Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Модератор треба моментално да уклони са форума упадаче, тролере и остале глупандере који отварају бесмислене и плиткоумне теме.
Мислим, чему иначе уопште служите.
Služimo da čitamo ovako divne, smislene i nadasve dubokoumne postove, logično.

Друга ствар, стари чланови са хиљадама постова не могу се третирати исто као они који су јуче дошли. Ја, рецимо, заслужујем златан сат и плакету.
Јао, бре, насмеја ме, хвала ти :lol:

Усхићена сам твојим надасве пријатељским и афирмативним ставом. Хвала ти до неба.
Screenshot_20231217-211233__01.jpg

Ne treba niko ništa da plati,na to ne bih nikad pristala jer bih onda morala da radim kako neko naredi ovako radim po svojoj savjesti.
Problem je u tome što korisnici očekuju previše od moderatora,ne vlasnik. Ovo je neko nase zajednicko mjesto,svi ga zajedno uredjujemo. Šta mi se ne svidja,šta me vrijedja prijavim,preskocim,zavisnosti od mog trenutnog raspolozenja.
I ne ocekuje se previse. Prave se potforumi od jedne teme gdje se moderatori igraju slikovnica. Kace besmislene netne slicice ko djeca u vrticu.
Prebacuju autorske teme kao da su njihove, znaju oni gdje tema pripada, bolje od postavljaca.
Zagusuju forum temama novinskim clancima. Bar da prepricaju sadrzaj, formiraju pitanje.
Masa ljudi je otisla zahvaljujuci moderatorima.

Mada, to je prirodan proces. Ljudi najave, istrose se, odu.
Ne volim kada neko iznenada samo prestane da pise. Nekako uvijek pomislim da se nesto desilo.
Zato bih voljela da se @__Stela___ javi

Друга ствар, стари чланови са хиљадама постова не могу се третирати исто као они који су јуче дошли. Ја, рецимо, заслужујем златан сат и плакету.
U najmanju ruku. :lol:

Ja te koji su juče došli ni ne primećujem. Znam staru ekipu, dobro mi je sa tim ljudima.
Fale mi tara, kvinsi, smokva, veja, vragana, stela, faliće mi bogi ako ode, volela bih da botox češće piše... Ali sam i dalje tu, iako drastično manje pišem nego pre, zbog red, elektrike, zendeli, moce, nede, afro, limuna, PIL, metle...
Nisam nabrojala sve koji mi nedostaju, ni one zbog kojih sam ovde, ali suština je ta. Da primećujem one koji mi prijaju, ostale zaobiđem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back