eveline
Elita
- Poruka
- 23.002
xexe jedva čekam da popričamoo tpme ćemo posebno da pričamo![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
xexe jedva čekam da popričamoo tpme ćemo posebno da pričamo![]()
sad se ručak sprema je li

Injaooooo

he
Немам ништа битно да напишем па ћутим. Имам пуно фотографија на 'Београду', уосталом.Na Politici ili nečemu sličnom![]()
Одлучила је да напусти форум...неки ликови се тако појаве на Женама, направе хаос и онда их опет дуго нема, као да их неко плати за то. Али форумаши један по један одлазе.A @86bogomoljka ? Nema je od izbora čini mi se.
Svako odlučuje za sebe i bira šta mu prija. Za sve ostalo, bolje da ćutim, rekli mi da sam napametnija kad ćutim.Одлучила је да напусти форум...неки ликови се тако појаве на Женама, направе хаос и онда их опет дуго нема, као да их неко плати за то. Али форумаши један по један одлазе.
Sto se tice vodjenja Foruma,ne može niko od moderatora da snosi odgovornost za ono što neko piše niti može isti tren da reaguje kada se nešto napise. Ponesto se i preskoci. Sigurna sam da se na svaku prijavu reaguje.Мислим да је више незадовољство укупном атмосфером, вођењем Форума, али боље да Боги то сама каже ако буде хтела.
Ja bih uvela opciju "moderator na dan", pa onda svi koji misle da mogu bolje i imaju neke ideje, budu na dan, pa opet, pa ko voli, može i duže ili zauvek.Sto se tice vodjenja Foruma,ne može niko od moderatora da snosi odgovornost za ono što neko piše niti može isti tren da reaguje kada se nešto napise. Ponesto se i preskoci. Sigurna sam da se na svaku prijavu reaguje.
Ljutiti se da nešto nije obrisano nakon 10 minuta,a nisi to prijavio je malo pretjerano.
Мени је то потпуно промакло, видела сам само Богин скриншот, врв је брзо обрисано.Sto se tice vodjenja Foruma,ne može niko od moderatora da snosi odgovornost za ono što neko piše niti može isti tren da reaguje kada se nešto napise. Ponesto se i preskoci. Sigurna sam da se na svaku prijavu reaguje.
Ljutiti se da nešto nije obrisano nakon 10 minuta,a nisi to prijavio je malo pretjerano.

Eto dokaza da može i meni da promakne.Мени је то потпуно промакло, видела сам само Богин скриншот, врв је брзо обрисано.
Некима је задовољство да дођу, провоцирају, боцкају, некоме то досади па оде, неки се после и вратимо![]()
Ne treba niko ništa da plati,na to ne bih nikad pristala jer bih onda morala da radim kako neko naredi ovako radim po svojoj savjesti.Da su moderatori plaćeni, radili bi svoj posao bolje. Ovako vlasnicima super , džaba radna snaga. Koliko plate, u stvari ništa ne plate...dobro se i održava forum.