limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.118
Ne bih se bas slozila s tobom,al ajde...više je bulišit da, ali kad si malo dtete naivno onda mož bude i tužno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih se bas slozila s tobom,al ajde...više je bulišit da, ali kad si malo dtete naivno onda mož bude i tužno
pa to mi retziiiiNe bih se bas slozila s tobom

To kad 5 G stigne do 125 G i mi postanemo civilizacija tip 2
On je zeznut za odrzavanjeSinoć mi stigle itison ploče. Danas se igramo sklapanja puzli ploče su 50x50. U stvari čekam da mm ode na posao, dete u školu pa da se igram.
Koliko je dobra ideja, pokazaće vreme. Razmišljam da ako se neka ošteti može da se premesti na drugo mesto gde nije jako vidljiva , a ako se isprlja, lako se opere samo taj komad i osuši.
Jedino ne znam kako će se ponašati na usisavanje.
To se inače koristi u teretanama, kažu.
Romantika bonaМрак, бре.

Ne ruši mi domine !!!On je zeznut za odrzavanje
Trebalo je da ti mracim pre nego si dala pareNe ruši mi domine !!!
Još ga nisam ni postavila a ti mračiš, možda taj nije loš što sam ja kupila.

Kako znaš?On je zeznut za odrzavanje
А ја добих ову јутрос од бивше свекрве
Ovo kao da je Losinj?А ја добих ову јутрос од бивше свекрве.Pogledajte prilog 1464547

Tri stvari sam otvorila iz nemačkog kompleta za prvu pomoć dok nisam našla kompresu. Kad ne znam nemački a to mi jedino stoji u kući od takvih potrebština, iz nekih kola
I dalje lije krv, kako da je zaustavim ?

Da.Otkad nisam bila,bas sam pozeljela.Па и јесте. Рај на земљи
Нема мора без борове шуме.
To je onaj žuti prašak za pupak za bebe ? To imam.За брзо зарастање рана прашкић у кесицама "Дерматол". Апотекарски производ, јефтин и изузетно ефикасан.
Hidrogen 3posto...ako imasTri stvari sam otvorila iz nemačkog kompleta za prvu pomoć dok nisam našla kompresu. Kad ne znam nemački a to mi jedino stoji u kući od takvih potrebština, iz nekih kola
Stegni gumicom ili gazom ispod rane.Tri stvari sam otvorila iz nemačkog kompleta za prvu pomoć dok nisam našla kompresu. Kad ne znam nemački a to mi jedino stoji u kući od takvih potrebština, iz nekih kola
А тек ја...Da.Otkad nisam bila,bas sam pozeljela.