електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма, не волим зиму ни на мору, дува бура, мрачно, депресивно, киша кад крене не зна да стане данима...лето, лето ми дајте.А ја добих ову јутрос од бивше свекрве
.Pogledajte prilog 1464547
Немају појма деца где су, нити ће памтити Малдиве..али мирис празника у кући се целог живота памти.Другарица хтела да води децу на Малдиве за празнике, па одустала због гужви. А они мали, 2 и 4 године. Кажем јој да њима сада треба породична атмосфера, јелка, мирис медењака... а не море.
На путу је концентарција расплинута, тада се посветим обиласку.Weihnachtsmarkt-i...ko moze.За ово доба године само средња Европа, какви бре Малдиви...
И ја увек кажем идем у град када идем у центар, иако сам 10 минута пешке од строгог центраMoram u grad a mrzi me.
Uvek mi je bilo čudno kad Zemunci to kažu, a evo sad i ja to radim, kao da živim na drugoj planeti.

Ваљда сви тако. Мени је кућа у екстра зони, значи све је ту...и идем у градИ ја увек кажем идем у град када идем у центар, иако сам 10 минута пешке од строгог центра![]()

E pa deco moja moji sitni janjci, od danas sam i zvanično penzionerka, zahtev je podnet.
Da se popije u to ime i da ste živi i zdravi, dočekah i to, sad laganica do rešenja bože zdravlja.
Pogledajte prilog 1464667

i ja ću za po godineE pa deco moja moji sitni janjci, od danas sam i zvanično penzionerka, zahtev je podnet.
Da se popije u to ime i da ste živi i zdravi, dočekah i to, sad laganica do rešenja bože zdravlja.
Pogledajte prilog 1464667

Ne,nego suncana...sad ce sunce da je ogreje.sad je red da se prenikujes u
PEZkisna![]()
Teško da će penzija to da podrži.sad je red da se prenikujes u
PEZkisna![]()
Očas posla to prođe, a onda ladovina.i ja ću za po godine![]()

Teško al o tom potom. Možda ulovim neko detence da ga čuvam, em zabava em korist.Ne,nego suncana...sad ce sunce da je ogreje.![]()

Stala je krv, valjda sam potrefila baš onaj deo odakle se vadi krv pa je zato toliko curilo. U nekom flasteru je . A ne boli me.@Ona Marge
Kako prst?