- Poruka
- 202.601
Užas, ta nazovi opozicija i jeste glavni krivac što su ovi zaseli.E draga moja da su žuti ostali sad ne bih ni imala pemziju![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Užas, ta nazovi opozicija i jeste glavni krivac što su ovi zaseli.E draga moja da su žuti ostali sad ne bih ni imala pemziju![]()
Neka hvala, nikad više ni žuti ni ovi SRS + žuti. Ista ekipa.Da su zuti ostali propali bi nacisto jer smo inace prosperirali sa ovim satrapom, samo smo izdajnici pa ne vidimo to
![]()
Ne bogohuli! Zar ne vidis da se sirota tabakovicka polomi da odrzi stabilan kurs i simultano odrzi svoj racun u ruskoj banci sa 300 000 000 e. Nezahvalnice!Recimo realnu vrednost dinara?
možda si za one duginih boja?Neka hvala, nikad više ni žuti ni ovi SRS + žuti. Ista ekipa.
Ajde molim te bas je dinkic bio kul lik, jes nam duzan 900e nema veze, sad je savetnik pri sns pa mu oprastamo!Neka hvala, nikad više ni žuti ni ovi SRS + žuti. Ista ekipa.
Preso u nonbinarnemožda si za one duginih boja?
mukica ne znam kako spaja kraj s krajem !Ne bogohuli! Zar ne vidis da se sirota tabakovicka polomi da odrzi stabilan kurs i simultano odrzi svoj racun u ruskoj banci sa 300 000 000 e. Nezahvalnice!
Za to se obrati JorgovanciRecimo realnu vrednost dinara?

Da mi nisi rekao ne bih znala.E draga moja da su žuti ostali sad ne bih ni imala pemziju![]()
Na pamet mi ne pada, ne dam moje pare koje nemam.Plati! Zar ne vidis koliko smo mocni jaki i brzi sve su nam omogucili da platimo!
E tako...i pitaj slobodno, ne ustručavaj se, pa zato sam tuDa mi nisi rekao ne bih znala.

Cenim da se i za to pita vrhovni.Za to se obrati Jorgovanci![]()
друг Ђуро?Cenim da se i za to pita vrhovni.
Blago tebi, mene zovu sudovi za pranje, naglo sam ogluvela.Došla mi draga, kafa 2, opaaaa.

blagiš si ga tebiDošla mi draga, kafa 2, opaaaa.

To je jer si domaci izdajnikNa pamet mi ne pada, ne dam moje pare koje nemam.
Crći ću al plaćati neću.
Jesam, još da nabacim i strani plaćenik i bog da me vidi.To je jer si domaci izdajnik
Blokader terorista, nacista i šta jošJesam, još da nabacim i strani plaćenik i bog da me vidi.
.. a da ustaša!E ja sam išao u devetu!
Išli Moča i ja.E ja sam išao u devetu!

E ustaša ne biva, neka rodbina je poklana u crkvi u Glini, nisam ja Španac da upucam rođaka jer je bio žandar.Blokader terorista, nacista i šta još.. a da ustaša!