraživanja, primenu nuklearne energije, medicinska istraživanja, za biološka istraživanja "Siniša Stanković", za veštačku inteligenciju, za hemiju, tehnologiju, "Biosens" i Institut za kardiovaskularne bolesti "Dedinje"."
https://www.alo.rs/vesti/politika/8...mpus-svecanost-povodom-pocetka-izgradnje/vest

Што се тиче експериментисања као у Украјини, то се не ради овако транспарентно.
У Украјини су то били мали медицински центри, могли сте на снимцима видети, фенси болничице које нису биле у саставу регуларних болница и клиника, а особље је било инострано, западно.

Ако се добро сећам, у јеку те фрке која се подигла, објављено је да у Србији већ постоје такве четри лабораторије.
У њима тешко да може да ради наше особље јер ми немамо науку, ни научнике. Имамо извезене. Али овде не, јер је наука, та озбиљна, спорт богатих.
Наравно, опрез мора бити на највишем нивоу. Јер њима јако требају белци за експериментисање. А где је то најлакше него код сиротиње.
Као и оне сурогат мајке.

Тек сам сад од вас две чула за то.
Мени се чини да ће то бити само још један грађевински пројекат, тако бар делује из новинских чланака коке сам сад прочитала.
"Budući stanari BIO 4 kampusa su Biološki, Farmaceutski, Hemijski, Medicinski, Poljoprivredni, Tehničko-metalurški i Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, Naučno tehnološki park Beograd, kao i devet instituta - za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, multidisciplinarna istraživanja, primenu nuklearne energije, medicinska istraživanja, za biološka istraživanja "Siniša Stanković", za veštačku inteligenciju, za hemiju, tehnologiju, "Biosens" i Institut za kardiovaskularne bolesti "Dedinje"."
https://www.alo.rs/vesti/politika/8...mpus-svecanost-povodom-pocetka-izgradnje/vest

Што се тиче експериментисања као у Украјини, то се не ради овако транспарентно.
У Украјини су то били мали медицински центри, могли сте на снимцима видети, фенси болничице које нису биле у саставу регуларних болница и клиника, а особље је било инострано, западно.

Ако се добро сећам, у јеку те фрке која се подигла, објављено је да у Србији већ постоје такве четри лабораторије.
У њима тешко да може да ради наше особље јер ми немамо науку, ни научнике. Имамо извезене. Али овде не, јер је наука, та озбиљна, спорт богатих.
Наравно, опрез мора бити на највишем нивоу. Јер њима јако требају белци за експериментисање. А где је то најлакше него код сиротиње.
Као и оне сурогат мајке.
Довешће они своје стручњаке, ми смо само радни материјал.

1703749052655.png

Znači, nema gore nego da ti na veselju pop sedne za sto, a na baksuza još pored mene.
Svaki pokret gleda, ja da naručim votku on kaže da nije mnogo, rekoh nije pope, mnogo je kad biju, a tek bila treća, malecka.
Donesu hranu, brate kao da nije jeo tri dana, sve nam je pokupio ispred nosa.
Prvi put da sam se sa svadbe vratila kući gladna. :evil:

Ово сам и ја хтела да напишем, али вечито Боги и ја будемо теоретичари завере.
Због рата у Украјини тамо више не могу, погашени су ти кампуси и лабораторије, сада ће код нас да експериментишу.
Uopšte nisam bila u toku svega toga, niti sam znala šta je to tačno, izbegavam da gledam/slušam vesti jer imam svojih problema toliko da ne mogu još to da spakujem u ovaj moj mozak nikako. A sto se eksperimenta tice valjda je to na dobrovoljnoj bazi, ili mi se samo cini.

Znači, nema gore nego da ti na veselju pop sedne za sto, a na baksuza još pored mene.
Svaki pokret gleda, ja da naručim votku on kaže da nije mnogo, rekoh nije pope, mnogo je kad biju, a tek bila treća, malecka.
Donesu hranu, brate kao da nije jeo tri dana, sve nam je pokupio ispred nosa.
Prvi put da sam se sa svadbe vratila kući gladna. :evil:
Sto ga nisi pitala pope da nije mnogo kad je krenuo da krka

Uopšte nisam bila u toku svega toga, niti sam znala šta je to tačno, izbegavam da gledam/slušam vesti jer imam svojih problema toliko da ne mogu još to da spakujem u ovaj moj mozak nikako. A sto se eksperimenta tice valjda je to na dobrovoljnoj bazi, ili mi se samo cini.
Ја мислим да нећемо ни знати.

Ja ne mislim da te neke nakaradne stvari ne postoje ali sam skoro sigurna da mi za njih ne možemo ni znati ,da je sve ovo o čemu pišemo i pricamo samo neka bacena info da se o tom zabavimo dok se neke krupnije stvari desavaju.
Ne bi bila zavjera da je mi formumasi znamo.

Da tek danas. Posle cu da idem da napravim prigovor. Ja ovoliko struje ne potrošim za 3 meseca.
Писали су да је хакован систем и да треба дамплатите као за октобар, нађи баш, сви су писали о томе. Можда тако платиш, а одеш до њих за приговор.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back