Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja imam sertifikat za transport , prodaju i rukovanje oružjem a posebno i vatrometom. To koliko ljudi nemaju pojma o opasnostima je strašno.
Godinama to ne radim, ali desilo se da je došao otac sa detetom od 12 godina kupio mu najjače petarde i rekao mu da ne sme više da baca u kuću jer je prošli put bacio u wc šolju koja je eksplodirala.

Ja lično mislim da su petarde mnogo opasnije, plus što ima genijalaca koji ih bacaju kroz prozor. Vatromet traje toliko koliko traje i na ograničenom je prostoru, petadi imaš gde hoćeš i klinci kao da su bez mozga bacaju ih na sve strane.

Plus nenamensko preusmeravanje novca iz budžeta grada, o tome niko ne razmišlja. Govorim konkretno za Bg.

Ne mora biti vjecit,ali bar da ima ikakav kvalitet.
Nije ga lako stalno ni sklapati,ni rasklapati.
A i visak namjestaja je problem.Kud sa njim posle,ako stalno mijenjamo.
Вишак намештаја ти однесу људи који се тиме баве. Може се и продати преко огласа на КП или било којих интернет огласа ако је леп, чист и очуван.

Вишак намештаја ти однесу људи који се тиме баве. Може се и продати преко огласа на КП или било којих интернет огласа ако је леп, чист и очуван.
To ima mozda u Bg.Kod nas ne moze naci ni za lijeka nikog da ti odveze ili doveze bilo sta.A niko nista nece ni da mu poklonis.
Ja sam imala jedan simpov lezaj,kao nov...dala na oglas prvo da prodajem,niko nece.Posle da poklonim...ni to niko nece.A smetao mi. Jedva ga se rijesih na kraju.
Isto tako neku termo pec.Tek nakon godinu i nesto,javi se kupac.

Sve sto mi je višak u stanu zovem Udruženje lečenih narkomana, oni dodju odnesu i onda većinom to prodaju. Od toga se izdržavaju.

1702752350161.jpeg

Ne kupujem polovan nameštaj, jer ne znam sto bi onda menjala postojeći koji je već polovan 😀
Ја купујем јер у радњи није могуће наћи ретро намештај а ако и нађеш (код приватника који га праве) - прескупо је. Сад имам неколико сјајних комада по смешној цени.

kupila sam najjeftnijie krevet i dušek, odabrane od srednjih po kvalitetu ( mada, to ništa nije džabe, da se razumemo)
novo je novo i to važi samo za krevet

sve ostale skalamerije, police, komode, fotelje, još su mi lepše stare, vintidž, renovirane, moje, tuđe-poklonjene-otkupljene

Ја купујем јер у радњи није могуће наћи ретро намештај а ако и нађеш (код приватника који га праве) - прескупо је. Сад имам неколико сјајних комада по смешној цени.
Ok ko voli poštujem. Ja više volim savremenoj nameštaj a ni nemam prostora za tu vrstu nameštaja o kojoj pričas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back