Videla, lepe su.Немам ништа битно да напишем па ћутим. Имам пуно фотографија на 'Београду', уосталом.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Videla, lepe su.Немам ништа битно да напишем па ћутим. Имам пуно фотографија на 'Београду', уосталом.
Služimo da čitamo ovako divne, smislene i nadasve dubokoumne postove, logično.Модератор треба моментално да уклони са форума упадаче, тролере и остале глупандере који отварају бесмислене и плиткоумне теме.
Мислим, чему иначе уопште служите.
Усхићена сам твојим надасве пријатељским и афирмативним ставом. Хвала ти до неба.Služimo da čitamo ovako divne, smislene i nadasve dubokoumne postove, logično.
Па ок, ништа нисам ни рекла, само сам препричала оно што је Боги тада написала.Eto dokaza da može i meni da promakne.
Јао, бре, насмеја ме, хвала тиДруга ствар, стари чланови са хиљадама постова не могу се третирати исто као они који су јуче дошли. Ја, рецимо, заслужујем златан сат и плакету.

Сарма се поједе, сат остаје.radije bih lonac sarme mesto zlatnoga sata
to ti kaem, štaćemi satСарма се поједе, сат остаје.
Да продам на КП, и ти свашта питаш.to ti kaem, štaćemi sat
i onda kupiš kupus i meso od tog prihodaДа продам на КП, и ти свашта питаш.
Тако је.i onda kupiš kupus i meso od tog prihoda
Усхићена сам твојим надасве пријатељским и афирмативним ставом. Хвала ти до неба.
Kažu da lepi ljudi ne nose sat. A i ružni nekad zaborave. Hehe.to ti kaem, štaćemi sat
Jao gospode sad ce da dodje onaj degenerikxexe jedva čekam da popričamo

I ja,da znas.Друга ствар, стари чланови са хиљадама постова не могу се третирати исто као они који су јуче дошли. Ја, рецимо, заслужујем златан сат и плакету.

I ne ocekuje se previse. Prave se potforumi od jedne teme gdje se moderatori igraju slikovnica. Kace besmislene netne slicice ko djeca u vrticu.Ne treba niko ništa da plati,na to ne bih nikad pristala jer bih onda morala da radim kako neko naredi ovako radim po svojoj savjesti.
Problem je u tome što korisnici očekuju previše od moderatora,ne vlasnik. Ovo je neko nase zajednicko mjesto,svi ga zajedno uredjujemo. Šta mi se ne svidja,šta me vrijedja prijavim,preskocim,zavisnosti od mog trenutnog raspolozenja.
daj joj bananuJao gospode sad ce da dodje onaj degenerik![]()

U najmanju ruku.Друга ствар, стари чланови са хиљадама постова не могу се третирати исто као они који су јуче дошли. Ја, рецимо, заслужујем златан сат и плакету.