Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1703690234402.png

U najmanju ruku. :lol:

Ja te koji su juče došli ni ne primećujem. Znam staru ekipu, dobro mi je sa tim ljudima.
Fale mi tara, kvinsi, smokva, veja, vragana, stela, faliće mi bogi ako ode, volela bih da botox češće piše... Ali sam i dalje tu, iako drastično manje pišem nego pre, zbog red, elektrike, zendeli, moce, nede, afro, limuna, PIL, metle...
Nisam nabrojala sve koji mi nedostaju, ni one zbog kojih sam ovde, ali suština je ta. Da primećujem one koji mi prijaju, ostale zaobiđem.
Da od prilike si rekla sve što bih i ja. Nekad me sustignu moje tuge pa više čitam nego što pišem...i tako...

Zao mi je ako bogomoljka ide, bas je osoba zbog koje je boravak na forumu prijatan. Ali postujem svaciju odluku, necemo sad plakati.

Onda, u novoj godini vam svima zelim manje foruma.

Danas sam uradio nesto sto mislim da nisam nikad, rucao sam potpuno go, jeo rukama - ribu i pirinac sa povrcem.

Kupio sam taj rucak i skinuo se i krenuo da se tusiram pa mi bilo zao da se to skroz ohladi i onda sam uzeo peskir, rasirio ga preko stolice i jeo rukama potpuno go.

Једва преживех поцепане фармерице, а у моду улазе прљаве...не, не изгледају као прљаве, стварно су прљаве и коштају 1000 долара. Кажу да и смрде за све паре.
Промовише их Џеј Ло.
Навали, народе :dash:

I ne ocekuje se previse. Prave se potforumi od jedne teme gdje se moderatori igraju slikovnica. Kace besmislene netne slicice ko djeca u vrticu.
Prebacuju autorske teme kao da su njihove, znaju oni gdje tema pripada, bolje od postavljaca.
Zagusuju forum temama novinskim clancima. Bar da prepricaju sadrzaj, formiraju pitanje.
Masa ljudi je otisla zahvaljujuci moderatorima.

Mada, to je prirodan proces. Ljudi najave, istrose se, odu.
Ne volim kada neko iznenada samo prestane da pise. Nekako uvijek pomislim da se nesto desilo.
Zato bih voljela da se @__Stela___ javi
I ja se pitam gdje je Stela . Za sve ostalo mislim da nije na svakom Forumu isto. Bar se borim da ovde ne bude.

Једва преживех поцепане фармерице, а у моду улазе прљаве...не, не изгледају као прљаве, стварно су прљаве и коштају 1000 долара. Кажу да и смрде за све паре.
Промовише их Џеј Ло.
Навали, народе :dash:
Ja sam onda odbila da radim neki dan tri para baš preskupih pantalona. :bljuc:

U najmanju ruku. :lol:

Ja te koji su juče došli ni ne primećujem. Znam staru ekipu, dobro mi je sa tim ljudima.
Fale mi tara, kvinsi, smokva, veja, vragana, stela, faliće mi bogi ako ode, volela bih da botox češće piše... Ali sam i dalje tu, iako drastično manje pišem nego pre, zbog red, elektrike, zendeli, moce, nede, afro, limuna, PIL, metle...
Nisam nabrojala sve koji mi nedostaju, ni one zbog kojih sam ovde, ali suština je ta. Da primećujem one koji mi prijaju, ostale zaobiđem.
Svi smo mi nekad ovde bili novi i ne vidim zašto ne bih pročitala i ono šta oni pišu.
Različiti smo,različito vidimo stvari i različito razmišljamo,to je i jeste ono što ovakva mjesta čini zanimljivim .Meni niko ne smeta,ko mi se ne svidja preskočim i to je to .

Jel moguće da izgradnja bio4 kampusa i sve oko toga ljudi prihvataju tako, kao da ih se uopšte ne tiče ?
Pa oni otvoreno pričaju da će se tu eksperimentisati na ljudima.
Ово сам и ја хтела да напишем, али вечито Боги и ја будемо теоретичари завере.
Због рата у Украјини тамо више не могу, погашени су ти кампуси и лабораторије, сада ће код нас да експериментишу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back